Відповідь: Євробачення (live) Я думаю, що йдеться про корупцію не ту, до якої ми звикли, а в розумінні того, що підтримують своїх. В цьому сенсі завжди спостерігається корупція між сусідами, все голосування це демонструє.
Відповідь: Євробачення (live) ді джей "бобо".... здається, був там такий..... його пісні я слухав ще на початку 90-их.... в кінці дев’яностих пробували його реанімувати... не вийщло.... послали на євробачення...
Відповідь: Євробачення (live) Коррупция в данном случае может быть только исходя из принципа: "Не важно как проголосуют, важно как посчитают!".
Відповідь: Євробачення (live) а помітили як бувший соц.табір міцно тримається?! дивно,але "два світи" все ще існують! навіть ті країни що вже до европи увійшли всеодно "настольгують" . показовим ще був ізраїль : білорусь+росія+україна
Відповідь: Євробачення (live) Я более всего удивился "12"-и эстонским баллам отданным группе "Серебро", Россия... Черт побери, было бы интересно если-б в финале участвовала и непосредственно Эстония
Відповідь: Євробачення (live) кіркоров тільки то робить що краде чиїсь пісні.перекладає і співає.здивували!
Відповідь: Євробачення (live) Не знаю, но песенка группы "Серебро" мне весьма напомнило один хит Бритни Спирс, особенно припев
Відповідь: Євробачення (live) Надо было на меньшее количество кусков Югославию распиливать, об этом Голоса Америк с БиБиСями не спели? :D :D А в этом году ещё и Черногорские баллы добавились. Хотя, оценки, даваемые Великобритании, это не уменьшает, не так ли? И немецкие "критики" лучше бы задумались, отчего ихним "ковбоям" и... (а кто от них в этом году-то был? В упор не помню...) низкие оценки ставят, от балканской коррупции или... Совсем старушка - Европа поплохела: в свой собственный "формат" уже не попадает :D :D
Відповідь: Євробачення (live) Зибен-зибен-ай-лю-лю зибен-зибен Eins, Zwei... Polizei Drei, Vier Brigadier? :D
Відповідь: Євробачення (live) Мо-Do... Ностальжи :D Не, ну правда мимо "Серебра" лысая Спирс пробегала :rolleyes: А у Сердючки вообще не песня а отстой. Честно говоря, думаю что более бы всем понравилось если бы Верка перевела на инглиш любой из своих хитов... "Гоп-гоп-гоп чи не гоп, а я співаю..." "я тихо шла-шла-шла пирожок нашла..." Ферштейн?
Відповідь: Євробачення (live) А на заході все думають, як протистояти "східній мафії" під час підрахунку голосів. Шойно в газеті прочитав: буцім з 2009 зроблять два півфінали, де зможуть голосувати лише країни, які безпосередньо приймають участь(на сьогодні 19). Країна, де більше населення (як Франція) має право давати більше очок, ніж країна з малим населенням (як Сербія). Найбільші спонсори Євробачення(Німеччина, Іспанія, Великобританія, Франція) попадають автоматом в фінал. Визначати найкращих буде жюрі з експертів різних країн. Лише одне мушу зазначити - прочитав в газеті "Bild". Це майже то саме, що англійський "The Sun"...
Відповідь: Євробачення (live) Подивилася ще раз виступ білоруса. Так його тут хвалили, що вирішила пересвідчитися, чи я раптом не помилилася. Ну шоу хороше. А решта? Голос у хлопця є. Але якийсь він такий штучний. І вимова - ужос! То би Кіркорову самому пасувало ту пісню співати, бо там де є "yes, I'm willing", Колдун співає "єс, айм віллі". :D:D:D
То є правда.... В Києві сцена була ліпчіша. Та нормальна пісня.... не москальська ж, нє? А то компенсація за памятник....
Відповідь: Євробачення (live) І знову "Bild". Кажуть, що серби просто вкрали пісню. Зайдіть за тим посиланнячком, програйте відео і скажіть свою думку... http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/2007/05/15/eurovision-song-diebstahl/albanien-serbien-vorwurf.html