Євробачення -2010

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Good++++, 17 лют 2010.

1. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Мені здається, у Лорак і Кароль більш потужні легені)) Плюс їх пісні були танцювальні і груди напоказ, що могло відбитися на їх рейтингах (2 і 7 місця відповідно). А от Руслану Альоша легко "робить" у плані голосу, але там же стиль, етніка, переможців, кажуть, не судять. Про Лободу і казати нічого.

У всякому разі я хотіла б, щоб у нас була якісна українська рокерша Альоша. Alyosha...

2. Norman

Norman Guest

Ми звичайно можемо сперічатись, але як на мене Альша не переможе цього року. Хоча...буду вболівати:)
    А мені здається що вона тяжіє до попси:scratch_one-s_head:

3. Good++++

Good++++ куртуазный перфекционист

Альоша - це вже не Україна... Україна на Євробаченні скінчилася на Ані Лорак.

4. Norman

Norman Guest

Чому такі висновки?

5. Good++++

пісні наступників не мають української підоснови...

6. Norman

Norman Guest

Не жартуй, а коли вони мали цю пыдоснову?)))

7. Good++++

я не жартую, я сумую...
    Руслана, Пономарьов, Ані Лорак, та й Тіна Кароль, - мали цю підоснову...

8. Norman

Norman Guest

З натяжкою це можно казати про Руслану та Пономарьова, Ани Лорак давно вже спиваэ майже виключно російською, а Тіна Кароль до української музики має стільки ж як Олександр Рибак до чоловіків;)

9. cheburapin

Перемога дісталася Німеччині. Почому ниньки перемога?) Альоша - 10 місце. І це досягнення)

Шкода Ізраїль. Правда, голос підвів в кінці, але суті пісні це не міняє. Співак чудовий.

Букмекери помилилися щодо єврея, азербайджанки і вірменки, хоча місця у дівок високі. Не помилилися щодо Лєни-німкені. А я, дурна, не вірила)

10. cheburapin

1 Німеччина (погано)
    2 Туреччина (добре)
    3 Румунія (нічого так)
    4 Данія (так собі)
    5 Азербайждан (поганенько)
    6 Бельгія (ніяк)
    7 Вірменія (поганенько)
    8 Греція (нічого так)
    9 Грузія (добре)
    10 Україна (добре)
    11 Росія (ніяк)
    12 Франція (погано)
    13 Сербія (погано)
    14 Ізраїль (добре)
    15 Іспанія (нормально)
    16 Албанія (нічого так)
    17 Боснія та Герцеговина (нічого так)
    18 Португалія (непогано)
    19 Ісландія (непогано)
    20 Норвегія (нічого так)
    21 Кіпр (поганенько)
    22 Молдова (ніяк)
    23 Ірландія (нормально)
    24 Білорусія (поганенько)
    25 Великобританія (погано)

ВСЕ ІМХО. Капцями не кидати)

11. ostrov_полковник

ostrov_полковник настоящий Полковник

Ещё раз убедился что Евровидение это - ширпотреб, причём поганенькій....:sad:

12. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Ми слава богу хоч в десятку потрапили! Хоча багато ніби і не старалися і такого шаленого бабла як Росія в це не вкладали, значить в нас є ще гідні співачки на ЄБ.

13. AdequatNicht

AdequatNicht абсорбент

14. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Коли співала Вірменія наживо, то для мене то був жах :sad: Німкеня дуже щиро і невимушено виглядала і співала, думаю, це сподобалось Європі. Я вболівала за Україну, звісно, хі, Бельгію (теж просто і гарно - я і моя гітара), Туреччина теж нічого, іспанець такий милий і пісня гарна, Кіпр теж сподобався, Естонія (але у фінал не пройшов), ніби все :haha:)))))

Щодо Альоші і її 10 місця. 10 місце - це дуже добре, враховуючи, що пісня з сенсом і месседжем, а не про любовь, квіточки і пташечки :haha:) Крім того саме виконання... слів нема, їй хорошого продюсера і якось пробиватись на світовий ринок, ото головне, а участь у Євробаченні - то шанс для такого пробиття.

15. Norman

Norman Guest

Мдя...полная лажа. По типу "Украина маэ талант"...

16. Глафира

Глафира Скрытная натура

Ничего подобного. "Украина маэ талант" лучше!:rolleyes:

17. Глафира

Глафира Скрытная натура

Вокруг героини Евро разгорелся секс-скандал
    Победительница «Евровидения 2010» Лена Майер-Ландрут начинала карьеру со съемок в эротических фильмах

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/culture/3890450/

Секс-скандал принес победу на «Евровидении 2010» 19-летней Лене Майер-Ландрут из Германии. Еще будучи несовершеннолетней, девушка снялась в откровенном видео, которое всплыло в интернете накануне финала музыкального конкурса.
    В сентябре 2009 года на экраны немецкого телевидения вышел фильм «Пожалуйста, помогите мне», в котором эпизодическую роль сыграла тогда еще никому неизвестная 17-летняя Лена Майер-Ландрут. Девушка занималась сексом в бассейне с симпатичным незнакомцем.
    Зрители, наблюдавшее за недвусмысленной сценой, не могли и предположить, что спустя год, именно Лена будет представлять честь страны на международном конкурсе «Евровидение 2010» в Осло [​IMG].
    Накануне финала в интернете всплыли отрывки того самого видео, про которое молодая певица Лена Майер-Ландрут тактично умолчала, проходя национальный отборочный тур.
    — Да, я действительно это сделала, но ни тогда, ни сейчас этого не стыжусь, – заявила Life news Лена Майер-Ландрут. — Тогда я не могла знать, что это покажут по телевизору. Может быть, сегодня я бы этого не сделала.

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/culture/3890450/

Хохо..во как надо ... :rolleyes:

18. Norman

Norman Guest

Баланда)))

19. Глафира

Глафира Скрытная натура

Учту...:rolleyes:

20. Good++++

Как страшно жить! (С):ireful:

а де твій аватар? :)