Відповідь: Єврейський народ Був такий імператор Констянтин. Пригадуєте? Будучи язичником рішив зробити християнство державною релігією. І на соборі який зібрав (будучи язичником культу Митри) і була дата призначена на день Митри. На тому соборі здається і Ісуса (мир йому) до Бога приписали.
Відповідь: Єврейський народ Я радий, радий. Як ми плавно від народження Ісуса перейшли до Констянтина. Констянтин був язичником, але .... перед смертю став християнином, памятаєте? А знаєте чому? Знаєте чому Савло, який переслідував християн, бо вважав це найбільшим злом, їхав у ДАМАСК і впав і почув голос: Савле, Савле, чому мене переслідуєш? Чому? Тому що шляхи Господні невідомі.
Відповідь: Єврейський народ Я радий, що ви раді . Ви спитали чому до сонця я відповів. Вам не подобається відповідь. Ну що я можу зробити?
Відповідь: Єврейський народ А .... прочитайте мій допис, а потім ... свій. Бо я не зрозумів що мені не сподобалося.
Відповідь: Єврейський народ в трийцідев'єтому році.... Миху, "знанія надо знать" - чого марно думати?! почитайте першоджерела - наприклад, Біблію, нє? то я так зрозумів - ви до церкви не носите ковбаску та яйці? і не їсте взагалі - навіть хліб свячений? ну тіпа - "звізда не є сонце". І взагалі - фся канкрєтна астрономія в методичці не описана... грає вар'ята - але відповіді направду може й не знати. Бо надто часто грає вар'ята..
Відповідь: Єврейський народ SerhijS, на повному серйозі. Якщо би вас яка лиха занесла на львівщину - свисніть. Направду, будучи далеко не прихильником ісламу - мав би натхнення з вами зустрітися не з метою обговорення питань чиєїсь віри
Відповідь: Єврейський народ Обов'язково свисну . Раніше в часи СНПУ я частенько бував у Львові. Невже ви думаєте, що я весь час лише про іслам розмовляю?
Відповідь: Єврейський народ Перед смертю. А що робив навіть вже коли християнство стало державною релігією? Якщо людина кається то здається вона намагається не повторювати своїх помилок. Правильно? Добре. Про Рівноапостольного «святого».
Відповідь: Єврейський народ мені не відповідь подобається, а просто Ви не аргументували своє твердження.
Відповідь: Єврейський народ Розумію, сказати легко, а знайти підтвердженням у Біблії - лінь, або відчуття що не знайду такого.... що ж і таке буває.
Відповідь: Єврейський народ При чому тут я? Питання стояло про християнство. Так от, ковбаску і яйця можете і не носити і при тому бути хорошим християнином. Чи для Вас християнство - це носіння яйців і ковбаски?
Відповідь: Єврейський народ Нє, тут тіпа Ви не читали в Біблії, коли зірка вказувала трьом мудрецям дорогу до Ісуса. Чи то по-Вашому було Сонце? Круто! Афтерстепе, почитайте Біблію, га?