Євробачення - 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Good++++, 21 січ 2009.

1. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

Все дело в том, что неважно, что там у Приходько, 11,12 или 13 место... Важно другое, то, что результаты голосования других стран, также, могут фальсифицироваться! А это не просто скандал, это уже уголовщина!

2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Как реально, можно подтасовать результаты голосования по странам? Это же надо договариваться с невероятно-большим количеством иностранных ребят!

Зачем такой сложный и рискованный гемморой?

3. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Судячи з того, скільки людей скачали пісню переможця (відомий в Україні Білан не спричинив подібного психозу), я практично впевнена, що голосування правильне. Перемогла нова тенденція, талант харизми, а не ідеальна горлянка. Багато учасників намагалися привернути до себе увагу, але всім треба пам"ятати: якщо хочеш, щоб до тебе придивилися, треба, щоб те, що побачать, їм сподобалося...

4. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Я таке знайшла!! Зараз на каналі СТБ проходить конкурс "Україна має талант", подібний конкурс проводиться (або вже скінчився у Великобританії). Звідти і цей ролик-пародія

Але я що хочу сказати: Україна лишає слід у Євробаченні і душах публіки :)) :)) :)):

http://www.youtube.com/watch?v=e4rvQBNsiwI

5. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

а теперь победителя обвиняют в плагиате, музыка взяту у какого-то ткрецкого певца.

а де твій аватар? :)