Відповідь: Єврейський народ Тут ви п. Стіпанич перегинаєте... Вельмишановна пані Черешенька ностальгує...а це святе тому якшо не бачити щирість скромної людини не тре тоде коментувати у ефірі коли самої винуватиці в онлайні немає...
Відповідь: Єврейський народ Ну, по-перше нічого образливого я не писав. По-друге - подивіться назву теми... і коментарі. По-третє - це дійсно не чат, то що робити? Черешенька прийде і відповість, якщо захоче. Скажіть, Василю, Вам було б приємно, якби евреї на своєму форумі обговорювали "український народ"? До того ж враховуючи деякі коментарі, що є вище. ЗІ: Пішов на роботу, з онлайна виходжу. Але відповідь подивлюся ввечері.
Відповідь: Єврейський народ Значить, шановні панове, я не тільки ностальгую... По-перше, я люблю найбільше Україну і український народ, бо народилася тут на рідній землі, росла, вбирала в себе культуру, мову, традиції і всією душею "болію" (як мій дідусь завжди казав) за свій край! По-друге, я люблю і поважаю кожен народ по-своєму, бо у кожного є автентичні особливості і речі, які не властиві іншим. По-третє, останнім часом мала змогу читати багато письменників єврейського походження і спілкуватися з людьми. І хочу сказати (пане Миху, Ви тут не цілком праві), що євреї не тільки "паразитують" на шиї інших, але й мають надзвичайно багато обдарованих особистостей у своєму середовищі. Ви візьміть, наприклад, тільки німецьку літературу (чи філософію також), та ж всі найвідоміші персони у ній - євреї або мають єврейські коріння (Г. Гайне, Ф. Кафка, Р.М. Рільке, брати Цвайг, А. Дьоблін і ...). Або той самий Айнштайн. Тому - я насамперед за повагу до кожної особистості, нації, державності, культури, релігії! P.S. Степаничу, а от російський народ ми також обговорюємо, і то навіть дуже активно !
Відповідь: Єврейський народ Розкажіть це Канигіну. Марія народила від Святого Духа. Йосиф був євреєм - нема питань. А Марія походить з галелиян. Хто такі галелияни? Це галичани, транформована назва. Ці племена з Галичини перекочували до тих місць за кілька століть перед початком ери. Це навіть видно з того, що культура галелиян відрізняється від культури народів, що жили там в часи Ісуса. Ось такі пироги, а Ви кажете євреї.
Відповідь: Єврейський народ Хо че те більше знати про цей народ ? Читайте Ш.Алейхмена та взнаєте про їхні звичаї ,про їхнню долю та інше !!
Відповідь: Єврейський народ Ага, поклоняєтеся єврею, але "у нас всі рівні". Явний бздур. І те і інше. Хоч то й дивно для вас (віруючих), але так воно є. Поправочка: Спілкувалися вони на ідіш. Ваш смуток мав би трошки інший характер якби вам довелося жити після єврейського жовтневого перевороту 1917 року. Якби вам вдалося вижити в красному терорі, організованому Бронштейном, то спогади були б іншими. Правильно все пишете, але чому зупинилися на рівні кухні? Чому можна любити мову, і не можна народ? От Вишенька любить єврейський народ, бо так їй святі книги кажуть. Молодець. А ви кажете нісенітниця?! А вони й обговорюють. Не думайте, що про українців там пишуть щось добре. А кому не подобається - то не треба заходити на їхні форуми. От і все.
Відповідь: Єврейський народ Карл Маркс, Фрідріх Енгельс, Лєнін, Кагановіч, Троцький і т.д. Всі вони євреї. Я не хочу казати, що євреї погані. Вони є такі, які є. У тому світі вони мають спеціальну місію. Напевно Бог недаремно вибрав їх, як вибраний народ. Зверніть увагу, Бог їх вибрав для того, щоб зберегти віру у Нього. Саме використовуючи їх здатність жити в середовищі будь-якого народу, Бог дав можливість багатьом народам дізнатися про Себе., бо інший народ би просто зчез за такий великий час без своєї держави, але тільки не євреї. Я думаю, що це чи не основна причина чому Бог вибрав євреїв. Ну і тепер, євреї є різні. Якщо ми говоримо про євреїв, як про народ, якого вибрав Бог для спеціальної місії, то й Сатана найбільше діє на цей народ. Тому є коліно Давидове, а є коліно Данове. Це різні євреї, у них різні завдання. А ті прізвища, що я назвав походять з хозарів - Данового коліна. Це перше. Що до розумних євреїв. Можливо щось трохи в цьому є, але явно все це перебільшено. Коли я служив в армії, у нас були євреї з Москви, то вони гальмували по повній програмі, хоча можливо це гальмування було інколи корисне для них, але в очах колективу.... Я от дивлюся гумористичні програми - 90% євреї. Чому? Думаєте, що тому, що вони вміють смішити як ніхто? Зовсім ні. Просто ТВ простір зайнято і звичайного, нехай талановитого гумориста просто не впустять, а якщо пустять, то такого середнячка, щоб їм не робив конкуренцію, або такого, що буде ділитися з ними. Це і є кругова порука. А взяти Йосіфа Кобзона. Це просто мафіозій.
Відповідь: Єврейський народ А Ви знаєте, що Адам був Галичанином і все пішло від України? :D :D :D :cowboy:
Відповідь: Єврейський народ Миху, те що написав Канигін - це лише його гіпотеза. Яку він досить слабенько обгрунтовує. Ви мені не підкажете, яке ото свято християни святкують 14 січня кожного року? Вони це чомусь називають Старий Новий рік (маразм якийсь, нє). Чи це випадково не свято обрізання Христового? То як же таке може бути щоб галілеянину (галичанину) зробили обрізання?! Не треба видумувати відмазок. Був І.Х. євреєм.
Відповідь: Єврейський народ По-перше, Ви забули про Йосифа, а по-друге середовище було єврейське, нє? Я не відмазуюся - просто закинув вудочку.....
Відповідь: Єврейський народ я ж кажу, є у нас хороші гумористи, чому їх не пускають на сцену? Невже всі місця зайняті?
Відповідь: Єврейський народ Полковник полковником, але бачив, що Невстранець десь появився на горизонті. І дивно, що він ще не тут .