Відповідь: Євробачення (live) і тут політика! і конкурси краси-політика, без неї неможливо у цьому світі. об"єктивними ці конкурси ніколи не будуть! Білан не заслуговує на 1 місце-моя думка!
Відповідь: Євробачення (live) Отношения Украины-России напоминают мне этот смайлЪ: посередине - Европа.
Відповідь: Євробачення (live) .... і політики... Додано через 1 хвилину ну це вже стало національною творчістю.
Відповідь: Євробачення (live) Як на мене, то на цьому конкурсі глядачі не так оцінюють вокал, як шоу (історію), яке покаже кожен учасник, або саме вигляд виконавця/виці. Ви помітили що 2-е і 3-е місце (ми та Греція) як двійнята виступили... Я от думаю - якби номер показала тільки Україна або тільки Греція - то й виграла б відповідна країна, а так голоси країн поділились між цими двома учасницями - результат - перше місце у Білана. Додано через 7 хвилин Але зате задумка у наших є економічно вигідна, наскільки я знаю ми отримали лише 1 раз 12 балів і при цьому умудрились попасти на 2-е місце! Висновок - молодець команда Ані Лорак - бізнесмени з них хороші - тепер можуть їздити з концетами у купу країн і заробляти гроші (причому що радує не по країнах СНГ, як Білан - а по Єпропі )
Відповідь: Євробачення (live) Вітаю нас усіх із сріблом!!!! :radist: щиро вболівала за Норвегію (3 смс за неї відправила ), як на мене, вона єдина заслуговувала саме 1-го місця. Греція взагалі не сподобалась :shutup: і пісня в них жахлива, і голос не супер. Португалія - молодці гарно виступили Ще сподобались Азербайджан та Вірменія Про Білана - взагалі нема слів так бездарног виступити.... просто жах... На маленькому льодовому п"ятачку трьома дупами тертися - жалісне видовище :no:
Відповідь: Євробачення (live) Не розумію чому говорити про політику. Видно, що на конкурсі країни-сусіди підтримують один одного, але це ж не через політику!! Українки-фанатки Діми Білана голосували за нього не через політику, а бо фанатки! І так у кожній країні СНД. За нього голосували ті, кому він подобається, хто пам'ятає його минулорічний виступ і взагалі знайомий з його творчістю. Україна - 2ге місце. Теж через політику? Але це ж не верховні ради голосують, а люди! Прості люди, як і ми з вами. Те, що в кожного різні смаки - це природньо. Приємно, що багато "незалежних" держав, тобто не з СНД, віддали більше голосів Україні, ніж Росії.. Хоча явно видно, що багато людей голосували за рідну країну, а не за пісню-шоу-співака. Що теж приємно Про турків. Не мій смак. Я за Сан-Маріно :shy: А про їх голосування.. ну що сказати?.. Як писати дівчатам на Україну по аськах - то всяк мастак, а як проголосувати за нас - то не годні? :D Сподіваюсь наступного року Росія пошле на конкурс якусь маловідому фабрикантку чи когось такого типу і Євробачення буде справедливим
Відповідь: Євробачення (live) Дівчєта, спокійно - то лишень приказка така, що "чоловік очима любить". Насправді не на очі дивитись треба, а на... руки наприклад...
Відповідь: Євробачення (live) А що, мені турки теж сподобалися..Дуже хотіла віддати голос за Сербію,але дуркотелеком зривав постійно
Відповідь: Євробачення (live) Іспанець - Чікількварте ще непогано заспівав - "....4 Ель робокоп...." :D От чесно вам скажу: тут всі скандують турки! турки! турки! - а я навіть не можу згадати, як вони виглядали і що співали - я взагалі не знав, що вони у фіналі. Нірванко політика це навіть те що називається "дружньосусідськими" відносинами. І Росія прекрасно продемонструвала її відношення до України... Чесно не так вболівав за Україну, як проти Росії. "Політика на канапі"
Відповідь: Євробачення (live) Россиянам от этого было очень плохо, у них поднималась температура и сильно лихорадило
Відповідь: Євробачення (live) Білан отстой! За що дали йому перше місце? То може Плющенко заслуга? Дивилися на виступ того Діми і плювались.Лорак краща!
Відповідь: Євробачення (live) І його тоже.Саме смішне було коли мені моя подруга звоне з Німеччини і каже давай відправляй смс за нас,а я тут буду за Україну,але вони були ніякі і виступ їхній так само на мою думку. Додано через 2 хвилини І я,а турки взагалі не сподобались.
Відповідь: Євробачення (live) А я віддала голос за Вірменку)) мені здається що саме вона заслуговувала перше місце а не Греція зісвоєю занудною пісенькою чи Росія....із "плачущім мальчіко"
Відповідь: Євробачення (live) Я помітила. Минулого року то так несподівано було і приємно! Цього року - знову максимум балів! А чи помітив хтось, що багато балів постійно нам дає Польща! На жаль, Україна цього року не дала Польщі ні одного балу...
Відповідь: Євробачення (live) Украина тоже к сожалению не блистала. Киркоров проследил Я каждый год ожидаю от этого конкурса большего. Но стабильно разочарован - среднячковая музыка, такой даже дешевую болванку портить неохота...
Відповідь: Євробачення (live) блистіла ще й як! Я собі уявляю скільки стразів було на платті Лорак...
Відповідь: Євробачення (live) Блестеть-блестела, но не блистала Самый главный низачод - слабенькая песенка. Как на меня.
Відповідь: Євробачення (live) Я голосувала за Ізраїль - пісня дуже сподобалась! А ще сподобались пісні Ісландії (пригадуєте, така житєрадісна пара блондинів хлопця і дівчини), Швеції (співачка, що колись вже вигравала Євробачення, вийшла заміж, поміняла прізвище, до речі, сукню мала дуже подібну до Ані Лорак), Сербії (думаю Сербія запамяталась всім гарною мелодією). Чи хтось підскаже адресу, де можна скачати пісні з цього Євробачення?