Відповідь: Єврейський народ Я далекий від антисемітизму. Але… чому все, що написанов цих «протоколах» відбувається? Це ж вигадка.
Відповідь: Єврейський народ Є це такий «унікум» Ігор Каганець Якщо Ісус (мир йому) Бог, то навіщо йому національність?
Відповідь: Єврейський народ Тому, що "вигадка" - це правда. Каганець забавляється тим, що пробує схрестити язичництво і християнство. Марна справа, але йому це подобається.
Відповідь: Єврейський народ Чому марна справа, та насправді християнство пішло з язичництва, і нічого тут страшного нема.
Відповідь: Єврейський народ можна... в трийці дев'єтому році, коли молитвИ читали на латині, і дзвонили в дзвоник, жеби тоті суляни знали, коли хреститися, а коли клякати.... --- Миху, та то ж загально відомо! Навіть Паска - язичеське свято ж! І ми святкуємо і язичеське свято (зі всіма його ковбасками, яйками-крашанками) і Воскресіння в один день! -- щось ви біблію троха не теєє.. не дочитали...
Відповідь: Єврейський народ А де тут язичництво? Ех, цікавий Ви співрозмоник, пане афтерстеп, я - то думав, що християнська Пасха повязана з визволенням людини від гріха, мало того, оскільки християнська Пасха календарно повязана з єврейською, яка теж святкується як визволення ( але з єгипетської неволі), я подумав, що це має відношення до Бога, а виявляється до язичництва! Може б з цього місця більш детально Вас послухати, нє? О, трохи не забув... Про яйка та ковбасу... Ну Ви мене рочарували, афтерстеп, яйці та ковбаса - це харч, а не християнство і не язичництво.
Відповідь: Єврейський народ Ну, я приведу деякі приклади коли християнство набрало дечого з язичества. Івана-Купала - свято християнське, але купала -язичеське, чи не так? Зелені свята. Вони ж не зелені в християнстві. Щедрівки, колядки - все з язичества, тільки потім попридумувли християнські тексти до них. і т.д. Християнстов на наших теренах було б неможливим без великих запозичень з язичества, оскільки саме християнство - релігія не наша, і до наших умов абсолютно не пристосована.
Відповідь: Єврейський народ Саме просте. День визначення Різдва був призначений на день Сонця. По перше ми говоримо про язичництво, юдаїзм це наскільки пригадую монотеїзм. А більш конкретніше можна?
Відповідь: Єврейський народ Виявляється християнам не можна відвідувати лазню разом з євреями :eek: Цікаві правила я вам скажу
Відповідь: Єврейський народ А музика залишилася? Боякщо замінити текст, та ще й музику, то вже зовсім не то, нє?
Відповідь: Єврейський народ Мих, ну навіщо глупі питання? Наче ви не знаєте відповіді. А до цього була одна дата і яка припадала на день народження сонячного Бога Мітра (інакше - день нарождення Непереможного Сонця - dies natalis Solis invicti).
Відповідь: Єврейський народ Не розумію: митра-митра. До чого тут це? А народження Ісуса, час народження ніколи не привязувався до Сонця. Зовсім інші речі. Змісту ніякого не було. Але була зірка, яка в той час світила, при чому тут сонце?