Відповідь: Євробачення (live) Натурально! :D А якщо серьозно, то Евробачення це даааааалеко не показник таланту, а тим паче культури.:rolleyes:
Відповідь: Євробачення (live) Розкажіть хтось популярно, що за історія з Раша гудбай? Дивився на ОРТ після Євробачення "Пусть говорят", росіяни на щось образилися, Вітренко якогось біса там сиділа, проклинала Данилка, який плюнув в лице братському російському народу. Що це було?
Відповідь: Євробачення (live) http://www.mk.ru/blogs/MK/2007/03/14/culture/93299/ Щоб не писати свою, думку , скопіюю аналогічну у автора статті: ПеаР технолог попрацював на 5+ =)
Відповідь: Євробачення (live) Мартіні, а ви пригадайте, до якої партії належить Вітренчиха, і все порозумієте
Відповідь: Євробачення (live) для вітренчихи істерика — типовий настрій.... щось вона зникла після виборів, мабуть натурою відробляла гроші... тепер папік сказав гавкати, от вона і гавкала...
Відповідь: Євробачення (live) Україна першою виграла Євробачення серед країн бувшого Союзу, Україна перша виграла право на проведення ЧЄ-2012. Якщо б вчора виграла Україна знову, Росія би того вже не витримала....
Відповідь: Євробачення (live) Факт. Коли минулого року Бєлан взяв 2 місце, то росіяни заявляли, що вони переможці, а фіни це так, непорозуміння Цього разу друге місце взяла Україна і замість поздоровити Данилка з "перемогою", взялися його обс%рати і лякати, що персоною нон-грата оголосять Oh, Those Russians Про Раша гудбай це просто анекдот. Самі собі придумали і самі образилися
Відповідь: Євробачення (live) Там реально чути Раша Гудбай ) Модливо в мене і не музичний слух, але я і мої знайомі чітко чули Раша Гудбай, ще до розгорнення скандалу в ЗМІ
Відповідь: Євробачення (live) Якщо серйозно... Сербія не претендувала на перше місце, чому? По-перше виступ на Євро є шоу. У виступі сербів шоу було сіреньке. Пісня напевно була хороша, судячи з назви, але якщо виходити з того, що сербську майже ніхто толком не знає, то який толк, з тої пісні, з її місту. По-друге, видно, що майже кожна країна найвищі бали дає сусідам, я наприклад, скільки не дивився Євробаченні в минулі роки, ніразу не бачив, щоб Кіпр не Греції давав 12 балів. Звідси висновок: якби Югославія не розпалася, то видіти сербам перше місце, як своє ліво вухо. Балканські країни голосували самі за себе, а їх дрібненьких там чимало, плюс Мальта, Македонія і т.д. По-друге, Вєрка, пішла правильним шляхом, сконцентрувавшись не на словах пісні, а на шоу і її виступ був найменш скучним, адже всім майже були відомі слова, було видовище. Тобто, якщо б не корупція балканських країн - Вєрка найкраща. Хоча я її терпіти не можу.... В росіян був непоганий рівень, але не було "ізюмєнкі", непоганий рівень мали турки та французи.
Відповідь: Євробачення (live) Нема там ніякого Раша гудбай. Скільки разів бачив кліп, чув пісню, потім виступ на ЄБ - ЛАШАТУМБАЙ там! Вперше почув Раша гудбай на ОРТ від Малахова після завершення конкурсу
Відповідь: Євробачення (live) Та перестаньте... голос ніби не поганий, але він ні при чому. Сашко Пономарьов теж має голос і шо?
Відповідь: Євробачення (live) і неправда... сердюк співав "раша гудбай"... це ж абсолютно зрозуміло... яка "лаша тумбай"?... звідки це могло взятися, як не типова "відмазка"?... я чув "рашу гудбай" і скільки не вслухався не чув ніякої "лаши тумбай"...
Відповідь: Євробачення (live) євровіжн — це (у першу чергу!) політика, потім шоу, а далі все решта...