Єврейське щастя.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 24 жов 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Єврейське щастя.

Эта тема меня поразила только одним, дремучестью взглядов KabMinerа, честное слово, не ожидала такого...

• Подобається Подобається x 3
  2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Точно! Над магазином того підприємця, який окупував наш двір, також живуть євреї, які за нього горло готові розірвати. Хоча, чесно кажучи, нормальна людина на їхньому місці вже давно би підняла шум, бо через те, що той геній будівельної справи підрив і без того аварійну стіну їх будинку, у ній пішли та-а-акі тріщини! Так ні, їм краще нехай хата завалиться, тільки би у "товаріща" бізнес вдався! :aggressive:

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Що саме є брехнею? І в чому полягає підтасовування фактів? Менделеев помер в якомусь іншому році?
    А оце вже дійсно дурниці, молодісь 60-70-річних вчених є досить сумнівною, в чому ви можете легко переконатися якщо переглянете список лауреатів Нобеля в області фізики і хімії за минулий рік (Нобелевскую премию 2006 года по физике — «за открытие анизотропии и чернотельной структуры энергетического спектра космического микроволнового фонового излучения» — разделили Джон Мазер (John C. Mather, р. 1946) из Центра космических полетов имени Годдарда и Джордж Смут (George F. Smoot, р. 1945) из Калифорнийского университета в Беркли). Нобелевскую премию 2006 года по химии — «за исследование молекулярной основы транскрипции у эукариот» — получил Роджер Корнберг (Roger D. Kornberg, р. 1947) из Стэнфордского университета . Як бачите дядечкам вже по 60.
    Ви напевно переплутали гранти молодим науковцям з Нобелівською премією. Нобеля дають за заслуги перед наукою, а не у вигляді гранту на дослідження молодих вчених.
    Ви не перестаєте дивувати повною відсутністю логіки своїх міркувань!!! Припустимо, що він дійсно більше нічого не робив і зайнявся виготовленням чемоданів, і що ж? Які звідси висновки? Що відкритий ним періодичний закон втратив свою наукову велич? Чи може хтось його заперечив?
    Прекрасно!!! Так що ж не дозволило присвоїти йому Нобеля?
    О, а оце вже ближче до теми: Менделеев - молодець, але звання і посади дістануться БейльштейнУ.
    Знайомо, відчувається рука! Чи не так?!

Уявіть собі не полінувався, читав, та і не тільки це, ось ще наприклад цікава стаття http://www.inauka.ru/history/article65853 також хвалять Ейнштейна, але чисто так випадково згадали, що дружина Ейнштейна була математиком. Може це чисте співпадіння, але теорія відностості це ж суцільна математика, чисто фізичних експериментів він же не проводив...
    Вам, як людині яка сильно розбирається в фізиці :D , скажу, що я міг би і не читати про фотоеффект, бо навіть не будучи фізиком, прекрасно розумію, що відкриття періодичного закону є базовим відкриттям в хімії, більших за своїм значенням відкриттів у цій науці вже не буде.

А меня эта тема поразила тем, что у нас люди которые претендуют на звание интеллектуальной элиты страны способны мыслить лишь в переделах пропагандистских клише навязанных им телевидением. Печально. А потом мы ещё удивляемся, "ну почему же это другие народы успешнее нас???" - да потому что их элита не верит во всякую лабуду о богоизбранности евреев, арийце или ещё кого-то. Вот японцам, например все эти сказки до одного места и не волнует их % евреев среди Нобелевских лауреатов.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

для "шорокоглядних високоінтелектуальних логістів" - нобелівська премія видається не за заслуги (40-річної давності) - а для матеріальної підтримки перспективних досліджень.
    Тобто - нобелівська премія в 1905 за відкриття закону в 1869-му - це є простий абсурд. А ще враховуючи, що особа, яка зробила відкриття - свідомо відмовилася надалі займатися "високою наукою". І 70 - то для науковців вже не молодість - що би ви собі не придумували. Інше питання - що нобелівська премія дається "на матеріальну підтримку перспективних наукових досліджень" - тобто очікується, що науковець, який її отримає - профінансує подальші дослідження....
    --
    Але антисеміти - вони зазвичай в тонкощах "фінансових махінацій" не розуміються - то жидівська справа - фінансами крутити...

