Відповідь: Єврейський народ "Арап Петра Великого" там якраз про негра прадіда Саши Пушкіна сказано, шо той во, ві не не той вуо.
Відповідь: Єврейський народ анегдотик згадався... пригадуєте колись Тягнибок був у Нашій Україні. десь жидів і москалів похаяв. От Ющенко йому і каже вийди на трибуну у ВР і скажи "Жиди не винні!" - 3 рази. Тягнибок виходить і каже: Жиди не винні!!! Жиди не винні!!? Жиди не винні??? (питальна інтонація)
Відповідь: Єврейський народ і справді, що ж це я за запитання задав..... от, наприклад, у мене вітчим негр..... я теж негр?..
Відповідь: Єврейський народ Я виросла в будинку, де ще 15 років тому 60% мешканців було євреями. Поселившись у квартиру, ми були здивовані і станом будинку і виглядом двору на той час (зараз, на жаль, все у страшному занепаді, не знаю, кого й винуватити і де шукати причину Причина в нас самих
Відповідь: Єврейський народ Помітив. І це правильно, ІМХО. Та й він, "російський народ", активно у цьому участь приймає...
Відповідь: Єврейський народ Та є в нас тут і представники єврейського народу, тільки поки що чогось шифруються.. Може передумають..
Відповідь: Єврейський народ Прикольний народ, - працюю з ними щодня. З американськими євреями, - ви ж знаєте, у нас тут в Клівленді дуже потужна єврейська община, одна з найстаріших в країні, - зосереджена на сході міста, саме там, де усякі бізнеси, госпіталі та дорогі магазини. Не скажу, що якийсь народ мудріший за інший - інакше в Ізраїлі було б якесь особливе середовище. Але одна річ мені завжди подобалася - вони підтримують свою общину й один одного. І навіть якщо ти не єврей, але чимось їм допоміг - будуть вдячні й при нагоді посприяють твоєму бізнесу. З другого боку, - чистокровних євреїв не так уже й багато. А іудеїв ще менше. Тому виділяти якісь особливості й не доводиться, - процент дурнів однаковий в кожного народу. Ось у мене якось китаянка була (незле англійською розмовляла проте...), котра надумала заміж вийти за еврейського професора й на час знайомства конвертувалась у іудейську віру. І як потім можна буде виводити якийсь загальний знаменник ?
Відповідь: Єврейський народ Це здається слова не Ісуса (мир йому), а Павла. У Ісуса : «Я послан только к погибшим овцам дома Израилева.»