Євробачення 2010

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Вже точно відомо, не пізніше 26 березня мають подати нову пісню.
    http://novynar.com.ua/showbiz/108252

2. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

тільки це ж хотів запостити. Шкода

3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

задовбала та політика, навіть в музиці вже
    тепер не тільки пісню треба замінити, а знов новий конкурс оголошувати, бо ж Ганця казала жи вибираємо пісню, а не виконавця, нє?
    ше довго не буде такого виконавця як Руслана - і голос, і музика, і шоу, харизма одним словом (чи як то ся називає, га?)

4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

ІМХО, не потягне вона іншої пісні...

Не розумію, ну навіщо ж шукати в с**ці меду??? о_О
    Як нема кого відправити, то ж відправте Гайтану, Бурмаку, Океан Ельзи, Гайдамаків, Скрябіна, Фліт, ТІК, Другу Ріку, Біличку, чи, нехай, Ані Лорак по другому разу (може за прикладом Білана візьме та й виграє;) ). А то вишукують там бозна кого лазаровичів всяких, альош... Нехай перше про себе в Україні нормально заявлять! :ireful: А вже потім будемо світу показувати!
    Чисто моя думка...

• Подобається Подобається x 9
  5. Оленa

Оленa Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  6. Summer

Summer Well-Known Member

шось не дуже мені, то так переписані ноти з попередньої... то вже не те

7. L@zzio

L@zzio Member

А здається мені,що цей конкурс низькопробної музики взагалі мало кому потрібен...І коли українській виконавиці пісню готують за 3 дні...Це вже не музика і не мистецтво,а казна-що...

• Подобається Подобається x 1
  8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Доречі, підчас інент-інтервю , її запитали чи читала поезію Чехова ...
    Каже, що читала 0_о

Ти диви які на сході люди начитані ...

• Подобається Подобається x 2
  9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не розумію я, чому Україна посилає якусь абсолютно невідому співачку зі слабким голосом?
    Це так: "Нате вам цю Альошу, тільки відчепіться".
    Таке відчуття, що бюджет України не потерпить друге Євробачення і треба зробити все, щоб не перемогти.

Хоча багато інших учасників Євробачення, схоже, думають аналогічно. Усі пісні в цьому році досить слабкі. Мені сподобалася тільки азербайджанська пісня, хорватська, фінська і польська.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я шось ніц не зрозумів...

Посилали якого пацана на євро... але... були протести, мов невідомий ше, а тому зарано. Зробили конкурс і вибрали Альошу. Класна назва від України... просто супер - Альоша. Я думав, шо то хлоп, а то кобіта... "стоіт над горою Альоша....". Ну просто супер... Вєрка Сердючка просто віддихає. І от та Альоша зпіонерила пісню в якоїсь там співачки і з тою піснею зайняла в Украні в рамках Євро-2010 перше місце. Наші спеціалісти-жюрі навіть того незамітили (чи то пяні були, чи то мозги салом заплили). А далі ше цікавіше. Через день, коли помітили, що то плагіат, замість того, щоб зробити копен дупен тій Альоші, за обман по суті (бо Україна б зганьбилася б точно з таким підходом), що робиться далі? А далі Альоші, як незамінимому шедевру запропонували змінити пісню.
    От я б не проти, щоб вона зайняла перше місце знизу.... було б справедливо.

• Подобається Подобається x 6
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну, далеко не всім з перерахованого Вами списку то Євробачення кудись впало...
    А я от взагалі не в курсі була, шо там діється. Альоша, кажете? :mocking: Ну круто, круто :mocking:

12. Summer

Summer Well-Known Member

і...хто дивився 1-й півфінал? ваші прогнози щодо переможців? поки 2 фаворитки - Сафура -Азербайджан її продюсує Руслана з чоловіком-пісня гарна та сильна, та Лена -Німеччина, тут пісня весела, прикольна, мені дуууже под-ся, вже закачала на флешку та слухаю в дорозі.:good: Ваші прогнози?

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я вже й не цікавлюсь тим Євробаченням.Стало нецікаво. особливо як вибрали якусь Альошу.Раніше про неї навіть і не чула і так як МИх думала, що то хлопець.
    По-справжньому вболівала тільки два рази..за Руслану і за Вєрку:)Після вульгарної Лободи зрозуміла, що Україні немає кого там показати і крім сорому за таких співаків нічого там ловити.

• Подобається Подобається x 3
  14. Summer

Summer Well-Known Member

я цікавлюсь вже так - звичка....

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я і забула.. Але якщо я минулого року на Лободу дивилася, то на Альошу теж подивитися мушу. Гірше вже не буде :)

• Подобається Подобається x 4
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А десь можна подивитись повне відео з першого півфіналу? Знаходжу в неті тільки окремі виступи.

17. Summer

Summer Well-Known Member

може на торентах?

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Яка на мене це певно найкращий виконавець якого "відрядили" на це "мапетшоу" з України.
    Вона принаймні здатна непогано співати на відміну від безголосої Руслани яка здобула там перше місце. Власне порівнювати її з минулорічним силіконовим набором не зовсім доречно.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

може :)
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2980000

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

ой, вчора знову забула подивитися. Як там Альоша виступила?

20. - мне понравилось. Даже удивился :) Добротная песня, качать себе может и не буду, но если где будут крутить - послушаю с удовольствием и не раз... хорошо спела, костюмчик не в моём вкусе но получше, чем у литовцев :))) Вообще не понял, чего вы тут на неё наезжали? :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)