Євробачення 2010

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. meduzka

meduzka Member

просто креативу в дівчинки вистачило лише на Альошу:)
    і оті клоуни представляють світу Україну...в їхніх буржуйських головах Україна - як цирк....
    Єдине, що тішить західняцьку душу, що Альоша випередила Росію:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора чесно намагалася подивитися Євробачення, але терпіння не хватило на те прісне видовище.

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

За румунів і турок був спокійний, за що таке красне німкеню на перше місце поставили не зрозумiв.У попс. народу і Норвегії свято, всі радіють, ось і файнютко.

• Подобається Подобається x 1
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

та яке там випередила... дивіться російські новини... Україна замикає першу дестяку, а Росія ОЧОЛИЛА ДРУГУ!!!

• Подобається Подобається x 12
  5. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Коли співала Вірменія наживо, то для мене то був жах ;( Німкеня дуже щиро і невимушено виглядала і співала, думаю, це сподобалось Європі. Я вболівала за Україну, звісно, хі, Бельгію (теж просто і гарно - я і моя гітара), Туреччина теж нічого, іспанець такий милий і пісня гарна, Кіпр теж сподобався, Естонія (але у фінал не пройшов), ніби все :haha:)))

Щодо Альоші і її 10 місця. 10 місце - це дуже добре, враховуючи, що пісня з сенсом і месседжем, а не про любовь, квіточки і пташечки :))) Крім того саме виконання... слів нема, їй хорошого продюсера і якось пробиватись на світовий ринок, ото головне, а участь у Євробаченні - то шанс для такого пробиття.

• Подобається Подобається x 3
  6. Darcy

Darcy Active Member

Я теж вболівала за Альошу, і в принципі 10-те місце - не так вже і погано.
    Ще сподобалась Данія (де Невергрін в дуеті співав) і Азербайджан (Сафура).
    Ну а Німеччина - пісня справді весела, запальна і зразу "чіпляється".

Жахливо, на мою думку, співали Ізраїль та, по-моєму, Вірменія (словом та, котра перед ним виступала...)

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

З непрошедшіх у фінал пані з Нідерландів сподобалася ,на мою веселіша за німкеню.

8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Дякувати Богу, що пролетіли, бо ще одне Євробачення в Україні як раз би і було тим останнім цвяхом у труну української економіки.
    Перемогу отримала співачка, що вписувалася як найкраще у формат цього "конкурсу"-
    дурепа та повна бездарність.

9. Summer

Summer Well-Known Member

конкурс цього року був передбачуваний... перемогла Лєна Майер, прикольна пісенька, легка мелодія -співаю її :), просто Європа певно мала настрій такий чи то все таки політика?
    сподобались Туреччина -Манга :good:, Румунія, Арменія
    щодо Сафури,хоч і продюсювала її Руслана з чоловіком, все таки слабенький голос, в кліпі все гарно, а в живу...:pardon:, а прогнозували їй 1-е місце

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ух, а мені сподобались запальні хлопці з Греції. Щодо турків і румун, то вони дійсно дуже яскраво виступили. Найкращою піснею для мене була вірменська, хоча Єві Рівас не вистачила голосу і вірменського духу для цієї пісні. Альоша виступила чудово, видно було що старається та й одяг нашої відомої дизайнерки посприяв успіхові. Несподівано високе місце зайняли росіяни що дуже здивувало випередивши багато сильних співаків з високими вокальними даними.:dntknw: Перемога Лєни очікувана, але не справедлива.:nea:

11. Песня которую пела Lena не для исполнения со сцены. Зато очень "клиповая". В конце концов, её оценили несколько миллионов человек ещё до конкурса, так что победа её предсказуема. А почему оценили - тоже ясно. Пафос всем надоел.

Мне песенка показалась симпатичной, я сразу "отдал" ей первое место. Ну а к тому, что про Лену очень скоро все могут забыть, кроме немцев (а через годик и они), все уже привыкли. Рыбак уже и ориентацией пожертвовал ради пиара, а когда не подействтвало - наоборот, опять с девками стал ходить... Да кому какое дело теперь... :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Fon

Fon whom how

карочэ висновок:
    1. україна доношує речі європейців
    2. україна є ринком залежаних європейських товарів (ті шо викинути вже здалось би)
    3. україна тепер доношує євробачення
    для європи цей конкурс вже акі "іванофранківський конкурс дитячої пісні"
    для нас канєшна же міжгалактичні змагання між україною і росією )))
    от італія взагалі відмовилась від євробачення. нерентабельно і непопулярно.
    так шо тішмося шо у євросеконді ми зайняли аж 10 пачьотне місце )))
    каховка зе бест :good:

13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Італійці давно всіх інших за варварів вважають. Фіни на мою дуже радісно шуміли коли виігралі.Не одні Турки перемозi на Євробаченні радіють, на півночі теж.
    Така позажанрова конкурса-на тему хто вгадає смак широкої публіки але саме в цей травень.

а де твій аватар? :)