Відповідь: Єврейське щастя. неправда, пане.... це -- міф!.... юдеї може і допомагають один одному, але поміч ця -- така сама, як і кожного емігранта, який тримається купи в іншій країні....
Відповідь: Єврейське щастя. Правда-неправда,досить відносне це поняття. Я не про емігрантів,бо євреї в Україні не емігранти.Ви подивіться як їх громада допомогає своїм.А якби в українців була така єдність як в євреїв,то хреново б так не жили...
Відповідь: Єврейське щастя. як це "не емігранти"?.... а хто тоді тут емігрант?.... пан шахрай, хто кому допомагає?.... будь-ласка, приклади.... я, наприклад, пам’ятаю гризню між двоюрідними братами бродськими... і прикладів таких достатньо.... так, допомагають, так само як і багато українських сімей...
Відповідь: Єврейське щастя. Еміграція-це ж переселення народу за межі своєї Батьківщини. А євреї тут завжди жили,Україна і їх Батьківщина. Щодо прикладів: Якби ізраїльтяни не мали високий ступінь єдності,то Ізраїль давно би стерли араби з лиця землі.А так весь арабський світ нічого не може зробити з Ізраїлем,бо за Ізраїлем стоять Штати. І світом правлять євреї або як їх ще називають- жидомасонами,здається?
Відповідь: Єврейське щастя. О-па ! це ж коли, при Трипіллі (прибл. 6000 років тому) чи серед племен антів, скіфів, сарматів ? Коли перша згадка про них у наших теренах ? Якщо навіть вони і жили, то що не має значення у якій кількості і скільки часу жили, а крім того як жили, а потім виїхали, то що - всеодно за ними "зарезервовано" що їх Батьківщина Україна ? А, що хіба саме так не було ? Навідне запитання, коли була утворена держава Ізраїль ? Найбільше "хотіли б зробити" палестинці, але наразі "кишка тонка". Решті арабських країн, думаю не так вже і пече ! Може їм навіть ґеґемонія Штатів більше "муляє" ніж той маленький Ізраїль ? Навідне питання, а чому, і з якого часу ? Вони самі за себе добре "стоять" ! Це що по-вашому євреї = жидомасонам ? А масони - то обов'язково з префіксом Жидо ?
Відповідь: Єврейське щастя. Немає значення.Зарезервовано за всіма народами,хто тут жив. Якщо я не помиляюсь 1948 рік. Може і так.Бо в Штатах правлять євреї. З часу утворення.Стоять,бо Штати дуже сер"йозно фінансово підтримують Ізраїль як ні одну державу світу(допомога вираховується мільярдами US) Не всі євреї жидомасони,але всі жидомасони є євреями.
Відповідь: Єврейське щастя. просто масонів -- вже немає?..... щодо юдеїв..... так, люди збудували країну за гроші німеччини та всього світу.... але продовжувати не буду. шукайте, пане шахрай, факти....... їх достатньо......
