Відповідь: Єврейське щастя. Даниле... ну "нас гнобили - так" це одне. Але потрібно казати "нас не згнобили...!".
Відповідь: Єврейське щастя. Замість того щоб намагатися бути нейтральним, наведіть мені один приклад (з історії, чи сьoгодення) за що українці мають ставитись з повагою до євреїв?, може і мій нейтралітет схилиться на вашу сторону. Щодо Франка, поцікавтеся чому перше видання "Сотворення світу" було спалене і хто приклав до цього руки. Що за некошерщину ви несете- це від браку самоповаги?, чи подвійне громадянство дозволяє, чи одне і друге. А от на тему, що не слід пхати свинячі рила я також цілком погоджуюся, тільки з Державним Гімном України: Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці... В ріднім краю панувати не дамо нікому...
Відповідь: Єврейське щастя. А даремно. Християнство, що не кажи, є похідною від іудаїзму релігією, і всі конфлікти між цими церквами є більше удаваними, аніж реальними. Які підстави сумніватися в правильності перекладу? Історія це такий предмет у якому вже все відбулося. Якщо Гітлер не винищив низки народів - то він їх не винищив. І це факт. А от щодо припущень, що він хотів зробити, то це тільки припущення. Я от можу припустити, що він не хотів повного винищення євреїв, а тільки тих які залишалися в Німеччині, а тим хто хотів виїхати, у т.ч. і в Палестину, він сприяв. Якби не гітлерівське вигнання євреїв, хто зна, може і Ізраїлю не було б, просто по причині відсутності достатньої кількості людей? Ну, очевидно, що правда, бо зараз цих народів немає. Готові. Сюди можна віднести винищення євреями росіян і українців після жовтневого перевороту 1917 року, у тому числі за допомогою штучно створеного голоду. Питання ж не в тому, коли Гітлер це зробив. Питання в тому, що Гітлер не був піонером нацизму. Його даремно називають теоретиком нацизму, насправді він був практиком. Теорія ж нацизму була розроблена іудеями задовго до Гітлера, і що саме головне, не просто розроблена, але і закріплена в своїй релігії. Ось тут і корінь зла. Чи може хтось після Гітлера повторити його діяння? - Звичайно, бо є теорія, і є практики. Практика засудили, але теорію ні. Повторення цілком можливе.
Відповідь: Єврейське щастя. З дитинства пам'ятаю родину сусідів - жінка українка, чоловік - єврей. Дуже гарна була пара, стосунки - ідеальні, діти - виховані і розумні. Сарший син - мій ровесник - завжди захищав мене перед старшими хлопчиськами, коли нам було років 5-6. Їх всі любили, але, на жаль, в 90-х роках вони виїхали до Ізраїлю, про що згодом шкодували. Друга родина жила у сусідній квартирі - неохайні, дитина недоглянута, старшого сина здали в інтернат для неповносправних, а коли він виріс - швиденько продали хату і змились, щоб їх не могли знайти. Хоча, ніякої зверхності стосовно неєвреїв у них не було. І найсвіжіший приклад - підприємець, який відтяпав половину нашого двору для своєї будки - взагалі унікум: сім років у вітрині своїх автотоварів тримав єврейський підсвічник - менору, а під час війни за двір раптом начепив на шию хрестика, взяв лопату і пішов рити яму під фундамент Той вже зверхності не приховував ніколи. З першого дня, як тільки відкрив ті автотовари, завалився до нас і заявив, що все тут буде його власністю, а "этих, что понаехали во Львов, он выгонит на фиг на села". Причому, ненавидить як українців, так і росіян. Колоритний дядько... Одним словом, як у всіх народів - є люди, а є людиська.
