Я дивилась в неті. Не можу сказати, що Альоша була найкраща, але мені сподобалась більше, ніж представники України минулих років.
Так, Альоша співала на диво непогано. Може ще і в десятку попадемо у фіналі. Євробачення в цьому році дуже слабке: пісні ніякі.
Дякі за інфо. Але у суботу, 29 травня у мну футбол, так що... Мо, потім десь в неті на переможця гляну.
Та ні, вночі я бавлюсь в дещо інше. А сьогодні я йду на Україна - Румунія, а він о 20.30 починається, дві години плюс мінімум година, щоб додому добратись, так що то вже буде в районі дванадцятої, не застану Євробачення, напевно. Чи до котрої години воно йде?
Ну нічого, на оголошення результату Євробачення можете встигнути. Або на бокс Кличко – Сосновський, якщо любите.
Цілком згодна. Я взагалі не була впевнена, що вона у фінал вийде... Але, вона молодець. Порівняно з багатьма виступами, її був кращий. Особливо на фоні Нідерландів...
в німеччині декотрі кажуть - ну ти юля )) це імя в них асоціюється з розумовою недосконалістю ми в дитинстві казали - ну ти і альоша ))) в мене ця дівчинка-вікінг викликає направду неприязні відчуття або вона щось дуже гарне вміє у миладзе на шкіряному диванчику витворяти, або її тато проктолог родини миладзів. пояснення чому еріку не взяли у мене іншого немає
Те, яким чином і в якому поспіху обрали Альошу на "Євробачення" - то звичайно великий мінус і так не має бути. Але...але голос в неї суперовий!!! І слова пісні мають зміст, а не прості "усі-пусі". Така рокова композиція із філософськими словами. Чесно, я дивилась "Євробачення", коли туди їздила Руслана, Ані Лорак і ...тепер, коли туди поїхала Альоша. Принаймні хороша рок-співачка з неї вийде - голос потужний, а рок-виконавців в Україні, особливо жіночих, дуже мало. Головне, щоб з нормальної, трохи "неформатної" і непопсової виконавиці не зробили чергову "віагру" - їх і так вже забагато. Файна пісня - "Sweet people". Good luck!
Ага, Альоша навіть потрапила в десятку. Якраз на десяте місце, трохи випередивши Росію. Краще б Ані Лорак другий раз послали... А приймати Євробачення в 2011 буде Берлін.
Фінал "Євробачення-2010": Альошу обійшла її партнерка по вечірці 30.05.2010, 01:12 Tablo ID На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" перемогла представниця Німеччини Лєна з піснею "Satellite". Востаннє і вперше Німеччина вигравала у 1982-му році. Срібними призером конкурсу стала Туреччина, а "мідь" отримала Румунія. У той же час українська співачка Alyosha з композицією "Sweet People" отримала всього 108 балів, увійшовши до десятки лідерів. Нагадаємо, Лєна та Олена Кучер разом влаштовували євровечірку в Осло. Україна отримала 0 балів від таких країн, як: - Ірландія, Німеччина, Албанія, Хорватія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Словенія, Естонія, Португалія, Греція, Ісландія, Данія, Іспанія, Словакія, Мальта, Норвегія, Швейцарія, Бельгія, Македонія, Швеція. Водночас Україна отримала від Румунії 5 балів, від Сербії - 7, від Туреччини - 1, від Польщі - 3, від Росії - 7, від Азербайджану - 10, від Франції - 2 ,від Болгарії - 7, від Латвії - 7, від Кіпру - 6, від Литви - 6, Білорусі, - 10, від Великобританії - 5, від Голландії - 7, від Ізраїлю - 2, від Молдови - 8, від Грузії - 7, від Вірменії - 8. Водночас Україна дала 8 балів Туреччині, 10 - Росії, 12 - Азербайджану. Всього у голосуванні взяли участь 39 країн-учасниць "Євробачення-2010". Результати голосування залежали у співвідношенні 50% на 50% від глядачів "Євробачення" та від професійного журі конкурсу. Чекаємо на "Євробачення-2011" у Німеччині орієнтовно 17-го, 19-го та 21-го травня наступного року. Всього у фіналі взяли участь 25 виконавців: 01 Азербайджан "İctimai Safura Drip Drop 02 Іспанія TVE Daniel Diges Algo Pequeñito (Something Tiny) 03 Норвегія Didrik Solli-Tangen "My Heart Is Yours" 04 Молдова Sunstroke Project & Olia Tira "Run Away" 05 Кіпр Jon Lilygreen & The Islanders "Life Looks Better In Spring" 06 Боснія і Герцеговина Vukašin Brajić "Thunder And Lightning" 07 Бельгія Tom Dice "Me And My Guitar" 08 Сербія Milan Stanković "Ovo Je Balkan" 09 Беларусь "3+2" "Butterflies" 10 Ірландія Niamh Kavanagh "It's For You" 11 Греція Giorgos Alkaios & Friends "OPA" 12 Об‘єднане Королівство Josh "That Sounds Good To Me" 13 Грузія Sofia Nizharadze " Shine" 14 Туреччина maNga "We Could Be The Same" 15 Албанія Juliana Pasha "It's All About You" 16 Ісландія Hera Björk "Je Ne Sais Quoi" 17 Україна Alyosha "Sweet People" 18 Франція Jessy Matador "Allez Olla Olé" 19 Румунія Paula Seling & Ovi "Playing With Fire" 20 Росія Peter Nalitch & Friends "Lost And Forgotten" 21 Вірменія Eva Rivas "Apricot Stone" 22 Німеччина Lena "Satellite" 23 Португалія Filipa Azevedo "Há Dias Assim" 24 Ізраїль Harel Skaat "Milim" 25 Данія Chanée & N'evergreen "In A Moment Like This" Фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2010" в Осло відкрив минулорічний переможець Александр Рибак зі своєю світлою піснею "Fairytail". Як вже не раз писав ТаблоID, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2010" пройшов в Осло, у Норвегії, завдяки минулорічній перемозі співака Александра Рибака. Нагадаємо, на "Євробаченні-2004" у Туреччині перемогла Руслана Лижичко. На "Євробаченні-2005" в Україні взяв участь скандальний гурт "Ґринджоли". Тіна Кароль на "Євробаченні-2006" у Греції посіла 7-ме місце. На "Євробаченні-2007" у Фінляндії народ потішила Вєрка Сердючка, посівши друге місце. У 2008-му році на "Євробаченні" у Сербії Ані Лорак теж стала другою, поступившись росіянину Дімі Білану. Натомість вже у Росії на "Євробаченні-2009" перемогла Норвегія, а от українська розпусниця Світлана Лобода посіла лише 12-те місце.
отже альоша на 8 сходинок нижча за сердючку, лорак і кароль ))) тобто вона ніщо.. я зрозумів. еріку не обрали щоб бува вона не виграла. бо тоді що? мало що євро 2012, так ще й євробачення 2011, бідну україну по-міру пустять ті розпусні бюргерські забави ))) і ще, чому альоша, а не варвара? чи праксєвья? ))) карочє, клоуни, навкруги одні клоуни і мені весь час смішно..