Відповідь: Євробачення (live) ТО АЖ пів 2 результат??? о ні, в мене доця рано як встане, то буду я жаліти, що невиспана є через конкурс-псевдо-зірок
Відповідь: Євробачення (live) Ура, виграла пісня, за яку я вболівала!!! Серби молодці! Бачите, миху, а ви казали, що не пройде.
Відповідь: Євробачення (live) :D:D:D:D:D:D:D Ну.....блинн...токо и могу сказать! Мих?Вы не исправимый!!!!! :p
Відповідь: Євробачення (live) Белорусь вошла в десятку. Для дебюта - это очень хорошо А по поводу того, что Сердючка вторая - неудивительно - трансвиститы нынче в моде))
Відповідь: Євробачення (live) Це провокація Моє скромне імхо Сербія перемогла заслужено. Сам я вибирав між Сербією, Угорщиною і Македонією. Смс відправив за Македонію, оскільки після 150 грам "Володаря" вона мені видалася дуже мелодійною Молдова, як на мене, виконувала занадто складну для себе пісню. Фальшивила, піщала, замість драйву виходила розмазана какафонія. Не сподобалося зовсім. Росія - непогано. Проекти Макса Фадєєва завжди вирізнялися. У дівчаток ще все попереду. Ще сподобалася Ірландія і більш-менш Білорусь
Відповідь: Євробачення (live) Звернув увагу, що цього року багато виконавців співали не англійською мовою, а своєю. І мушу сказати, що таких виконавців слухати значно приємніше, ніж англомовні пісні. Оскільки переважна більшість тих, хто співає англійською, робити цього не вміє. Жахлива вимова, примітивні тексти і недоречні інтонації. Ну невже продюсери не могли хоча б на одну пісню виконавця надресирувати, щоб вимовляв звуки нормально? Дуже рідко звучала вчора нормальна англійська мова