вітаю вас, громадянине, "соврамши"....
    тут ви написали, що більше ніж періодичний закон - подужати не зможете - і нічого іншого.

Додано через 3 хвилини
    давно так не реготав ;)
    дивно, як ви не приплели сюди ще математика Лоренца, і не вивели "позашлюбний зв'язок" Лоренца та Ейнштейна ;)
    А там ще такий єврей - Гейзенберг - тоже в тій кумпанії замішаний ;) І той же Планк - всього-навсього за хабара свою константу зареєстрив, яку довго думали всім єврейським кодлом, куди запхати....
    А що вже казати про єврея Ейлера! одна назва - "натуральний логарифм" - чого варта! А всі решта логарифми - чи то збочені, чи ненатуральні внатурі?

Додано через 8 хвилин
    супер! ви не просто антисеміт ;)
    першоджерело - http://www.stengazeta.net/article.html?article=2904

5. KabMiner

Ай-яй-яй, дуже жаль, що ви цього не розказали членам Нобелівського комітету у 1906 році. Вони тоді розглядали питання кому дати Нобелівську премію, серед кандидатів був і.... Менделеев! Уявляєте, які дурні і нахаби, не стали слухати шорокоглядного високоінтелектуального фізика afterstepa з його цікавими пропозиціями за що і навіщо давати премію, а взяли до розгляду якісь застарілі відкриття якогось-там 70-річного Менделеева! Абсурд, адназначна!!!:D
    Але це ще не все, Менделееву не вистачило всього одного голосу для того щоб отримати Нобеля!!!
    http://www.peoples.ru/science/chemistry/mendeleev/index1.html

Правильно підмітили, саме так - крутити.

Ні, то ви так прочитали.

Планк і Ейлер - євреї? Та що з вами, вам всюди ввижаються євреї, чи не захворіли бува?!:crazy:

Звичайно, і не тільки в русской литературе не все обстоит благополучно, уявіть собі що і в німецькій, іспанській, .....і українській літературі не все благополучно. Є тільки одна література в якій все більш-менш нормально - єврейська. Щоправда і там трапляються антисеміти....:D

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дякую за посилання, але я б виділив там ось це:
    В Карлсруэ он встретил итальянского химика Станислава Канниццаро , чья идея о разграничении понятий атомного и молекулярного веса произвела большое впечатление на русского ученого.
    Отже ідея, на початку була, як би по м’якше, "позичена", а потів непогано розвинена про це мабуть євреї і взнали,:) тому той один може й голосував проти плагіатора?
    Взагалі я читав колись, що нобелівська комісія дуже прискіплива. Про жінку Ейнштейна, це Ви трохи загнули,:) ми з Вами різні біографії читали. Хоча я читав теж російською, у понеділок можу уточнити автора.

7. afterstep

ні - там все було значно простіше ;)
    ну і так далі - "чвари вчених".
    Єдиний російський хімік - десь в 50-х отримав Нобеля - а так російські хіміки ту премію не отримували.
    ==
    Але кабмінеру важливо не це - йому аби у всьому жидомасонську змову побачити ;)
    Типові замашки "міщанства" та іншого подібного "середнього класу" - коли у своїх бідах винять якогось "абстрактного ворога"
    Наспівуючи:
    Єслі в кранє нєт вади - значіт випілі жиди
    Єслі в кранє єсть вада - значіт жид насц#$% туда....

8. KabMiner

Та прошу.
    Я не сильний в хімії, але ІМХО від разграничения понятий атомного и молекулярного веса до періодичного закону дуже велика відстань.
    ми напевно дійсно читали різні біографії, бо я не дуже люблю Вікіпедію, але з чого ви взяли, що я загнув?
    О! Оце саме те, що я хотів почути: Нобелівська премія присуджувалася, і присуджується під впливом чвар вчених. А раз так, то бути критерієм успішності якогось народу вона аж ніяк не може!
    Пропоную на цій оптимістичній ноті припинити нашу псевдонаукову дискусію.
    Ні, я протосто розказував Данилу, що все не так однозначно в цьому світі, і успішність євреїв можна оцінювати зі знаком "!", а можна і зі знаком "?"

