Євробачення 2010

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. syavych

syavych копач

От блін, Джамали то в списку немає, решті їхати на ЄБ безперспективно :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Від України на Євробачення поїде співачка Альоша з піснею To Be Free.

Сьогодні у фіналі виступала останньою, я одразу сказав, що це найкраща пісня, проте вирішив, що на ЄБ поїде якийсь Лазарович або інший Козловський :)

Проте, схоже, що на цей раз відбір був цілком чесним. Дівчинка, нікому невідома, прийшла, заспівала і просто перемогла у відборі. В інтернеті на цю хвилину не зміг знайти не те що пісню, але навіть фото співачки :) Але думаю завтра ситуація зміниться :)

Загалом вибір тішить. Якщо не переможемо, то принаймні не опозоримся точно :)

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Уже знайшовся короткий фрагмент пісні

http://www.youtube.com/watch?v=ZK9-AKZeBRw

• Подобається Подобається x 5
  3. Summer

Summer Well-Known Member

читала, що вона випустила анг альбом, має два кліпи снег -не зачіпило, та і пісня автор американський...і от я думаю, невже в нас в Україні не має поетів, що треба аж з Америки привести пісню, яка 30 років пролежала в автора....Але бажаю їй удачі :)

4. MARTINI

А ось і пісня http://www.ex.ua/get/1728966/

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Може я погано розчув, але по моєму прізвище в автора пісні українське. Хоче може то мій глюк

5. bora

bora Well-Known Member

Я коли слухаю більшість пісень, думаю, що - немає...

6. Summer

Summer Well-Known Member

ні вона сама казала, що пісня з 77 року, я не розчула автор американський, лежала в нього в архіві, 2 роки тому текст трошки вдосконалили і вона написала музику

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Добре, що вона виступала під 20 номером - я якраз її і встигла побачити, бо всіх учасників точно би не передивилась. :)))
    Точно, пісня хороша, в жанрі року. Втішило, що буде трохи року з України на тому конкурсі "Євробачення".

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

Так, автор американський, написано в 77 році, але прізвище в автора українське

На відео яке я розмістив вище видно прізвище поета - Чикалюк

9. krasa

krasa New Member

У нас на Україні кругом одна політика тут теж влізла. Одна влада вибрала цього Владіслава, а тепер нова свого пропхає. Згадайте що було з Гринджолами.:cry:

10. bora

bora Well-Known Member

Куди пропхає?? Вже вибрали!

11. Summer

Summer Well-Known Member

йой згадали.... конкурс Євробачення всі знають - політичний, як не крути, а так воно є...особливо в нас, на заході конкурс трохи піднадоїв, а в нас тільки обертів набирає, ну побачимо як воно буде, головне ввійти в 10-ку !

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

13. MARTINI

14. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

схоче, але мелодія різна

15. Summer

Summer Well-Known Member

16. MARTINI

Як Руслана перемогла, так з року в рік з тим євробаченням скандали, не можуть наші по-європейському :)

Цікаво чим закінчиться. Пісня справді дуже схожа... Не така проста виявилася та Альоша :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Summer

Summer Well-Known Member

я теж вчора помітила під час її виступу схожість з Каліфорнією, але думаю може то тільки мені здалось -думаю не буду ніц писати, але не тільки мені.

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

"Круто"...:ireful1: Ще тіко не вистачало до повного щастя платити Україні штраф за невідому Альошу, або не потрапити на конкурс...Ото вже Ганя Герман постаралась :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  19. Оленa

Оленa Well-Known Member

По мелодії - плагіат, по виконанню ще можна посперечатись. Але ж то у нас судді, прям корифеї....:ireful1::ireful1:Шкода, покладала на Альошу надії. :cry:

20. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Юристи перевірили, все нормально, схожість є, але не більше. Якщо буде заперечення з боку оргкома ЕБ, пісню замінять

а де твій аватар? :)