Відповідь: Євробачення (live) Зайшла на один російський форум, якраз про євробачення говорили.Росіяни самі в шоці від того бездаря .
Відповідь: Євробачення (live) Щоб виграти, треба дати енергетику. Потужну таку, щоб кров розганяла до 120 км/год Руслана змогла і виграла. Чому Білан виграв не знаю, росіяни на форумах самі ржуть і кажуть що "ізмором взяли"
Відповідь: Євробачення (live) Я то "бачення" повністю не дивився... А правда, що в Білана на підтанцьовках скрипка Страдіварі була?
Відповідь: Євробачення (live) Так, була. Тільки нє у підтанцьовках, а на акомпанементу, а підтанцовував йому Є. Плющенко (гарне прізвище, хіба ж не так?) В нас такі анекдоти про Билана ходять: ..и ще багато!
Відповідь: Євробачення (live) Сьогодні в новинах показували репортаж з Євробачення. Так от, сербський журналіст сказав: Виграв не Білан, виграв Плющенко, бо Білан поганий співак. Аж настрій трохи піднявся. Ще теж на російському форумі дівчата казали, що Білану дали 1 місце певно тому що боялися, що він кожного року їздити буде, поки не виграє
Відповідь: Євробачення (live) Звернули увагу, ХТО дав найбільше голосів за Росію ? Латвія з Естонією. Точніше - тамтешні росіяни. Хоч тут "самовиразилися". Краще би державні мови вчили. Я вже давно не дивлюся Євробачення. Попса, блін.
Відповідь: Євробачення (live) Ну ж казала його продюсер:"Буде 1-ше місце - класно, 2-ге - може бути, а якщо 3-тє, то приїдемо ще раз". Тепер розумієте, чому Європа його вибрала?!:D :D :D :D Третього пришестя вже б не перенесли?!:D :D :D :D ?!:D :D :D :D
Відповідь: Євробачення (live) хм, дивіться люди, Дімко з другого разу прорвався? так! То може нам в Москву "Гринджоли" послати? Чо? прокатить. нє? а пісеньку, якщо можна, ту ж саму але не треба перебляти, всьо як було: Ющенко так... Нас багато нас не подолати...
Відповідь: Євробачення (live) або Сердючку теж варіант - пісні не міняємо - Раша Ґуд бай.... Додано через 4 хвилини Знаєте, чому минулого року москалі не взяли першого місця? Бо там Вєрка співала - Раша Ґуд бай... після чого Європа просто не могла інакше проголосувати.
Відповідь: Євробачення (live) В попсовом конкурсе домохозяек победил российский шоубиз. Ну что в этом плохого, что Билан и Лорак добыли соответственно первое и второе место??? Как бы к ним не относиться они музыкально одаренные и талантливые люди. Молодцы одним словом...
Відповідь: Євробачення (live) Білан????Ну Ви й загнули, шановний!Як на мою думку. Євробачення вже давно не є конкурсом таланів.
Відповідь: Євробачення (live) Ну 1 - Дякую євробаченню, якось відволікало від болю в животі, поки діяла пігулка і я чекала мужа додому Шоу Лорак сподобалось - пісня така собі Сподобався Азербайджан, Вірменія, Ізраїль та Сербія. А також парочка з в'яжучими нареченими, з Боснії і Герцоговини, кажись. Прікольно так було. Про Білана я промовчу - і так усе сказали, я спочатку як послухала вимову - подумала, що то галюни від пігулок, а дзуськи. Стосовно Греції - взагалі не розумію, з якої радості за неї голосували, стандартна пісенька типу Barbi girl, ну і співачка така сама. Еееех. Єдине, що не розумію, то те, які суми витрачаються на участь конкурсанта
Відповідь: Євробачення (live) Пам'ятаючи попередні виступи Білана, я недобре вражена його виступом... Виглядав він якось дивно. Я не спеціаліст, але схоже, він таки справді під дією наркотиків, про що тепер багато пишуть. Звичайно, що для піару можна писати багато, але дещо можна побачити і на свої очі. В Інтернеті є кілька роликів, де він зазнятий з неадектватною поведінкою: нервово дьоргається тощо. Чи помітили ви у фінальному виступі, які в нього були червоні очі, погляд в нікуди, його реакції на виграш? Якщо це справді так, то шкода цієї людини...
Відповідь: Євробачення (live) Alias! Я имел ввиду Билана и Лорак. Данные люди с музыкальным образованием и необделены талантом. Их можно любить, можно ненавидеть, но то что эти представители не бездари можно заявить с уверенностью. Кстати это не только мое мнение. Российский шоубиз штука ужасная и женстокая. Любой прокол артиста ловят и показывают всем. Билана обвиняли в гомосексуализме, бисексуализме, наркомании и пр. но никто не отнимал у него его таланта. То что этот чел умеет петь не отрицал никто...
Відповідь: Євробачення (live) Чи хтось з форумчан знає де можна закачати безплатно пісні з Євробачення?:no: Додано через 27 хвилин Пересвет, не хвилюйтеся так. То що всі так тут його критикують, то певно тому, що бачили тільки його виступи на Євробаченні, а вони не дуже вдалися, як на мій погляд. Не вдалі і музика, і виконання, і "кривляння" (хореографія). Ці пісні прослуховувати ще раз не дуже хочеться. А, взагалі, мені подобається багато пісень Білана. Наприклад, Рorque Aun Te Amo (http://mp3.shmidt.net/song/4210/dima_bilan_-_Porque_Aun_Te_Amo__polnaja_versija_.html)
Відповідь: Євробачення (live) Спробуйте тут. http://mp3.shmidt.net/song/807/Lordi_-_Hard_Rock_Hallelujah__evrovidenie_2006_-_finljandija_.html