Відповідь: Єврейське щастя. Всі народи повинні ставитися один до одного з повагою, чи не так? Чому євреї завиніли українському народу щось надзвичайне, більше за інших народів? Тобто невірне питання, сама постановка його. Але Ви просили один, будь ласка. Це євреи — лауреаты нобелевской премии по физике, їм вдячний світ, не тільки Україна. Алексей Алексеевич Абрикосов(Россия) (2003) — за вклад в теорию сверхпроводимости и сверхтекучести Жорес Иванович Алфёров (Россия) (2000) Ханс Альбрехт Бете (США) (1967) Феликс Блох (Швейцария и США) (1952) — за вклад в новые методы ядерных магнитных измерений Нильс Бор (Дания) (1922) — за квантовую модель атома Макс Борн (Германия, Великобритания и США) (1954) — за фундаментальные исследования в области квантовой механики (в особенности за статистическую интерпретацию волновой функции) Стивен Вайнберг (США) (1979) — за вклад в теорию слабых взаимодействий Юджин Вайнберг (США) (1963) Деннис Габор (Венгрия) (1971) — за изобретение и развитие голографии Мюррей Гелл-Манн (США) (1969)за вклад в исследования и классификацию элементарных частиц Виталий Лазаревич Гинзбург (Россия) (2003) — за вклад в теорию сверхпроводимости и сверхтекучести Дональд Артур Глазер (США) (1960) — за изобретение пузырьковой камеры Шелдон Ли Глэшоу (США) (1979) — за вклад в теорию слабых электромагнитных взаимодействий элементарных частиц Рой Глаубер (США) (2005) Дэвид Гросс (США)(2004) — за исследования в области сильных взаимодействий Давид Брайан Джозефсон (Великобритания) (1973)- за теоретические исследования туннельного эффекта Клод Коэн-Тануджи (Франция) (1997) Леон Нил Купер (США) (1972) Лев Давидович Ландау (Россия) (1962) — за теории конденсированного состояния (в особенности, жидкого гелия) Леон Макс Ледерман (США) (1988) — за открытие мюонного нейтрино Ли, Дэвид (США) (1996) Липпман, Габриэль (Франция) (1908) — за изобретение метода цветной фотографии Майкельсон, Альберт Абрахам (США) (1907)- за спектральные и метрологические исследования Моттельсон, Бен Рой (США, Дания) (1975) — за открытие связи между коллективным движением и движением частиц в ядре атома и развитие теории атомного ядра Ошеров Дуглас (США) (1996) Паули, Вольфганг (Австрия, Швейцария, США) (1945) Пензиас, Арно Аллан (США) — за исследования космического излучения Морис Льюис Перл (США) (1995) — за открытие тау-лептона Дэвид Политцер (США) (2004) — за исследование сильного взаимодействия Исидор Айзек Раби (США) (1944) — за метод резонанса в исследовании магнитных свойств атомного ядра Фредерик Рейнес (США) (1995) Бертон Рихтер (США) (1976) — за открытие тяжёлой элементарной частицы нового типа Эмилио Сегре (Италия, США) (1959) — за открытие антипротона Джек Стейнбергер (США) (1988) — за открытие мюонного нейтрино Роберт Хофштедтер (США) (1961) — за исследования рассеяния электронов в ядре атома Ричард Фейнман (США) (1965) — за фундаментальные исследования в области квантовой электродинамикм) Джеймс Франк (Германия) (1925) — за открытие законов, управляющих импульсом электрона в атоме Илья Михайлович Франк (Россия) (1958) Джером Айзек Фридман (США) (1990) — за исследования в области глубинного неупругого рассеяния электронов на протонах и нейтронах Жорж Шарпак (Франция) (1992) Артур Шавлов (США) (1981) Мелвин Шварц (США) (1988) — за открытие мюонного нейтрино Джулиус Швингер (США) (1965) — за работы в области квантовой электродинамики Отто Штерн (США) (1943) — за развитие метода молекулярного пучка и открытие магнитного момента протона Альберт Эйнштейн (Германия, США) (1921) — за открытие фотоэффекта джерело
Відповідь: Єврейське щастя. Це ви з історії такі висновки зробили? Доволі несподівані висновки, скажу вам. Історія вчить нас іншого, ІМХО. Ну, яким чином багато євреїв стали лауреатами Нобелівської премії я вже писав в цій темі.
Відповідь: Єврейське щастя. ну певно - Ейнштейн в якогось українця викупив результати досліджень явища фотоефекту... А далі - й премію собі купив... Ландау - теж певно списав "теорію сплошних сред" в Ліпгица, який був теж таки напевно найщирішим київським українцем
Відповідь: Єврейське щастя. На жаль не є фізиком, тому не можу оцінювати Ейнштейна і роль фотоефекту в фізиці. Знаю наприклад, що Менделееву за періодичний закон премії не дали, а це вам не фотоефект.
Відповідь: Єврейське щастя. Ви смайлик бачили? І що, це по Вашому є істина у останній інстанції? Облиште, це смішно вже.
