Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дзеко, я вам скажу одну найістотнішу і найголовнішу різницю. Тоді рухом в Львові керували люди, які відсиділи в сибірських таборах по 18-30 років. Це були Чорновіл, Хмара, Горині, Лукяненко і багато інших. Їм не було що втрачати. Вони не були мільйонерами. Вони знали, що зло мусить зникнути з української землі.
    Правда, всі зійшли з дистанції в 90х бо усвідомили, що відсотково бидло в Україні переважає українців і щоб не стало, бидло завжди вибере комуняк чи гопоту.

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, тебе заклинило псевдопатріотів виявляти? Інших важливих справ зараз немає? Це як вовк напав на овечок, а одна овечка кричить на другу: "А ну пішла звідси! Ти не справжня овечка!".

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як казала моя цьоця - одні бамбуки в нас на дорогах.)

4. Pedro

Так конкретно напишіть, де Самойлович помиляється? Що треба відділитися від бидлячих, декласованих, люмпенізованих районів? Та я скажу більше. Треба відділитися і китайську стіну поставити. Якщо хочете мати свою державу.
    Чи може він неправий, що треба щось робити а не танцювати? Ще мало побитих? Скільки ще можна танцювати?..

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба їх ідеалізувати. Що зло мусить зникнути вони знали, а як і коли не знали і не знають. Незалежну Україну зробили, але далі з комуністами. Це все рівно що повалити Берлінську стіну, обєднати Німеччину, а в Східній Німеччині залишити комуністів.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

А щоб ви зробили, Дзеко? Вільні вибори... бидло... комуняки... згодом банда гопників.
    Так, я впевнений, що Горині, Лукяненко, Хмара і інші могли зробити більше. По крайній мірі продумати як хоч трохи нейтралізувати бидло.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

До одного місця твій комент, він просто ніпрошо. Я лише заткнув рота ефесбешній троляці, не подобається - твої проблеми.
    Ти то що конструктивного пропонуєш проти вовка, точніше - двох вовків?

8. Pedro

Спробувати повторити 88-90 роки. Самоорганізуватись, починаючи з Львова. Загони самооборони. Не думаю, зек використає регулярне військо. Не вірю, що в нас нема справжніх лідерів.
    Тай заходиться вже будить...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Bambook

є тут одна фігня. На Львівщині - 12 тис. членів ПР. Вийшло за останній час всього 40 з гаком людей. Трохи менші, але співмірні цифри в інших західних областях. На Лівобережній Україні на майдани вийшло загалом десятки тисяч. З цим що робити? Пропонуєш нову акцію "Вісла" чи як?

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну так, держслужбовці вищої ланки, всякі митники-шмитники.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як ти собі уявляв? Знову толерантно-не відходячи-від-Фейсбуку? Хоча не обов'язково, хтось і сам поїде.
    І взагалі таких проблем виникне не один десяток.

Розкажи-но про свою ідею тепер.

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Я не був там ніколи і не збираюся.:)))

13. Bambook

Ага, і це мені говорить форумний борець? :)
    Як реалізовувати свою пропозицію будеш? Маю багато друзів, які її підтримують, повім їм, до кого звертатися і що для того робити. Бо вони хотіти хочуть, а що робити їм особисто, аби таке сталося, не знають...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну я можу піти на Майдан, але там нема нікого, шо там робити.

Та сама історія.

В нас аж п'ятеро лідерів

-Арсеній Яценюк
    -Віталій Кличко
    -Олег Тягнибок
    -Віталій Луценко
    -Петро Порошенко

Звертайся. Вони мають повноваження народних депутатів, тобто ти їм делегував свої повноваження, щоб вони через такий орган, як парламент, могли реалізовувати волю народу.

Регіонали навіть без парламенту мали мужність провести Северодонецьк в 2004-му році.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я не можу зрозуміти, чому Таня Чорновіл залишилась живою (дай їй, Боже, здоров’я)...

17. Pedro

Так дивився за її поведінкою і дивувався її хоробрості. Так само і Мустафа. Є в Україні патріоти які ризикують своїм життям. Хоча хотів би порадити бути обережнішими. Ваше життя так потрібно Україні!..

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Як би ми не відносились до цівєї людини, але таких слів банда не лишає без відповіді...

Бандитские нападения на людей, поджоги и избиения требуют от меня еще раз обратиться ко всем членам ПР, членам фракций ПР во всех советах – немедленно расставайтесь с бандитами во власти и от власти!

Выходите из фракций, из Партии регионов – иначе вся ваша жизненная история, репутация, которую вы создавали годами, пойдет насмарку. Ваше молчание будет воспринято большинством общества, как содействие беспредельщикам! Оставаясь в ПР или вместе с ней, Вы принимаете на себя ответственность за избиение людей не только на майданах, но и на дорогах, за камеры слежения в спальнях, за сожженные машины и дома простых людей, за списки вечно немытого и нечесанного "шарикова" от ПР...

Вас, людей с репутацией, чувством собственного достоинства, вдруг решили подчинить своей воле беспредельщики во власти, которые решили запугать весь народ и вас, уважаемых и достойных, повязать кровью.

Кто они такие?! Они оборзели от миллиардов денег и огромного объема власти, они вообще не представляют себе, что такое ответственность, обязательства, страна и общество. Они уже начали реализовывать сценарий "всех запугаем, посадим, а потом купим на выборах по 1000 грн. за голос". Вот здесь и начало их конца! Только такие "отморозки" могут рассчитывать на то, что люди им продадутся! Не продадутся, потому что уже ненавидят эту власть!

Я призываю всех лидеров бизнеса – прекратите поддерживать Партию регионов ресурсами или людьми! Вы не простите этого себе, когда с вами начнут расправляться так же беспредельно! И вам не простят, если вы сейчас останетесь рядом с этими бандитами! Они перешли черту! Они уже никогда не выиграют выборы в этой стране! Они уже никогда не подделают результаты выборов в этой стране.

Потому что их теперь н е н а в и д я т!

Именно эта категория – ненависть, впервые замаячила в ответах социологам весной прошлого года. Тогда это было несколько процентов. Сейчас ненависть к Партии регионов и власти стала главной эмоцией граждан во всей стране. Если вы, уважаемый национальный бизнес, не отстранитесь сейчас, немедленно, от этой власти – вас сметет вместе с нею! Даже если вы найдете понимание в политических элитах, Народ этого вам не простит! Не искушайте судьбу, не выжидайте и не тяните! Каждый день нахождения рядом с этими бандитами работает против вас!

Дорогие соотечественники, граждане Украины! Я призываю каждого из вас немедленно определиться:

1. Выйти из фракций Партии регионов по всей стране

2. Выйти из Партии регионов

3. Фиксировать все случаи вымогательства взяток и немедленно присылать инфо в СМИ, на мой сайт

4. Не подавать руки Вашим друзьям, знакомым, сослуживцам, если они остались в ПР

Будьте спокойными и смелыми!:) н и ч е г о они с нашим народом уже не сделают. "Беркут" не справился – они позвали бандитов – это уже конец! Терпение и решительность, спокойное сопротивление и поддержка друг друга – и уже родившееся Общество победит этих негодяев!

С глубоким уважением ко всем людям с достоинством!

Инна Богословская

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Язик в неї добре підвішений, формулює теж чітко. Єдине шо свіжа пам'ять як вона так само чітко формулювала ЗА Регіони, а не проти.

19. avatarwin

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)