Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Таки дурняк.
    Я вже раз цитувала, але ще раз процитую.
    У тому числі. У тому числі. Тобто і вони, але не тільки.
    Клоунствуєте чи не знаєте, що Ваша собака - не особа?

Чи дурняк?

Чи таки хамелеонство?
    Взагалі можна без нього.

Взагалі Михайлович, як зміниться ситуація, змінить і тон. Перевірено.

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто ще? Ви можете відповісти людською мовою?

• Подобається Подобається x 1
  3. Wili

Wili Well-Known Member

В своєму маразмі наші законотворці переплюнули навіть Росію

• Подобається Подобається x 4
  4. Un.Known

Ви уважно мої відповіді читаєте?

• Подобається Подобається x 2
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Де брехня? У законі про який Ви згадуєте йшлося про близьких родичей. А зараз можа просто родичам.
    Рада разрешила выдавать оружие родственникам судей и правоохранителей

6. VasMT

ОК!
    Нехай буде гречка...
    Тепер накладаємо на реальну ситуацію, -
    - суддя винаймає квартиру із кимось, хто не являється членом сім'ї, спільно платять за квартиру і виносять по черзі сміття. І такій людині Закон дозволяє видавати зброю?

Так, для ілюстрації...
    http://www.youtube.com/watch?v=9Ul1gYlM4XM#t=290

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Срали всі на твою ригню.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Луценко закликав українців штурмувати владу: "втрачати вже нічого"

"Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору", – написав він у своєму Facebook, перебуваючи в лікарні.

"Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області – той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті", – зазначив Луценко.

Лідери опозиції, на переконання Луценка, мають припинити "виборчу президентську кампанію" і забути про піар, а натомість просити людей ("якщо треба – то й навколішках") "перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди".

"В призначений час мобілізації всі українці – на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами – битися за вільну Україну", – закликав Луценко.

"Мери вільних міст і містечок – запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти – на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни – на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики – на вулицю, разом з сім'ями і помічниками, на своїх авто і пішки – битися за демократію в цій країні", – додав він.

За словами Луценка, "втрачати вже нічого": "Це той час, коли перевіряється на практиці "Душу й тіло ми положим за нашу свободу", це момент істини".

Нагадаємо, у неділю, на Водохреща опозиція збирає чергове Народне віче на Майдані. Традиційно, віче має початися опівдні. Віталій Кличко, передає Радіо Свобода, закликав готуватися до страйку і приходити в неділю на Майдан, щоб влада "бачила, що її ніхто не боїться", і що вимоги лишаються незмінні – дострокові вибори президента і парламенту.

• Подобається Подобається x 3
  8. Un.Known

Цей Закон підписав Ваш президент вчора. Кажуть.

І фактично тепер зброю видадуть кожній людині, на кого вкаже суддя, як на близьку особу.
    Суперова ілюстрація того, як люди звикли жити в шорах. Для них ходити в масці - протизаконно. Все зробили правильно. ОК. Хай живуть і далі так.

А ще пані забула про Конституцію.
    А ще пані пташечка забула, що вона в Україні, і що судді винесуть такий вирок, який потрібно буде Хаму.

9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

[​IMG] Цитата:
    Цитата Gron [​IMG]
    Дуже зрадів наявності грін кард, невістки з паспортом США, та дешевим авіаквіткам.
    Мабудь такі пора їхати, шкода останніх 25 років, але то таке.((((((

Втікати з своєї землі не вчинивши жодної спроби захистити її?
    Я можу зараз сісти в машину, а через + - 4 години бути в родини у Польщі, там мені без проблем допоможуть знайти роботу, житло і тд. Що далі? Чекати поки расєя повісить свій прапор на митниці Ягодин і Устилуг і почне дивитись в сторону Польщі, щоб вихватити декілька східних воєводств? Маю ще однокласницю у Мюнхені, далі до неї втікати? Потім до кумів в Нью-Йорк, чи до далеких родичів в Сан Бернардіно? До якої національності мені себе потім причисляти? Як я на тому світі буду дивитись дідові (який боровся за Україну і помер у засланні)в очі? Сказати йому - вибач діду, але я змушена була втікти з землі за яку ти склав своє життя, бо ВР прийняла закон, згідно з яким я тепер не можу назвати яника в аднакласніках гандоном на золотому унітазі(бо я не бачила унітазу, так як мені заборонено зайти до нього і подивитись чи є той унітаз насправді) і заставила мене показувати паспорт при купівлі сім карти?Що скажуть про мене мої онуки? Сумніваюсь що вони будуть вважати себе нащадками героїв, як вважаю себе я.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И кто этого клоуна послушает?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тебе ж слухає хтось. А його побільше слухають ніж тебе.

• Подобається Подобається x 5
  13. Wili

Wili Well-Known Member

я і мільйони моїх співвітчизників

• Подобається Подобається x 2
  14. ricardo

ricardo Well-Known Member

15. Un.Known

А хто для вас не клоун?

• Подобається Подобається x 1
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне вас жаль

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В кого з просвітителів "одурманених східняків" ще є сумніви що вони не розуміють що роблять і неінформовані?

18. Un.Known

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. VasMT

Ні. Тільки тій, хто спільно проживає, пов'язаний спільним побутом і має взаємні права та обов'язки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)