Відповідь: Євробачення (live) йопересете, пити з горя - це моветон. Пити треба за 2 (високе тобто) місце України і слухати пісню турків. А в того соліста такі очіііі, тому краще кліп дивитись!!!!!! ААААААААААААААААААА!!!!!!!
Відповідь: Євробачення (live) добре,не буду..за Лорачку випю сочку персикового і буду сі дивити кліп..а той соліст в турків такий гарнюній..і оченята просто мммммммммм..
Відповідь: Євробачення (live) так-так, турки косять наші ряди... йду погляну на голубеньких, тьху, голубооких красунчиків...
Відповідь: Євробачення (live) еге, я його раз бачив по телевізору з мене хватит я найшов турків на ютубі. ну що я скажу дівчата в того соліста не справжні очі: [youtube]Z28STzFIFBU[/youtube] а що налякалися. та то не турки :D
Відповідь: Євробачення (live) ТАШОВИНЕКАЖЕТЕ? Іспанко, тут наїзди страшні на НАЙГАРНІШОГО КРАСЕНЯ. lotr_an, не треба заздрити.
Відповідь: Євробачення (live) Той-во... А Грузія нам 12 зажала!!!!! зато Мальта дала))))))) Якшо чеснео, то мені сподобалось Сан-Маріно... а аме Євробачення - то є піар-акція, принаймні так можна ебе розкрутити, якшо не сприймають в Європі, тим паче в світі)))))))
Відповідь: Євробачення (live) мені Франція сподобалася (споріднені душі чи що?) [youtube]Vz58Hw9hldw&feature=related[/youtube] турки поховалися і нафту шукають
Відповідь: Євробачення (live) Як би там не було а 2-е місце не 25-те, так що ВІТАЮ УКРАЇНУ З 2-им МІСЦЕМ! А Лорак і справді багацько не люблять. А чому? В Білана пісня жах, та й танці на льоду теж ніякі - політика! Файно співали Азербайджан і Турки, а взагалі поза конкуренцією були Лорді.
Відповідь: Євробачення (live) Мне понравились только Айзербаджанцы. Ни Лорачка, ни Билан, ни ужасно-преужасно красивоглазые турки впечатления не произвели вообще Под конец конкурса мне стало еще интереснее так как я заснул, сквозь сон правда еще понял что Билан на 1-м месте. Ну что-ж, поздравляю, Россия
Відповідь: Євробачення (live) Народ, а давайте серйозно. Ви вірите в те, що вся прибалтика (3 країни) могли москалям дати 1 місце? Не смішіть...
Відповідь: Євробачення (live) Мих, а коли Україна виграла перше місце, це також було все "помазано" ?
Відповідь: Євробачення (live) Угу, а при тому така дружня Німеччина вліпила їм 8. Але, Миху , ЄБ це конкурс діаспор, остарбайтерів і туристів. Ну може на 5% музики