Відповідь: Єврейське щастя. Я читав про А. Енштейна книгу-біографію. Цікава людина він був. І я теж не все зрозумів про це відкриття, бо не фахівець, але воно пов'язано з теорією відносності, і ще не відомо, може у майбутнєму це приведе людей до нових, небачених висот познань. Він лише привідкрив завісу, далі буде. Ейнштейн казав, недослівно: "Бог(природа) скриває свої тайни, але ж він не злобний"
Відповідь: Єврейське щастя. мене вражає ваше вміння "аналітично" осмислювати тору, сіоністське засилля та й загалом оточуючий світ вже не кажучи про те, що ви певно невірно уявляєте собі значееня відкриття фотоефекту - з фотографією то ніц спільного не має :D але десь "сім-вісім" - таки виконується Але трийці років різниці - чи має то сенс для справжнього антисеміта?
Відповідь: Єврейське щастя. Звичайно, митрополит - бреше! Хто б сумнівався, що відповідь буде саме такою: те, що євреям не подобається - брехня. Втілював, але не втілив. І про те, що він насправді хотів зробити ми можемо тільки здогадуватися. От загибель в 2 світовій 13 мільйонів німців і більш ніж 20 мільйонів росіян, 6 мільйонів українців і 5 мільйонів євреїв - це факти. І массовий виїзд євреїв з Німеччини перед війною (їм же ніхто не перешкоджав виїжджати), у тому числі і в Палестину, і наступне утворення Ізраїлю - це історичні факти. Можливо, що ці факти є просто співпадінням, а може і ні...Особливо якщо згадати, що в Гітлера була єврейська кров, виникають всілякі припущення: а чого ж насправді хотів Гітлер? Ну, ні, не перебільшуйте. На території СРСР кордон його імперії повинен був проходити по уральських горах. В теорії він нічого нового не сказав. Звичайно, що брехня. Тут є тема про голодомор - там окремі учасники доводять, що ніякого голодомору не було, був собі такий невеличкий голод...і все. Хто б сумнівався, зараз вони стали русскими большевиками. І розказують, і втілюють - приклади я вже приводив. Є тут тема про заздрість - це туди. Я також читав біографію, але там не розказували про досягнення, а більше про те, що Ейнштейн стирив свої відкриття в своєї ж дружини, не кажучи вже про те, що теорія відносності мяко кажучи існує у вигляді скоріше гіпотези, аніж наукової теорії. Оскільки я не фізик, то не хочу вдаватися в подробиці, просто кажу, що есть такое мнение, яке не зовсім співпадає з іконою Ейнштейна. Я вже писав про те, що взагалі не уявляю яке місце посідає це відкриття в фізиці і чи настільки воно значне щоб давати за нього Нобеля (ви очевидно неуважно читали мій допис). Як же так? А я то думав, що якомусь фотографу Ейнштейну дали нобеля за фотографії! Це ж як потрібно було фотографувати!!! на таке тілько єговообрані євреї здатні. Для антисеміта - не знаю, оскільки ним не є. Менделеев помер в 1907 році. Я думаю часу було достатньо щоб оцінити велич його відкриття. Але ж не оцінили! А потім Данило питається, ну чому євреї такі успішні - от тому.
Відповідь: Єврейське щастя. брехня та підтасування фактів Нобелівську премію дають не за минулі заслуги - а щоб надати фінансову підтримку науковцям (молодим, до речі ) - щоб ті далі розвивали науку Хоча такі дрібниці для євреєненависника - відмазки, згоден то вам про щось говорить? за 10 років до заснування фонду - Мєндєлєєв припинив наукову діяльність? -- Ну, і два слова про фотоефект. Незважаючи на дану вами відмазку "я не сильний у фізиці" (в шкільному курсі, до речі :D ) - ви тим не менше беретеся оцінювати "співвідношення" важливості відкриття періодичної таблиці та фотоефекту Якщо б ви не полінувалися попередньо прочитати одну коротеньку сторінку - http://ru.wikipedia.org/wiki/Фотоэффект тоді б і не ляпнули явної дурниці6 і не подали б приводу для насмішок == Але то нормально - теоретики антисемітизму не мають часу на всілякі дрібниці
