Відповідь: Євробачення (live) Дякую, Радість! Буквально щойно перед вашою відповіддю і сама натрапила на цю адресу. http://mp3.shmidt.net/topic/2/evrovidenie_2008__uchastniki__skachat__pesni_evrovidenija_2008_.html Ура! Тепер в мене є пісня Ізраїлю,яка мені так сподобалась! :radist: (http://mp3.shmidt.net/song/4450/Boa...Ke_ilu_Kan___evrovidenie_2008_-_izrail__.html)
Відповідь: Євробачення (live) Норвегия хорошая песня. Точнее нормальная форматная попсовая песня. Турки - попсовая альтернатива. Для этого драйв нужен бесшабашный. Например как группа Звери. Хотя Евровидение - это конкурс песни. Нифига он уже не конкурс песни. Людям нужно зрелище. Лорак такое зрелище предоставила, Билан тем более. Норвежка ни чем не виделилась от остальных участников. Туркам не хватило драйва. Понравился Азербайджан, Армения, старички из Хорватии...
Відповідь: Євробачення (live) Мммм. Что то Я не помню Испанию... Кто ее представлял? Аааа парень с трудно произносимой фамилией...Ну это фрик...неитересно. Лучший фрик - это Сердючка...
Відповідь: Євробачення (live) не можу погодитись В норвежки пісня найвдаліша, якраз у форматі Євробачення. Голос шикарний, дуже приємна зовнішність. От такі пісні якраз "чепляють", знаходять відголоски у душі.
Відповідь: Євробачення (live) А мне выступление от Испании понравилось. Точнее не всё выступление. Часть выступления. Подтанцовка :shy:
Відповідь: Євробачення (live) Теж як Бееелан мав перемогу у цим безперечно "чесному" конкурсі... Взагалі на цим Євробаченні ніщо нє зачепило так, щоб сказати: "Тільки вони були варті перемоги"... От коли позаторік були Lordi, то це побавило, незважаючи на те, що я росіянин я щиро радий був коли вони зайняли перше місці, а нє цей ...!
Відповідь: Євробачення (live) Вєрку Сердючку оголосили персоною нон грата в Москві через те, що їм тепер вчувається "Наша Кубань...".
Відповідь: Євробачення (live) Капитан Ну подтанцовка у испанца была файна :radist: А как вам немецкие девушки и шведская певица Liona Песня норвежки классная не спорю. Она по моему уже звучала на радио и думаю будет хитом. НО!!! Евровидение хотя это конкурс песни, уже не конкурс песни. Это шоу для зрителей и телезрителей. В этом плане шоу норвежки уступало той же Лорак, хотя песня Лорак хуже нежели чем песня норвежки... На номер тратятся миллионы. Номер Билана стоит 1 миллион Евро, столько же стоит номер Ани Лорак... lotr_an Теперь что касается Верки Сердючки. Тот негатив, котрый обрушился на Данилко после его "Раша гудбай" мне абсолютно непонятен. Многие в шоубизе предлагали вообще запретить ему петь в России. Считаю это просто бредом недопустимым для такой великой страны как Россия. Что такого спел страшного Данилко, чтобы обижаться??? Я считаю такое поведение некоторых представителей российской эстрады просто недопустимо!
Відповідь: Євробачення (live) нам дійсно нема за що ображатися і ми не ображаємося, бо вважаю Україну великою Державою і значно більшою за Росію в моральному розумінні цього слова, адже він таки заспівав: "Раша гуд бай" - незалежно від того, які насправді слова цієї пісні.
Відповідь: Євробачення (live) Lotr_an! Ну любой гражданин страны, любящий свое государство скажет подобные слова. Уверен, что например житель Армении считает Армению Великой страной намного большей нежели Украина и честно говоря у него будут на то все основания так считать. Что касается Данилко, то это умный и талантлиый парень. Знает когда нужно и как сказать или спеть, чувствует настроение, чем собственно и воспользовался. "Раша гудбай" некий кич, вызов. Этакий адреналин. Его бы так и воспринимать в России, но некоторые люди в силу своего скудоумия этого не понимают.
Відповідь: Євробачення (live) Ну шановний п. Персвет, чому ви перекладаєте проблеми з хворої голови (не вашої - в розумінні конфлікту ДанилкоvsРФ) на здорову? У цілому його позитивніше сприймали в Росії ніж у нас. А вірменину чи молдавану не забороняється думати про свою країну краще і більше ніж про інші
Відповідь: Євробачення (live) Повний звіздєц. Ющенко дав Кіркорову "народного артиста України". ФОТО http://www.pravda.com.ua/news/2008/5/30/76763.htm Це Усценко взагалі мізками поїхало...
Відповідь: Євробачення (live) Зашореный рАгулизм.:cowboy: А на каком бы месте оказалась ваша "звезда" без помощи Фили?
Відповідь: Євробачення (live) О власні... А таке маленьке зауваження, що цього року Росія виграла всі конкурси/турніри, там хокей, футбол, Євробачення... В нас тут один політичний оглядач каже, та невже все так легко купується чи таки політика?