воспитайте своих, заберем наших исходя из новогодних программ самые популярные люди в Российском щоубизе - алкаш-русский (Светлаков), еврей-хохол (Цыкало), Еврей (Ургант), еврей-армянин (Мартиросян), Широка страна моя родная ... ))))))))))) ыыыы... а вообще отбор должен быть открытым, я бы "ква пистолей" послал, вполне форматно и не обычно, а тут "братка" оперного дядки в кабинетах порешали - и гайда .... лучше еще раз Светку Лободу, только при условии суммарной площади одежды не более 5 кв см. )))))))))))))))))))))))))))))
Вчора вночі(тобто вже сьогодні) десь між першою і другою по телевізору показували(здається то був канал1+1,не пригадую як називалась програма ) інтерв"ю з Лазаровичем.Так от мої прогнози після перегляду інтерв"ю та двох його відеоробіт доволі невтішні. А про враження,то вони більш негативні,аніж позитивні. Та й взагалі до того про Лазаровича нічого не чула.
О___о Деж вони його відкопали??? Вперше про такого чую. мда...кращеб вже Джамалу пустили у неї хоч би якісь шанси були
Мені от цікаво: навіть якщо він і має блат і гроші і купив там всіх "нагорі" і попаде на Євробачення, але ж не виграє - це майже очевидно. То навіщо йому це робити? В чому користь? Навіть незначна популярність, яку він отримає завдяки Євробаченню, і то напевно тільки на теренех СНД, невже окупиться? З такими темпами наступного року поїде Васильців..
Підтримую руками і ногами якраз хотіла те саме написати... Про Лазаровича вперше чую, голос не поганий... але не знаю... як не мене, це не те... Ото вже сміху було б Василь би там всім показав
Сьогодні у Савіка Шустера проводили відбір на Євробачення – 2010. Так, що Лазарович вже пролітає? http://3s.tv/home/
А при чому тут Янукович? Бачу багато лиць з Фабрики зірок.. Здивував Ель Кравчук, думала, що його вже не видно. Думаю, що або Козловський пройде з них, або Еріка з тим хлопцем, що Фабрику виграв. Перший розкручений, другі засвітились добряче на Фабриці, а за хлопцем видається, що хтось стоїть.