Ну чому ж абстрактного? Розмова ж була абсолютно конкретна...

9. afterstep

от жидяра, ще й москалененависник!
    анафему йому в УПЦ МП проголосити - однозначно!

10. leod

leod Member

Я мабуть більше не втрачатиму часу на сперечання з паном KabMiner, бо це - безглуздо. Він (без сумніву ) є людиною освіченою й начитаною, з гарно підвішеним язиком, і для нього - це просто зайве задоволення. Антисемітизм, на мою думку, це - манія, різновід псіхічного розладу. А я бачив у житті чимало людей із різними маніями, що дуже винахідливо, із "наукової" точки зору, відстоювали своє право боятися води, або ненавидіти (а тому вбивати) жінок. Їх неможливо переконати, й тому вони дуже люблять,щоб їх переконували. Я писав свої дописи для інших, незашорених.
    Проте, для нього й усіх антисемітів, які тут висловлювалися, сформулюю кілька запитань на прощання:

1. Кого особисто ви вважаєте за євреїв, яких ненавидите та зневажаєте, і які, на вашу думку, є коренем зла?
    - усіх людей, які сповідують чи будь-коли сповідували іудаїзм? Бож ви, здається, впевнені, що саме в ньму викладені усі найбільш мерзенні ідеї, які й привели у подальшій історії до безжального винищення цілих народів?
    Тоді, мабуть, у вас є великі претензії до, наприклад, хазарів, що за часів каганату прийняли це віросповідання, й саме тоді загородили дорогу до східної Європи арабському нашестю?(Хазари належать, здається, до тюркських народів). Або до баготьох жителів Ефіопії, що також його сповідували?
    До того -ж, мабуть ви вважаєте, що княгиня Ольга, коли винищила древлян, була іудейського віросповідання?

Чи може, при обшуках у хатах усіх нині відомих серійних вбивць знаходили іудейські священі книги?

Натомість, при обшуках у помешканнях трьох молодиків, які цього літа в Дніпропетровську просто задля забави з особливою жорстокістю вбили більше двадцяти людей, знайшли багатенько нацистської літератури.
    Жоден з них - не єврей.

- Мабуть, ви, всеж-таки, вважаєте за євреїв усіх людей, які мають у жилах хоч трохи єврейської крові? Тоді до чого тут іудаїзм? Люди єврейського походження, яких ви тут звинувачували у страшних злочинах(й подекуди, справедливо), його або зреклися, або й ніколи не сповідували, бо вже народилися атеїстами, або вихрестилися. З точки зору правовірного єврея, всі вони - зрадники і не є справжніми євреями.

2. Якщо іудаїзм - така нелюдська релігія, чому ви так невдоволені, що євреї не сприяють його розповсюдженню серед неєвреїв? Мені здається, ви мали б цьому радіти.

3. Якщо-ж ви вважаєте, що єврей - це людина з єврейською кров'ю, тобто це - питання генетичне, то я вас поздоровляю. Недавно було опубліковано результати генетичних досліджень, які доводять, що все людство є, з дуже високою долею вірогідності, нащадками однієї пари (чоловіка й жінки), тому всі ми - родичі, а ви - також, у деякому сенсі, євреї.

Та все це - маячня. Серед євреїв безперечно було і є досить мерзотників, готових задля влади й поживи грабувати, чи й навіть вбивати інших, у тому числі, своїх одноплемінників. На мою думку, їх приблизно стільки-ж(у процентному відношенні), як серед будь-якого іншого етносу.
    Серед євреїв безперечно було і є багато чудових, талановитих, добрих, високо духовних і просто великих людей, і цими людьми їх нащадки справедливо пишаються. На мою думку, їх приблизно стільки-ж(у процентному відношенні), як серед будь-якого іншого етносу.
    І, нарешті, серед євреїв є стільки-ж простих, звичайних, невидатних, не дуже успішних, не дуже добрих, і не дуже поганих людей, що так само, як інші, живуть, радіють, страждають. І їм нема жодної справи до страшних казок, що про них розповідають антисеміти, тому вони й не лізуть у суперечки. Я, мабуть, також даремно поліз. Дякую всім, хто тут відстоював справедливі та виважені позиції.

