Відповідь: Євробачення (live) Ну во, навіть якби не хтів, всеодно за Смердючку проголосую - більше нема за кого, конкурс якийсь сіренький...
Відповідь: Євробачення (live) Сказав. Ми навмисне вслухалися. :D Побачимо по результатах, наскільки уважно слухали його у Росії. :D:D:D Не знаю як хто, але я сиділа і перлася цілий його номер. Капець просто.
Відповідь: Євробачення (live) Шо не кажіть, а своє завдання виконав(ла) - всетаки виглядало більше на РАША ГУД-БАЙ!!! Особливо для нерозбірливого європейського глядача, гарантія... Ех, таки за нього(неї) проголосую...
Відповідь: Євробачення (live) Лаша Тумбай все равно слышалось отчетливее. Но может, "Раша Гудбай" я и пропустил, не знаю. Болеем за Сердючку! :D
Відповідь: Євробачення (live) Хм, так на таких и расчитано.:D Правильно говорите: "Задание выполнил (а)"!:cool:
Відповідь: Євробачення (live) Фу. Туреччина якась ніяка. Намагаються на танцях виїхати. І на своїх культурних моментах. Цього року мені Туреччина не подобається. А от Молдова класна.
Відповідь: Євробачення (live) Мені Молдова сподобалася. А в кого яка 5 фаворитів? Цікаво. У мене: Сербія, Македонія, Боснія та Герцеговіна, Молдова та Ірландія.
Відповідь: Євробачення (live) Болгарка так нічого виступила, але Вєрка більше відповідає духу конкурсу...