Відповідь: Єврейське щастя. Для ще більшого позитиву там міг би бути памятник Гітлеру і Сталіну, які подарували Україні Львів, та очистили його від поляків та євреїв...
Відповідь: Єврейське щастя. Тогда евреи украинцев считают истинными евреями, т.к. смешанных браков много...:shutup:
Відповідь: Єврейське щастя. А шо делать, якщо в другій половині 30-х не вдалося створити державу Ізраїль в Криму та північному Причорноморї...
Відповідь: Єврейське щастя. Не подобаються переклади на російську мову - прочитайте переклади на українську. В чому проблема? Результат буде той же. Боїтеся, що зміст передано неправильно - прочитайте на двох мовах, чи ще на якихось, якими володієте. Не треба наводити "тень на плетень" - я вам про зміст, а ви мені про російську мову...
Відповідь: Єврейське щастя. Переклади зроблені з російської? Взагалі тора для євреїв, їм не потрібні переклади, вони читають мовою оригіналу. Питання для кого і навіщо зроблені переклади? Може для того щоб навернути на іудейську віру, але це абсурд. Якщо я не єврей, мені не загрожує їм стати. А допоки я не прочитав, не володію досконало питанням, невже ніхто не може, не бажає посперечатися, а може й спростувати ці Ваші закиди-порівняння з фашизмом? Невже всім байдуже, це ж саме фашизм знищив мільйони євреїв?
Відповідь: Єврейське щастя. А почему "еврейский вопрос" ставится во "главу угла" при воспоминании о Второй мировой? Почему "Бабий Яр" - это признак еврейского геноцида? Не уменьшая потерь еврейского народа из-за фашисткого геноцида, надо всё-таки помнить и о других. Кто знает о том, что в Бабьем Яру лежит ВСЯ "Днепровская флотилия" вне зависимости от национальности?
Відповідь: Єврейське щастя. Знову: За рибу - гроші! Є ж видання Старого завіту зроблені американськими українцями, є зрештою переклади на англійську, німецьку мови, не можу зрозуміти чому ви весь час говорите про російську мову? Ви напевно москаль? А яка це мова оригіналу? Ідіш? - так це діалект німецької мови, оригіналом вона бути не може. Єврит?- ближче до предмету, але наскільки я знаю, то колись священні тексти писалися не на євриті, а на більш древніх мовах: арамейській та ще якихось (не є фахівцем в мовах, тому не хочу стверджувати напевне). Мене дивує дивна постановка вами цього питання, таке враження, що ви вважаєте, що тора була перекладена спочатку на російську мову, а вже з російської мови - на всі інші мови, у т.ч. і на українську. Так це ж не так!:no: Уявіть собі, що всі чекають поки ви це зробите Мільйони євреїв знищив не фашизм, а цілком конкретні люди: німці, поляки, угорці, українці також, по крайній мірі, так думають самі євреї. У них питання національності стоїть на першому місці, і відіграє вирішальну роль. А всякі там -ізми, як правило, ними ж і були придумані. Зокрема вони постраждали від свого винаходу - нацизму, який був творчо застосований до них Гітлером. А потому, что памятники погибшим в Бабьем яру стояли ещё задолго до установки памятника-меноры, эти памятники были установлены ещё во времена СССР. Но там же не выделялась национальность погибших. А раз так, то и не выделялись погибшие евреи. А как же это так, чтобы избранный Яхве народ стоял/лежал вместе со всеми?! Это же безобразие (с точки зрения иудаизма)!!!
Відповідь: Єврейське щастя. 3. На это так отвечу: я - еврей, имею высшее образование и 50 лет от роду. У меня, моих родственников, друзей и знакомых еврейского происхождения нет и в мыслях ничего подобного. За всю свою жизнь я, поверьте, прочитал немало книг, но никогда не читал никаких еврейских источников, где было - бы написано такое. Может быть, они и есть, где-нибудь, но как они реально могут (причем определяюще) влиять на образ мыслей целого народа, если даже не самые тупые его представители о них ничего не знают? Я сильно подозреваю, что первоисточники, на которые вы ссылаетесь написаны не евреями для других евреев, а нацистами для других нацистов, чтобы дать теоретические основы для их ненависти. Не спорю, среди евреев есть и националисты, и их национальное чванство мне так же омерзительно, как и любое другое. Есть и религиозные фанатики, но они даже в Израиле составляют меньшинство.
Відповідь: Єврейське щастя. олю, олю, що за єресь?.... юдеї були вибраним народом ТІЛЬКИ до народження Христа.... Бог їх терпів багато років саме через обіцянку, яку дав... що х їхнього роду вийде Месія, Він прийшов і все — "обраного" народу немає, тому їх і прогнали зі "землі обітованної"....
