Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобі вистачить і газети "Правда", а з радіо Левітан взагалі супер.

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це вже просто поза межами добра і зла...
    Василю, ЦЕ ПАРЛАМЕНТ!!!

Ех... А як правдоподібно прикидався 30 числа, що йому за Україну болить, за дітей... Я навіть повірив. Видно просто був фальцстарт, вирішив що може власть поміняється :)

• Подобається Подобається x 14
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не прикидуюсь, шановний. Я, на відміну, чесна людина.
    Отут згоден.
    Але чому Ви про це говорите мені?
    Де були парламентарі, коли вчора, за їхніми ж словами, у більшості більшості не було?
    Чому більшість меншості не змогла протиставити себе більшості?
    Навіщо було тоді блокувати трибуну? Нехай би голосували картками, і тоді всі би побачили, що ПР+КПУ не 235, а всього сімдесят.
    Чого Ви мені пред'являєте те, що від мене не залежить? Я обговорюю поправки до законів, а не їх легітимність.

• Подобається Подобається x 5
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

:haha: Я зрозумів ваш сьогоднішній настрій.
    Хотів провести якусь асоціацію і перше, що спало на думку, це перетворення в кінах людини на вовкулаку. (Тільки не так все трагічно і страшно!!!) Мова про те, що там з потугами процес. "Еееее... Ууууу..." збільшуються пальці, "Аааа... Ииии..." - розширюється лице... Тобто, процес складний і болісний.
    Ваші сьогоднішні спроби тут щось аргументувати чомусь у мене викликають власне враження "перехідного процесу" з одного - в інше. (Не вовкулаки!!!).
    Враження - цілком суб'єктивне! :drinks:

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

Ні, ви обговорюєте легітимність всього, що робить мафія
    А ми обговорюєм нелегітимність. В тому і різниця

• Подобається Подобається x 9
  6. IgorLvivM

Плюсик - за дугу частину поста. :)

7. MARTINI

а я за першу частину плюсик поставлю
    зараз, вірю на 200%, що не прикидуєтесь

• Подобається Подобається x 9
  8. IgorLvivM

Тут мова про формальність. Такий собі з'їзд з теми. Тобто, формально закон є. Формально - він не дуже страшний.
    А от по суті і по духу, а особливо з цією владою - це не закон, а диктатура.

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Потішу серце Василя радісними картинами діяльності його влади,в його державі.
    Вклоніться хруньові.

http://youtu.be/vFfAPHP8Rbg

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Вже який рік підрят тут точаться суперечки між мною і тими, хто моєї думки не підтримує. Як правило суперечки йдуть про всякі закони, які намагаються виставити як антинародні та узурпаторські. Прикладом є поправки про комуфляж.
    І я завжди читаю закони, перше аніж почати сперечатись.
    Зверніть увагу на самий перший пункт всіх "перепостівок", - влада заборонила рухатись в колонах.
    Те, що цього не можна робити, нікого не хвилювало тринадцять років. Те, що поняття про рух у колоні водії зі стажем не знають, і що головне, знати не хочуть. Натомість продовжують писати всяку муть про весільні кортежі, похоронні процесії та виїзди на пікнік...
    Але все ж набагато простіше.
    Це можна пояснити одним словом - брехня.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Так, Ви обговорюєте нелегітимність, а я обговорюю сам Закон, за яким ми хочеш, чи не хочеш, але живемо.
    Раз норма прийнята, то будьте ласкаві її виконувати. Не подобається - відміняйте.

• Подобається Подобається x 1
  11. MARTINI

саме так
    в умовах диктатури закону, в принципі нічого там екстра злого нема. Ну є повна дурня типу про заборону ходити в касках

Але в умовах диктатури мафії - це очевидний інструмент боротьби з народом.

• Подобається Подобається x 4
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

Дебільний пункт про рух відразу в двох смугах (без якого в більшості випадків неможливо перелаштуватися зі смуги в смугу) теж багато років нікого не хвилював. Тільки тепер і тільки щодо Автомайдану інспектори ДАІ почали вважати це порушенням.

13. VasMT

Мені завжди згадуються слова Вашого вуйка в аєропорту...

14. IgorLvivM

Василю, погоджуюсь з Вами. Формально - нічого супер надзвичайного.
    Але пишу втретє чи вп'яте - при цій владі, при цьому судочинстві - це диктатура.
    Я за жорсткі закони. Я за 400 Евро штрафу за викинутий у вікно автівки сигаретний бичок. Я за 1000 Евро штрафу п'яному за кермом. Я за 200 Евро штрафу і позбавлення прав за припарковану по рагульски автівку, яка навіть частково блокує рух.

АЛЕ!

Сьогодні все це буде просто важелями впливу на опозицію і простих смертних, щоб одних обмежити, з інших - зрубати бабла.
    А "діюча банда" - ні не заплатить ніколи ні копійки, ні не постраждає.
    Ще один не то наслідок, не то висновок - вони знають, що ці закони колись повернуться проти них. А отже, не допустять такої зміни влади.

• Подобається Подобається x 6
  15. Bambook

16. MARTINI

• Подобається Подобається x 1
  17. VasMT

Та невже?
    Не пробували відкрити ПДР?
    А заодно і КУпАП

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Не хочу шукати, але я таке саме писав купу років тому.
    Вихід тільки один - не порушувати.
    Не кидати недопалки у вікно, не їздити п'яним, не паркуватись по рагульськи...
    Ще раз кажу, всі драконовські закони не витягли із мого гаманця жодної копійки вже не пам'ятаю скільки років.
    Натомість мене завжди вчили не кивати на інших, чому йому можна порушувати, а мені ні.

18. Bambook

А ви не пробували читати дописи, на які відповідаєте?
    Ви кажете, що є якісь пункти, які давно передбачені, але нікому не заважали.
    От раніше цей пункт нікому не заважав, не складали по ньому протоколів. А зараз на автомайданівців складають протоколи за рух в двох смугах, незважаючи на те, що це було банальне перелаштування.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. IgorLvivM

Ніби і згоден з Вами.
    Проблема лише одна. Багато років тому, коли я зажерся на ДАІ і почав повертати їх у нормативне русло, причиною було те, що два чи три рази підряд мені фальсифікували порушення, яких не було.
    1. Перевищення, якого 100% не було.
    2. Обгін за з/д переїздом (це не порушення)
    ... і ще там щось. Суть не в тому.
    Сам дурень, що повівся. Але з тих пір можу цитувати ряд автомобільних Законів на пам'ять, член Президії Ради Автомобілістів, державні нагороди від ДДАІ... за війну з ними і т.д., і т.п.
    2012-2013р - знайдіть в неті інформацію про фальсифікації станів сп'яніння львівськими ДАІвцями. Тощо.
    Це я до того, що у вчорашній Державі вже було важко довести, що ти не козел.
    Сьогодні - це взагалі не реально.
    Якщо якийсь єфрейтор ДПС напише, що ти був п'яний, причому, не зупинивши, не склавши Протоколу, записавши свого кума свідком, секретарю суду буде влом виписувати повістку, та й бюджет чимось наповнювати треба - от і підуть "листи щастя" на всіх "винних" з цифрами до оплати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)