Larysa Romanyuk 8 ч · Смотрела Евровидение по французскому каналу TF2 Комментатор Марианна, которая славится своими шуточками ниже пояса, любит троллить все и вся, издевается над нарядами и манерами конкурсантов и ведущих, меня поразила. Во время выступления Джамалы она плакала, сказала, что певица и песня её поразили в самое сердце. Потом, когда началось голосование, рекламировала Джамалу, говорила, что у неё самый потрясающий голос и песня. Соведущий её не мог никак угомонить Смайлик «smile» Когда объявляли результаты по странам, перед объявлением 12-тки она кричала:"Украина, Украина!" Радовалась нашей победе: "Украина сейчас так страдает, как я рада этой победе!" Это было очень неожиданно и приятно. Тем более, неожиданно это слышать от такой язвы, как она. Например, по поводу того, что Лазарев продул, она произнесла:"Бедный мальчик! Теперь Владимир его отправит в ГУЛаг"
продул? по итогам голосовалки он так то первый, это не смотря на негатив к РФии, а это чего-то да стоит ...
І що то за така, на Вашу думку, всемогутня людина чи організація, яка одночасно може потягнути за СТІЛЬКИ вух?
і шо? голосувалка була завжди критерієм, це перший чи другій рік як ввели журистів тому якщо і радіти то стримано, бо це на якийсь відсоток підстава ...
Ага..підстава...вже перший чи другий рік. Чому це ми повинні стриманно радіти? Навпаки треба радіти на всю катушку, що перемогла Україна. І це факт.
ну для мене то така собі радість, навпаки, але я про то щоб не було в нас "головокружіння від успіхів", а було адекватне сприйняття дійсності, і мені не подобається насправді, шо Сирьожа отримав стіко балів від глядачів, це означає шо градус несприйняття РФії у світі значно слабкіший ніж нам хочуть показати ...
це як в боксі, упав після гонгу і "помер", але до того на одно (пшепрошу) очко виграв, і ось ти технічно начебто переміг, але то й сумує, ти валяешсі ... .
Джа була найкращою на фоні люрексових комбінезончиків, стразіків і намальованих хлопів. В москаля була крута графіка, але то його не врятувало. Полякам до землі дякую.
ну звичайно, я кажу лише у розрізі сприйняття цільової аудиторії, і конкурсу, а не розглядаю, як адекватне ставлення до творчого піідходу, тут Джа вигідно відрізняється бо дає не формат у гарному розумінні і своє, але ... конкурс пісеньок для шорокого загалу, якби не експерти - було б фьють ...
показник, ще який, голосують люди, і вони завжди упереджені, яб не поставив Сирьожі, навіть якщо б мені сподобалось, бо я упереджений проти Родіни ...
@artobstrel, ну не занудствуй, га? Все нормально. Джамала супер! ніякої солоденької попси,гламурчика. Гідно, стриманно, патріотично , професійно . Сірожу за крилами і спецефектами забували й слухати) Там би хоч встигали його перетворення відслідковувати.