Відповідь: Єврейське щастя. А може тому в них таке "щастя" ???? Протоколы сионских мудрецов К ВОПРОСУ О ПОДЛИННОСТИ "СИОНСКИХ ПРОТОКОЛОВ": "Одна из немногих крупных английских газет, оставшихся верными христианско-национальному знамени, "Morning Post" ("Утренняя почта" — Ред.), печатая исследование о „причинах мирового волнения" и разбирая "Сионские Протоколы", заканчивает статью, помещённую в номере от 27 октября 1921 года следующими словами: „Во всяком случае несомненно одно, что "Протоколы" могут служить хорошим практическим руководством, излагающим способы, которыми были разрушены и впредь могут быть разрушаемы великие Империи". ("Всемирный тайный заговор" ("La Conspiracio Mundial Oculta"), Буэнос-Айрес, 1955, с. 24.) ··· "26 июня 1933 года "Федерация Еврейских Общин в Швейцарии" и "Еврейская Община г. Берна" возбудили судебное дело против 5 членов "Швейцарского Национального Фронта", распространявших "Сионские Протоколы", добиваясь решения суда, что "Протоколы" — фальшивка и запрещения их публикации. Судебная процедура тянулась почти два года, причём было допущено много нарушений, давших основания для апелляционной жалобы. Так, например, в то время, как 16 свидетелей, выставленных истцами были все допрошены — из 40 свидетелей, выставленных обвиняемыми, было допущено к даче показаний только два свидетеля. Весь ход процесса стенографировали два лица, предоставленные в распоряжение суда истцами, а не официальный стенограф суда. — Решение было вынесено только 14 мая 1935 года. "Протоколы" были признаны фальшивкой, а их публикация в Швейцарии запрещена. Обвиняемые это решение обжаловали в Швейцарский Апелляционный Суд. 1 ноября 1937 года этот суд полностью отменил решение, вынесенное первой инстанцией 14 мая 1935 года. Вся „мировая печать" широко оповестила о первом решении. Но о его отмене трудно найти где-либо хоть коротенькую заметку..." (Дикий А. И. "Русско-еврейский диалог", Нью-Йорк, 1970, с. 82-83.) ··· "Если бы даже, так называемые "Протоколы Сионских Мудрецов" были ничем иным, как литературной достопримечательностью, всё же они должны бы обладать магической притягательной силою, благодаря жуткому совершенству изложенной в них мировой программы. Однако, мнение, что они являются ничем иным, как литературным произведением, опровергается самим их содержанием; в них ясно сквозит притязание на истинное знание управления государством и через всё их содержание проходит нить, по которой можно определить их настоящий характер. В них, помимо планов будущего, содержится как всё то, что уже сделано, так и то, что намечается к исполнению в ближайшем будущем. ------------------------------------------------------------------------------ Протокол 1 Право в силе. Свобода - идея. Либерализм. Золото. Вера. Самоуправление. Деспотизм капитала. Внутренний враг. Толпа. Анархия. Политика и мораль. Право сильного. Необоримость масонско-еврейской власти. Цель оправдывает средства. Толпа - слепец. Политическая азбука. Партийные раздоры. Наиболее целесообразный образ правления - самодержавие. Спирт. Классицизм. Разврат. Принцип и правила масонско-еврейского правительства. Террор. Свобода, равенство, братство. Принцип династического правления. Уничтожение привилегий гоевской аристократии. Новая аристократия. Психологический расчет. Абстракция свободы. Сменяемость народных представителей. ....... ...... Протокол 2 Протокол 3 і так далі, і так далі ... всіх протоколів є 24 натисніть на мій лінк http://www.radioislam.net/protocols/indexde.htm
Відповідь: Єврейське щастя. Наткнулась на статью "Евреи умнее других генетически" http://www.ng.ru/science/2005-12-14/11_judish.html «Несмотря на то что евреи составляют лишь 0,25% населения Земли, на их долю приходится 27% всех Нобелевских премий и 50% чемпионов мира по шахматам». С этим-то как быть? более высокий интеллект евреев-ашкенази связан со свойственными им наследственными заболеваниями – такими, как болезни Тея-Сакса и Ниманна-Пика. На самом деле не совсем понятно, где тут курица, а где яйцо – именно высокий интеллект, приписываемый евреям, послужил причиной антисемитской паранойи в Средние века, так что, может быть, именно эти смертельные генетические мутации, сделав их умными, в очередной раз превратили в гонимых. А уж от чего эти мутации произошли, остается только гадать?
Відповідь: Єврейське щастя. Я думаю що на фонi не дуже багатої країни (України) кiлька євреїв що не погано живуть справляє враження. Люди цi живуть серед чужинцiв їм же треба якось викручиватись? А в Iзраїлi де всi свої не все так чудово, там не всi лiкарi i адвокати. Є i прибиральники євреї, i продавцi, i смiттярники i хто хочеш. I навiть є напевно свої бомжi! Тут наприклад не всi хто багатий той значить єврей. Але це правда що вони кучкуються i допомагають один одному. От у ний працює мото "Свiй до свого по своє". Якби у нас таке працювало, ми б були не гiршi за євреїв!