Відповідь: Єврейське щастя. Вот тут я согласен. Меня самого возмущает, что мне почему-то приходится оправдываться. Мне, например, и в голову не приходит ожидать, что кто-то из украинцев будет оправдываться и убеждать собеседников в том, что украинский народ в целом невиновен в том, что некоторые из украинцев разбивали головы еврейским младенцам о стенку во времена гайдамаччины, или в том, что некотороые из них радостно и активно участвовали в зондеркомандах, непосредственно и безжалостно уничтожая евреев - беспомощных и безоружных. Я считаю, что УКРАИНСКОМУ НАРОДУ НЕ В ЧЕМ ОПРАВДЫВАТЬСЯ, потому что тогда же были (и, я верю, есть и сейчас) другие украинцы, и некоторые из них, рискуя своей жизнью и жизнью своих детей, спасали преследуемых и уничтожаемых евреев, укрывали их, - низкий им поклон. И мне нечего оправдываться здесь. Украина и для меня - родина, я живу и работаю в ней 50 лет, а предки мои - много столетий, и ни за кого из них мне не стыдно. И оба деда мои воевали с 1941 года( и один из них погиб на фронте), и два брата другого деда тоже погибли на фронте, а сам он был ранен под Курском и второй раз - при форсировании Днепра. И отец мой воевал - в 1944 призвали, ему 17 лет было, а до того - он с 13 лет работал, а вместе с ним - другие еврейские мальчишки ( в эвакуации на Кавказе скот колхозный пасли, а потом под бомбами гнали его к Каспию. чтоб немцу не достался. И родители мои всю жизнь были учителями в школе и ПТУ, и сам я - не бизнесмен, а программист. И не нажил ни хором, ни автомобиля. И поработал в своей жизни и рабочим на стройке, и на конвейере по разливу минеральной воды, и грузчиком, и охранником, и наездником (лошадей спортивных тренировал). И таких, как я евреев я очень много знаю. И все вышенаписанное - это я не оправдываюсь. Это я спрашиваю - по какому праву кто-то ожидает, что евреи станут оправдываться в грехах, если когда-либо и имевших место, то совершенных конкретными виновниками! ЕВРЕЙСКОМУ НАРОДУ ТОЖЕ НЕ В ЧЕМ ОПРАВДЫВАТЬСЯ! ... И чьими же рабами? И причем тут фантазии художника? Это он ТАК ДУМАЛ! И, кстати, очень многие вожди древних племен и военачальники, и жрецы разных религий носили рога на головных уборах, - это был символ власти и силы. Пример из тех же времен - Александр Македонский. Из более свежих - вождь индейцев лакота-хункпапа Сидящий Бык (Татанка Йотанка), один из величайших героев сопротивления индейцев США в 19 веке. Был бы благодарен за ссылку на источник этой информации. Я интересовался историей США этого периода, но о таком приказе не знаю. И потом, он доказывает только(если это правда),что генерал был немножечко антисемит.
Відповідь: Єврейське щастя. зверніть увагу, що найбільш нарвані юдеї в ізраїлі -- колишні наші співвітчизники.... найбільш радикальні партії в ізраїлі -- з "наших".... а ставлення до арабів в ізраїлі?... як це називається?.... якщо би ми так ставилися до юдеїв тут, в Україні, що би було?!.... крики і воплі на весь світ про "антисемітизм".... всі країни (за невеликим виїмком) почали би засуджувати і хаяти Україну.....
Відповідь: Єврейське щастя. Звідки ви таке взяли? Більшість ортодоксальних іудеїв поколіннями живе в религійних кварталах насамперед Ієрусалиму та великих міст. Вони, до речі, поділяються на кілька різних конфесій. Інша велика їх частка живе в кібуцах - це сільгоспкомуни. Абсолютна більшість колишніх наших співвітчизників оселяється у місиах та веде світський спосіб життя - процює, служить у війську, молодь - вчиться. З религійними вони, м'яко кажучи, не дуже спілкуються. Хоча є й винятки. І яке ж воно, те ставлення? Щось я не чув про те, щоб в Ізраїлі заборонили іслам, а дехто з присутніх наполягає, щоб в Україні заборонили сповідувати іудаїзм. Не чув я також, щоб євреї плюндрували арабські кладовища, жбурляли каміння у вікна помешкань, де живуть