Відповідь: Євробачення (live) Та чого ви так нервуєтесь... це я просто передаю чужі слова. Людина яка це сказала не українець, і не русофоб. Він просто висунув думку для роздумів... чисто суб*єктивна думка.
Відповідь: Євробачення (live) Ясний перець - на першому. А то Філя схилився всетаки на користь свого іншого фаворита - Діми Дівана... Пратівний...
Відповідь: Євробачення (live) Да нет, не нервничаю я. Людына эта просто ДУРНА! Вы ведь имели в виду хоккей, футбол и Диму. Диму сразу на фиг! Победой не считаю тоже. НО вот давайте у Лили спросим. Она только что из Канады. Что, Канада "слила" России игру за нефтедоллары? Тогда, звиняйте, если ТАК.:cowboy:
Відповідь: Євробачення (live) Я теж помітила що Португалія завжди підтримуе Україну.Але то напевно через те що наших людей там дуже багато.І подобаеться їм учасник чи ні-рідна кров зігрівае серце.Бо тужать вони за домівкою.ЗА УКРАЇНОЮ
Відповідь: Євробачення (live) Лиличка, простите. Вы, видимо, не успели прочитать ДО ТОГО. Вот в чем смысл. Говорят, что Россия в последнее время одерживает победы благодаря баблу. Вот я и хотел Вас привлечь в помощь, что бы данный тезис ОПРОВЕРГНУТЬ, Ну, не верю я, что бы Канада отдала матч по хоккею с Россией за бабло! НЕ ВЕРЮ! А как ТАМ, в Канаде считают?
Відповідь: Євробачення (live) з приводу перемоги на Євробаченні Білана: я не дивилась жодного виступу жодного учасника, бо не люблю цей конкурс. але знаючи репертуар Білана, не бачу нічого дивного в тому, що перміг саме він. це абсолютно і 100% формат попсового конкурсу. не думаю, що тут може іти мова про якийсь підкуп. підкуплені за власним бажанням були глядачі -слухачі - вони, напевно, побачили-почули те, чого хотіли. хлопчика(за чиїмись уявленнями гарного і з непоганим голосом), гарні шмотки, шоу, вміє подригатись на сцені, очками постріляти - і вуаля - цільова аудиторія в його полоні. вигідно випускати той товар,який буде споживатись. знову-таки кажу - я конкурс не дививлась і не жалкую. але здогадуюсь, що саме так воно все і було.
Відповідь: Євробачення (live) Думаю що відкрито ніхто нікому не давав грошей і не підплачував... може це просто Росії цього року так щастить, а може це звичайнісінька політика.
Відповідь: Євробачення (live) У Канаді вже була стичність. Гра Канади з СССР на той час. Виграла Канада. Легенди про то досі ходять. Точно би не віддали. А ще не віддали би тому, що Росія на їх територію в Арктиці зазіхнула. Правпорець свій закинула... Точно би не віддала. Я би взагалі не шукала логіки в Євробаченні та тому, як обирають пісні. Я помітила лише одну закономірність: перше й друге місце завжди посідає пісня швидка і пісня повільна. Яку з двох люди оберуть, думаю, від настрою залежить. Прив"язувати сюди політику, то радше фішка заполітизованих українців, які живуть, на жаль, саме в таких реаліях і думати інакше, мабуть, важко. Вірити у всесвітню змову не так уже й важко. Особисто мені ні Росії виступ, ні України не сподобався. Додано через 1 хвилину Стріляли не очками. Стріляли фігуристом на льоду. Дуже влучний постріл, як на мене. Ясно, що ні. Невже у Росії тільки зараз гроші з"явилися? А в попередні роки не було чи як? І на Пугачову пожаліли, а на якогось Білана розкрутилися? Наївне думання, але мене не дивує, що така думка зародилася. Мене би здивувало, якби не зародилася.
Відповідь: Євробачення (live) Пишіть, що сподобалось, які пісні. Все, що мені сподобалось - на гілці "Що гримить в навушниках?", але там ще забракло декількох пісень, бо я не знаю, що перше робити: шукати пісні чи видруковувати диплом :radist: :D Отакі справи... А взагалі що вам подобається на Євробаченні? Мені подобається видовище як таке. Що не кажіть, грошей там вкладено немалу купу, але варто. Хоча б для того, що тільки так люди можуть ознайомитись з піснями і творчістю співаків, поетів, композиторів інших країн. В цьому, по-моєму, великий плюс. Хоч і на Євробаченні шоу - головне, я особисто завжди знаходжу когось, хто мені подобається (чи пісня, чи голос і задум взагалі). П.С. Тут не підкуп, тут трохи політики, трохи недочування на два вуха.
Відповідь: Євробачення (live) Не пойму, что ВЫ всё ЭТОГО Билана чипляете? Ведь Пани Юля поздравила ВАШУ певичку с ПЕРЕМОГОЮ! ЗНАЧИТ ПЕРЕМОГА У ВАШЕЙ ПЕВИЧКИ!!!! УРРРРРААААА! Ну, и на хрена ВАМ этого Билана постоянно вспоминать??????
Відповідь: Євробачення (live) Надибав як на мене цікаву статтю. Чому не розкрутили? Тільки Тимошенко пов"язала рішення Держдуми про розрив Договору з Росією з тим, що Кіркорову дали народного. "Украина заявляет о фальсификации результатов "Евровидения-2008"". http://newsukraine.com.ua/news/111723/