Відповідь: Євробачення (live) АААААААААААААА, не рвіть моє серцееееее!!!!!!!! Турки, де ваша нафта!!!!!!!! АААААААААААА!!!!!!!!!!
Відповідь: Євробачення (live) А ми з чоловіком так і передбачали, що Росія буде перша - то політика. Вони собі підготували плацдарм попередніми "другими" місцями, а тепер їм дали перше. :cowboy: Тьху...
Відповідь: Євробачення (live) Виходячи з ролі: пупер, ми тут всі в траурі, йди звідси, не заваджай!!!! Нормальним голосом: АААААААА, а що ж його дивитися, в мене телевізор не підключений ні до кабельного, ні до сателітарного телебачення, футбол, чи шо? Та ще й мериканський?
Відповідь: Євробачення (live) Поздоровляю із другим місцем! Непогано. Про перше місце Білана можу сказати лише те саме, що про нього самого - недоразумение на эстраде. Мені ж сподобалися данці, турки, шведка. Може я чогось не розумію?..
Відповідь: Євробачення (live) Якщо це вас потішить, дівчата: по-моєму, західній Європі тоте "євро"бачення потрохи набиває оскому... По газетах багато заголовків типу "Доки ми фінансуватимем це шоу східноєвропейської пісенної мафії і сусідських голосів". А їхні кандидати стабільно на останніх місцях... От нині приміром. Ніякої ейфорії в Гермляндії, модератор коментує все дійство в саркастично-іронічному тоні. Помітна різниця в порівнянні з попередніми роками. Тоді піар, розкрутка, телемости в прямому ефірі. Нині - просто зведено все до банальної чергової трансляції шоу... Думаю, за рік-два, як не скорше, будуть зміни в регламенті...
Відповідь: Євробачення (live) Та не плачте, Марія... скоро у них нафта і газ сі скінчєт... та й як людей їх шкода - вимушені всьо время балакать по-російські - це ж просто іздєватєльство, нє? Додано через 2 хвилини інтєресно дєвки пляшут....
Відповідь: Євробачення (live) цьом-цьом від мене за турків. А тепер "разбор пальотав". Samojlovu4, а чого німці нам так мало балів дали? Що ви німцям такого поганого зробили, що вони українців не люблять?
Відповідь: Євробачення (live) Німцям насправді в більшості по-барабану.(див. пост вище) То всьо емігранти голосуют...
Відповідь: Євробачення (live) А шо там????? Кажуть, що Білан виграв незаконно і перемога дістається Україні????
Відповідь: Євробачення (live) Хороший хлопець Дмитрик, і пісенька непогана, але якби до повного щастя ще циганський табір пригнали... Або на сцені басейн поставили з Клочковою з одного боку, Кабаєву зі скакалкою і козлом - з другого, а тим часом Валуєва в зал пустити... :radist: Ех, точно би всіх порвали! П.С. Хто-небудь може підказати, це у мене були галюцинації, чи справді не так давно ця пісня йшла в іншому виконанні - жіночий голос та без акценту?
Відповідь: Євробачення (live) А я собі думаю ,чого то Португалія нам 12 дала... Та там наших огого...
Відповідь: Євробачення (live) От не знаю, чи хто помітив, а мені то в око впало. Португалія дає Україні 12 балів другий рік підряд!!!
Відповідь: Євробачення (live) тьху,що за невезіння таке..Йду дістану з шафи пляшку мартіні..ех,думала випити за перемогу України..видать,не судьба.... ех,а турки були файні....