Відповідь: Євробачення (live) На який номер потрібно відіслати смс з номером учасника, щоб проголосувати? Не актуально, і так не можу відіслати смс
Відповідь: Євробачення (live) Диву даюсь... хто для Ані Лорак готує пісні? Потеціонал у неї непоганий, а пісня.... не хочеться виражовуватися....
Відповідь: Євробачення (live) Мені сподобались найбільше Албанія, Фінляндія, Польща, Ісландія, Швеція та Сербія. Деякі мелодії інших країн мали якісь знайомі чи то правильніше сказати "типові" мотиви.. Додано через 50 секунд І я так думаю. І ще думаю, що для голосу Діани з Грузії можна було б написати гарну сильну пісню.
Відповідь: Євробачення (live) После повторного просмотра обратила внимание на Боснию-Герцеговину. Тоже молодцы ребята!!! Талант!!!
Відповідь: Євробачення (live) Лорак не виграє і місце її буде нижче Сєрдючки у минулому році. Даю їй 5-місце...
Відповідь: Євробачення (live) Ніби й при фіґурі,всьо на місці..та й голос має..і своє лице... Але чось ї не люблю... Отака моя незаанґажована думка.... Правда,на фоні того всього .... каралєва....
Відповідь: Євробачення (live) Ваш прогноз був найближчим Вітаю нас з тим, що ми зайняли 2 місце!! :radist: :naci: Про перше місце мовчу, нічого там особливого не було, хіба що ковзани. Щкода, що дійсно гарні пісні пролетіли, а перемогли відносно такі собі.. Цікаво, що Польща зайняла 3-тє місце з кінця, хоч і гарний виступ був.. Ех, то всьо політика, ніхто не любить поляків чи що. Чоловік каже: "Ще кілька таких Євробачень і я відречусь від національності" :D
Відповідь: Євробачення (live) Цікаво , стабфонд РФ витримає - футбол, хокей, тепер Євробачення... =)))) На рос.форумах ...більшість теж в шоці ... =)))))))))))
Відповідь: Євробачення (live) У мене траур!!!! Москалі з їхнім Дімаю і його Зет вудбі імпаааасіііібииииил виграв. А турки, турки далеко-далеко. ААААААААААААААААААА! Нема в житті щастя!!! Все, йду на гілку "мені сьогодні гірше за всіх..."