Євробачення (live)

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 тра 2007.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Євробачення (live)

ну а турки с их распрекрасными глазищами? :) Тоже Эуропа...

• Подобається Подобається x 5
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну, на 200 тис. $ їх мало би бути дууууже багато

• Подобається Подобається x 4
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє, ну я дивився. Правда, на плаття мало уваги звертав. Більше на те, що поза межами плаття. Але цікаво: дійсно $200 000??? Це за те, щоб закривало, чи за те, щоб відкривало???

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

За те, щоб розкривало... роти публіки в залі...

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Філя Кіркоров подарував їй то плаття від якогось відомого дизайнера(від якого, не пам"ятаю)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То плаття від Роберто Каваллі...не плаття, а красаааааааааа неземна...

7. Степаныч

Ну, його (Філі) справа. Але за шо ж такі бабки? Лорак красуня, не спорю. Але $200 000???

Додано через 2 хвилини
    Да-а-а... А якщо, наприклад, я одягну? Я буду кращим від Ані Лорак? Хоча... я просто буду ідіотом... у платті... навіть за &200 000. А от Данилко...

8. Іспанка

Так на тому платті стразів від Сваровскі до фіга і трошки.плюс тканина дорогуща..ну і левова частка суми - то бренд,ім"я дизайнера.

Додано через 1 хвилину
    ну якщо Степаничу у Вас фігура як в Лорак,то може будете гарно виглядати:) :) :)

• Подобається Подобається x 6
  9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

200 тис. дол. ? я в шоці. краще Сан-Маріно чи Албанії би ті гроші передала мали б 12-ку від тих жлобиків...

• Подобається Подобається x 3
  10. Іспанка

:D :D :D :D :D +1000
    Але з іншого боку - артистка має на сцені гарно,ефектно виглядати..не вийде ж вона виступати у платтячку за 300 гривень з Краківського:) :) :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Степаныч

Отут я пас. При моїх 184 см і 100 кг буду виглядати "нєлєпо"!:) Єдине - живота немає. Але хіба це скрасить?

12. Іспанка

:D :D :D :D :D :D :D :D під столом:D :D :D :D :D :D :D :D

13. nastinka

nastinka відсутня

я погоджуюсь...і знаєте чому???
    та тому що пісня слабенька...вона не заспівала на всю..не виклалась...не тре було танцювати, треба було співати.....тому що оцінували за голос, а не за "трясіння дупою" (сорі за вислів)

14. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

...головне, що не в кедах ))) Жарти.
    А якщо чесно, то усією сім’єю дивились підсумковий виступ виконавців, звісно що переживали за свох, але й не надто переймались досягненням Першого місця - друге, срібне це просто золота серединка, що вкотре показує визначний рівень наших виконаців. А щодо переможного Першого місця - непотрібна нам гонитва за фантомом, нам ще б з Чемпіонатом по футболу розібратись ;) Росія тішиться, от і нехай. Лорак просто лапочка, супер! Білан виклався на всі 100, хоча пісня плоска і не зворушилива. Варіант виступу "тріо" зіграв у чомусь свою вирішальну підсумкову роль. Загалом - всі молодці, не зважаючи на титули та отримані рейтингові місця! Ukraine - Forever!

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну.
    За ті гроші "Ґринджоли" могли би європейські гастролі зробити, з пивом і дівчатами... :)

16. Степаныч

Уявили?:)

17. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

мені здається, що є якась межа приміром в 10 тис. ну хай 20 тис. дол. після якої коефіцієнт співвідношення "вкладені гроші"\"ефект від плаття" дає мінімальний приріст із збільшенням чисельника...

18. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Та ви скажіть, які враження від пісень і переможця, а то все про плаття і плаття... Та у знаменитостей не тільки плаття, а зачіска, макіяж, манікюр - все коштує в пару тисяч доларів більше, ніж те, що би створили нам "простим смертним"!

Я особисто в шоці з вимови Білана, і співу його, і взагалі зовнішнього і вигляду, і рухів... Одним словом, проти я.

Чого українці завше дають 12 Росії, в той час, коли матушка-Росія ніколи нам не поставила ще (крім після виступу Руслани) 12? Наївні ми такі чи що?

• Подобається Подобається x 8
  19. nastinka

nastinka відсутня

ми просто боягузи......ми завжди боялись і тепер боїмось..просто одна дві людини не змінить цього...ми ж не депутати і не великі шишки....нажаль, а можливо й ні

20. Іспанка

:D :D :D :D :D :D ага

згодна з тобою Галю на рахунок вимови і співу і зовнішності Білана - то просто повний відстій.пісня ніяка,я під неї чуть не заснула,задумка з фігуристом і скрипалем нецікава,та й абсолютно незрозуміла вся постановка. щодо балів - то не ми такі наївні,просто в Україні 15-18 -річних наївних фанаток Білана набагато більше,ніж в Росії фанатів Лорак.сумніваюся,що старше населення за нього голосувало..хіба малолітні фанатки,які нічого не петрають в музиці.їм аби симпатичне личко виконавця і беззмістовні пісеньки.отаким годують теперішніх тінейджерів.:ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)