мулли. Чи може вони чинять арабські погроми? Натомість, лише у найновіший час на теренах України було вже чимало випадків руйнування єврейських могил, у вікна єврейських благодійних і громадських організацій у Кременчузі та Мелітополі жбурляли каміння, нещодавно побили вікна у помешканні якогось равина. У минулому році в Дніпропетровську юрба бритих на день народження Гітлера порізала ножами молодого хлопця - религійного єврея, на щастя, не на смерть. Чи може євреї в Україні вчиняють вибухи у людних місцях? Чи ракетами пострілюють по українських містах, де, доречі, також живуть? Чи може(який жах!) не визнають з українською державою права на існування? Натомість, араби у Палестині й на західному березі Йордану відмовляються визнати право Ізраїлю існувати. Вони здійснюють постійні збройні напади з цих територій, звідтіля ж здійснюється проникнення терористів та керування їхньою діяльністю. Я гадаю, що якби, скажімо, зі східної частину Львову (чи Києва) до західної із регулярністю один раз на місяць сунули терористи-смертники з вибухівкою, яку вони підривали б у найлюдніших місцях, ви б перші вимагали збудувати між тими частинами міста стінку. Й залюбки постріляли б по тих місцях, звідки на будинок ваших батьків прилетіла і впала ракета. Додано через 47 хвилин Дякую, ознайомився. Це - дуже важка для читання, але цікава інтерпретація основ іудейської релігії - переклад із досить важливим доданням перекладача (воно там є). У тій передмові написано, що у той час, коли писалася та книга, світ ще не знав про поняття демократії та віротерпимості, тому деякі формулювання не можуть бути рекомендовані євреям для практичного виконання, або й взагалі - вилучені з тексту А оце - нормальний фашистський сайт, кожен може зайти та впевнитись. Що й треба було довести. Тож краще вже попаритись, так є хоч якісь шанси правду зрозуміти.
Відповідь: Єврейське щастя. Из газеты, газета ссылается на Jewish.ru Додано через 29 хвилин Предай заклятию...
Відповідь: Єврейське щастя. не думаю, що за рік щось змінилося... рік тому, коли ще дивився телевізор -- показували передачу про партії в ізраїлі.... сказано було однозначно: найбільш "праворадикальні" (читай: нетерпимі до інших) є партії емігрантів з чічічіпі.... а тепер, щоб не замилювати очі гарними реченнями та цитатами, уявімо віртуальне утворення держави “ню_ізраїль”: жили-були молдавани.... доовго жили, приїхали з-за моря мексиканці до кишинева, половину мешканців вирізали, половину вигнали.... побудували місто ню_мехіко... загарбали буковинські висоти, обізвали українців терористами, бо тамті хотіли ці висоти назад забрати.... молдавани почали гарячкувати, спостерігаючи за тим, що відбувається... тоді мексиканці, з підтримкою мексики, та інших країн почали війну з молдаванами.... навісили тавро і на них (терористи).... і так протягом 50 років....
Відповідь: Єврейське щастя. То з єдного боку...А з другого,хіба вони(араби) не терористи? То виглядає так:сусід дав мені в морду.Я тихенько нас...в йому під двері.Тоді сусід накопав мене в ... .Тоді я набрався духу і кинув йому камінь у вікно..І т.д і т. п
Відповідь: Єврейське щастя. І даремно. Давно вже пора заборонити і іслам і іудаїзм - як екстремістьські, нацистські релігії. І що ж? Вікно можна вставити - невеликі гроші. А от сотню гірників шахти ім.Єфіма Звягільського до життя не повернути. А сам Фіма в цей час лежить в лікарні - здоровя поправляє. Потім, коли держава за кошти бюджету країни виплатить постраждалим компенсації, Фіма і далі буде заробляти свої прибутки за рахунок життя шахтарів. І звідки той антисемітизм в Україні береться???!!! Можна згадати більш свіжі приклади 80-х років: табори палестинських біженців Сабра і Шатіла, знищені ізраїльською армією, тоді здається загинуло біля 2000 чол. Зараз про це вже всі мовчать, ніби цього і не було.