• Подобається Подобається x 9
  11. KabMiner

Я не вважаю себе антисемітом (не раз вже тут писав про це).

Тема взагалі-то була про те чому євреї більш успішні аніж інші народи і я доводив, що це не зовсім так як багатьом людям здається.

А от іудаїзм, як расистське вчення, однозначно потрібно заборонити.

Додано через 1 годину 53 хвилини

• Подобається Подобається x 1
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я читав не у Вікіпедії. Загнули ті кому Ви повірили, що до його жінки, буцімто він вкрав у неї ідею. Може треба таки жінку обирати, головою, а не я.. прошу.:) Все це маячня антисемітів, аби знівелювати його велич.

Може й стільки ж, а може й більше?
    Повертаючись до нашого аналізу успіху я ще зверну увагу на таку рису характеру євреїв, розвинуту більше за будь якого етносу, як МІМІКРІЯ- за словарем це 1.здатність наслідувати навколишнє середовище з метою самозбереження. 2. перен. Безпринципне пристосування до оточення, до умов життя.
    Можливо це не приємно для оточення, іноді вони роблять собі та для своїх добре, за рахунок оточуючих неєвреїв, і не гребають нічим при тому, але це реальність. Вони таки дійсно чи не найкращі пристосуванці.ИМХО

13. afterstep

а я, в свою чергу - зверну вам увагу на українську рису - про яку на початку писав, і, видно, примірявши до себе - kabminer мені за неї карму зняв ;)
    Ото два матолки - й відмітилися під галицькою байкою - "Допис не сподобався!"
    Панове! Криву пику заміною дзеркала - не поправиш!

14. leod

leod Member

Не беруся рахувати, це неможливо. Просто - оприлюднив свою думку, ще й для того, щоб, що немаю жодного почуття зверхності щодо будь-якого народу.

[/QUOTE]

Мені здається, що успіхи в науках, літературі чи мистецтві, яких ви не заперечуєте, дуже важко пояснити здатністю до мімікрії. А щодо найкращих у світі пристосуванців, то я особисто знайомий із багатьма євреями, абсолютно нездатними пристосуватись ні до чого. Щоправда, ті, хто здатен, їх нерідко у біді не кидають.

15. KabMiner

1. Нічого я не приміряв, оскільки галичанином не є.
    2. Не люблю коли ображають галичан, особливо коли це оффтоп.:bazar:
    3. Якщо дзеркала криві - то не гріх їх і замінити.:y:

16. Doc.

Doc. Well-Known Member

Князь Володимир, любимий внук княгинi Ольги був єврей...
    :) :clapping: clapping

17. leod

leod Member

Якщо я правильно зрозумів, ви вважаєте, що то він так свою бабцю погано виховав, що вона таке неподобство вчинила. Прочитав там щось у своїх книгах - і навчив. Тільки, може я помиляюсь, але здається, він навіть народився пізніше.

18. Doc.

Doc. Well-Known Member

Думаю натяк ви зрозуміли. Ваша iс(iз)тор(и)iя, моя з iнших ждерел...
    Вбивши Ярополка і узурпувавши владу єврей хрестив (винищивши одну третю населення) Русь в спеціальну форму експортного іудейського християнства, що проповідує убогість та внутрішнє рабство, рабство що продовжується по сьогоднішній день.
    Danilo, לחש , Шварц, мюонн, нейтрино… ;)

19. парабелум

парабелум Active Member

Незнаю чому у Вас таке негативне ставлення до эвреїв.Особисто я вважаю їх нормальними людьми.В плані єдності і національної свідомості українцям можна навіть повчитись в них. Інша справа *Жиди*. Це не нація така а тип людей. Захланність ,жадібність,неповага до вірувань інших людей зустрічається в кожній нації і немає відношення конкретно до євреїв.Погляньте на наших політиків хто це ?! :ninja:

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чоловіче, а як дають "оскара" і хто?....
    а євробачення?....
    а греммі, еммі тощо?.....

а де твій аватар? :)