Відповідь: Єврейське щастя. І це так думають Свідки? Ого! Антисемітизм чистої води! Я Вам написала, за що вони так поневіряються. Але де Ви таке побачили, що Бог їх відкинув? І взагалі, я думала, що Ви краще знаєте Біблію... Адже весь світ знаючий слідкує, що робиться з Ізраїлем. Адже Ізраїль і події в ньому - то як барометр на світовому годиннику. " Хто має вуха - нехай слухає!"
Відповідь: Єврейське щастя. а свідки тут до чого, чи я щось сказав про вашу церкву?!.. стежать за ізраїлем, бо пан кабмінер правий на 100 %.... це серце світової економіки і політики, бо так склалося.... пс. 1. я не антисеміт... 2. у мене швагро юдей... 3. я поважаю мудрих людей, які (тим паче) можуть чогось досягти! 4. серед юдеєк є багато вродливих рудоволосих дівчат, які мені страшенно подобаються.... але 1. капіталізм -- ідея юдеїв... 2. від юдеїв українці натерпілися не менше ніж від інших, якщо не в більшій мірі!... 3. світова влада зараз належить юдеям....
Відповідь: Єврейське щастя. Та і соціалізм, і комунізм. Вони всюди поспіли. Ну і що з того? І тепер терплять? Будемо водолазами? Будемо викопувати і мстити? Я Вам ще більше скажу. Все в світі крутиться навколо них. Знищимо їх? Стремо з лиця землі, установимо нарешті справедливість?:no: Додано через 4 хвилини Свідки до того, що повинні розуміти всю справу з євреями краще, ніж безбожники. Моя церква розуміє, що поносити євреїв не можна! За їхнє відступництво Бог сам з ними судиться. А нас не потребує за присяжних.
Відповідь: Єврейське щастя. і це правда.... комунізм придумали юдеї, більшовики у 1917-му — юдеї.... всі! без винятку!... ви десь таке побачили у моєму дописі?.. гммм... складається враження, що ви, олю, настрашені... що це для вас є забороненою небезпечною темою... гммм... цікаво, а де в моїх дописах було посилання на свідків?...
Відповідь: Єврейське щастя. А Кмаркс і Фенгельс були монголами,чи ефіопами?Та й "хлопченя з розумними очима" теж ніби не ескімосом був...А його "сотоваріщі"? Троцький,Зіновьєв,Камєнєв,Бухарін - правовірні?
Відповідь: Єврейське щастя. Цитаты из Талмуда. "Бог предвидел, что настанет день, когда и язычники овладеют Торой" и скажут Израилю: "Мы тоже дети Божии". И тогда Бог ответит: "Мои дети- только те- кто знает Мои секреты". Функ. Додано через 13 хвилин Українські голодомори як продовження етнічної війни 1917–1921 років Анатолій КІНДРАТЕНКО http://www.personal.in.ua/article.php?ida=213
Відповідь: Єврейське щастя. щось я не второпав.... чи то ви написали як підтвердження моїх слів, чи як заперечення (типу ніякі вони не юдеї)?....
Відповідь: Єврейське щастя. Та євреї вони всі були:Ленін (Ульянов-Бланк) (батько калмик, мати жидівка), Троцький (Бронштейн), Свердлов (Шварцбаум), Зінов'єв (Апфельбаум), Каменєв (Розенфельд), Радек (Собельсон), Урицький (Радо-мисльський).Так що комунізм,більшовизм був подарунком представників юдейського народу.
Відповідь: Єврейське щастя. Нє. Нічим я не настрашена. Хіба що антисемітизмом. Для чого це цькування?
Відповідь: Єврейське щастя. Однако, когда я учился плавать в "Авангарде" кроме маленькой таблички, "Здесь захоронено...", ничего не было. Но, когда тянули кабеля к "вышке", которая только строилась, - столько выкопали.... Додано через 44 хвилини Вы, наверное, забыли сына польского народа Феликса Эдмундовича Дзерджинского.
Відповідь: Єврейське щастя. Здається що Ви не здатні навіть стримувати свої фантазії-припущення, зовсім не маєте страху? Ще ось так попишете, і я за Вас хвилююсь. Єврейська розвідка й досі знаходить нацистів та карає на смерть. А взагалі тема Вам до вподоби, а як же ж, тут можна безкарно поливати жидів лайном, і вони навіть не відповідають. А ще от мене можна цькувати за те що ба я не читав тори і не володію арамейською мовою. Навіть москалем обізвали, що само по собі вже кумедно.:D Що до перекладів. Читав я наприклад Коран. У жодній сурі не побачив такої фрази : "убєй нєвєрного" ось так просто, лише за те що не муслім. А російські шовіністи на кожному кроці кажуть що там у Корані це проходить "червоною ниттю". Чому ж я повинен вірити перекладам, особливо тим які розповсюджує Ваша улюблена "академія" МАУП? І коли вже буде по темі гілки, про секрети успіху?