Відповідь: Єврейське щастя. Погано робить Фіма, згоден. Тільки окрім нього я щось не пригадую жодного єврея - директора шахти.... А метан у шахтах вибухає по кілька разів на рік. І їхні директори- неєвреї під землю не лізуть - людей рятувати, а теж по лікарнях ховаються. Чи може ви вважаєте, що Звягільський той вибух навмисне організував, з неприязні до шахтарів - неєвреїв? З вас станеться... http://www.jewniverse.ru/biher/AShulman/39.htm Вот здесь можно прочитать иную версию этих событий. Лично я ей больше доверяю. І це було, м'яко кажучи, не зовсім так: напад та різанину вчинили ліванські християни-фалангісти . Хоча Шарона потім намагались притягнути до суду за те, що він їм не заважав. Може, його й треба було б засудити, але це, все-таки, не одне й те саме, що "винищення таборів ізраїльською армією", або, тим більш, винищення арабів євреями. http://www.dt.ua/3000/3150/55918/ Ось тут, наприклад, можна прочитати. Ось дав же собі слово - не втягуватися у суперечки з антисемітами, та не встояв.
Відповідь: Єврейське щастя. Перечитайте мій підпис. Збагнете, що і я вже зарікався не дискутувати на різні теми, але ніц не поробиш
Відповідь: Єврейське щастя. Гарна картинка, але треба дещо уточнити. По-перше, "українці" у ній - це ті ж таки молдавани, чи хтось інший? Вважатимемо, що то - описка, і це - молдавани. Тоді, по-друге. Кишинев колись, за багато сторіч до цього, заклали, збудували, захищали й жили в ньому тисячі років саме "мексиканці". Потім прийшли молдавани, мексиканцїв, кого не вбили, тих вигнали. Ну й самі стали "довго жити". Й їх, між іншим, завоювали, скажімо, чукчі. Аж раптом на землі почали потроху повертатися розпорошені по світові мексиканці, стали купувати землю, створювати поселення. А на додаток, виявляється, деякі мексиканці нікуди й не втікали з молдавії, а жили тут за часів молдавського панування у якості нерівноправної меншини. А за чукчів вони раптом набувають тих самих прав, як і молдавани. Та до того ж, десь там, скажімо, в Африці, мексиканців масово винищували, і вцілілі кинулися шукати притулку по світові, а що вони ніде не були потрібні, то й поїхали на древню батьківщину, щоб збудувати свою державу, звідки їх уже не виженуть, і де їх газом не труїтимуть. Тут уже всі добряче гарячкували, й крові було чимало з усіх боків. Потім чукчі поїхали собі на чукотку, а молдаванам з мексиканцями заповідали створити ДВІ незалежні держави. Й мексиканці свою створили. А молдавани, за допомогою оточуючих багатьох держав, що населені споріденим (скажімо, румунським) населенням, починають війну на знищення цієї новоствореної Мексики. Й лише через 19 років під час однієї з найкоротших, але найпринциповіших у світі війн, мексиканці наносять поразку одночасно кільком румуно- молдавським державам, захоплюють молдавські висоти, частину молдаван витісняють за кордон до сусідніх країн і таке інше. Молдавани продовжують боротися, вбивають мексиканських спортсменів на олімпіаді, підривають автобуси із школярами, стріляють з своїх будинків та селищ по мексинканських хатах..... І тоді їм навішують тавро терористів. А потім мексиканці повертають молдаванам їхні окуповані землі, але не віддають свою древню столицю.... Така історія молдавсько- мексиканського конфлікту значно точніша, хоча, звісно, не повна.
Відповідь: Єврейське щастя. А чи можна згадати,скільки люде загинуло від палестинських терористів? А я Вам інше скажу:палестинці живуть в своїй автономії просто за рахунок держави Ізраїль як паразити.
Відповідь: Єврейське щастя. А імя Іоффе вам нічого не каже? Шахтя Звягільського це найбільш небезпечна шахта, де гине найбільше людей, і яка вже давно б закрилася, якби не державні виплати по кожній аварії. А ці держвиплати можливі тільки завдяки "дежавницькій" діяльності Фіми. Статтю почиав - явно заказна, хвалєбна стаття. Чому я повинен в це все вірити? Окрім того, сумніваюся, що якісь християни-фалангісти щось там вирішували. Вирішував Шарон, і не даремно саме на нього в суд подавали. Ну, а далі все пішло класично - тиск США і Шарон ні в чому не винен. Рука руку миє.