Відповідь: Єврейський народ Полконику, признайте, що навіть Ви, будучи зараз в Москві, як офіцер, як полковник, пішли з ГАЛИЧИНИ!
Відповідь: Єврейський народ Дійсно прамого тексту образливого я теж тут не бачу, але де шо у контексті я все ж таки відслідкувати можу.Цитата: Допис від Степаныч Знаєте, Черешенько, якби цю тему розпочали представники еврейського народу - це було б одне. А коли її запостили та обговорюють люди іншої національності - це зоооооовсім інше. Тут я вбачав деякі не точності.
Відповідь: Єврейський народ Поправляти мене не маєте нікої потреби бо я з мав на увазі те шо писав. В 1917 мої предки жили зовсім у іншій імперії, тому ви з Росії а я з Австрії. У тій Австрії були най ліберальніші настрої до нац меншин. Власне наведу те шо до 1939 року Czernowitz лишався німецько мовним, ідиш теж був, але не у місті на перефірії.
Відповідь: Єврейський народ Василь я тобі допоможу В цьому наведеній цитаті написано що в Черрнівцях було багато німців
Відповідь: Єврейський народ Галилея это северная часть Израиля. Здесь есть город Назарет, в котором произошло Благовещение - ангел возвестил Марии, что у нее будет ребенок. По православной версии благовещение произошло у источника, там теперь стоит православная церковь, а по католической версии - в доме Марии, там теперь стоит католическая церковь. Извините за русский, у меня сейчас украинской клавиатуры нет.
Відповідь: Єврейський народ Не стоит метить на место избранного народа, как показывает практика, то ничего хорошего это народу самому не приносит.. Так что пусть уж евреи и остаются богоизбранными и Адам пусть остается евреем...
Відповідь: Єврейський народ Ничего, ничего. На нашем форуме абсолютно нет проблемм с русским языком, а так же шовинизмом и ксенофобией. Все очень дружны и миролюбивы. :moskali: А за информацию большое спасибо, я давно мечтаю побывать в Израиле и увидеть святые места собственными глазами.
Відповідь: Єврейський народ Звідки Ви, Зето взяли, що Адам - єврей? А розумію, це Ви судите по відповіді Богу, чому він зкуштував заборонений плід.
Відповідь: Єврейський народ зрозуміло-зрозуміло, от тільки Ізраїля, як країни донедавна й не було, все це відносно, дуже відносно. Ат маю один аск: галилеяни - це євреї?
Відповідь: Єврейський народ генотип у них був інший. та й корінь слова "гал" дає поштовх для думок. а на що Ви, Миху, намекуєте, як казав мій фізик Теодор Іванович ? ..
Відповідь: Єврейський народ Араб чи арап на вашій мові взагалі значить - негр... якшо ви негріта то він не араб.
Відповідь: Єврейський народ Миху ви справжній галичанин і тому любити зі "справжніми" галинками мову вести?
Відповідь: Єврейський народ в Біблії сказано, що Месія має бути з роду юдеїв.... а ще, що хтось там тікав з юдеї в назарет, чи навпаки...
Відповідь: Єврейський народ Хм, а как же те арабы, которые проживают в Палестине, Иордании, Марокко, Ливане? Они ШО? Белые негры? (то-то б они удивились...)