Відповідь: Єврейське щастя. А, я частково згідна з Шреком. Якщо подивитись загальну історію єврейського народу, то вимальовується дуже невтішна картина....Дійсно кажуть:"Нація без держави, народ без землі"...Євреїв, на протязі тисячоліть, принижували, гнали з різних країн, з Єгипту,Португалії, Іспанії, Росії, Германії і т.д. Список можна продовжувати безкінечно. І, мені здається, що на поприщі цієї тисячолітньої дискримінації, в них виробився іммунитет. І цей іммунитет полягає в тому, що треба бути розумнішим, сильнішим (не в фізичному плані),і хитрішим. Якщо хочеш добитися чогось, і вижити - втри носа. Додано через 5 хвилин Проблема в тому, що українці допомагають Усім, а євреї тільки своїм. Небажання прогинатися під чиїсь закони, віросповідання, і ідеологію.За це гонять євреїв. Консервативні вони, чи що? Християнська віра змінюється, піддається впливу часу, а євреї живуть по тисячолітнім законам, і канонам... P.S Це моя думка.
Відповідь: Єврейське щастя. А може тому в них таке "щастя" ???? http://www.radioislam.net/protocols/indexde.htm
Відповідь: Єврейське щастя. Дайте і собі спробувати пояснити. Тільки не кричіть відразу, що я всюди зі своєю релігією. Хочете вірте, хочете ні. Хочете сприймайте, хочете не сприймайте. То ваша справа. Але пояснення тут дуже просте. ЄВРЕЇ - БОЖИЙ ВИБРАНИЙ НАРОД! Тому вони розумні, успішні, багаті, правлять світом. А гнані, розпорошені по всьому світу, переслідувані, тому що вони самі собі вибрали таку долю. "Кров на нас і на наших дітях!"Такий присуд вони собі винесли для Месії. Для Христа. Але будьте дуже обережні, коли надумаєте зневажати євреїв. Господь Сам з ними судиться, а нам сказав:"Проклинаючого їх - проклену, а благословляючого - благословлю." Так що робіть висновки.
Відповідь: Єврейське щастя. і підбріхувачів не потребує == Замість ненависті до євреїв - краще постарайтеся перейняти у них краще - зокрема, їхню наполегливість та згуртованість, і здоровий глузд -- Зі старих анекдотів - арабо-ізраїльський конфлікт... З арабського боку кулемет: "та-та-та..." З ізраїльського - довга черга... З арабського - знову коротка, з ізраїльського - довга.... Запала тиша. Довга черга з ізраїльського боку. Тиша. Знову черга - тиша. Висовується єврей з окопу: "Що, патрони скінчилися? ну то йди сюди, продам тобі!"
Відповідь: Єврейське щастя. Заради справедливості, хочу додати що і серед в'язнів, також їх було доволі багато, напевно через те що вони завжди доволі активні, помітні особистості у всіх сферах життя, як викладичі, так і комерсанти і т.д., от і фтрафляли хутенько у "вороги народу". Мушу визнати, я відкрив цю гілку і з цією ціллю також, навіть може й насамперед. Адже обговорення проблеми є часткою її вирішення. Якщо в українця бракує корисних якостей притаманних єврею, не зле повчитися.
Відповідь: Єврейське щастя. А може справа не в расизмі? Може боксери принципово билися з своїми сильними супротивниками? А що якби проти наших боксерів виступали кубинці-білі? Тоді що, боїв не булоб, чи були б вялі і нецікаві? Може моя логіка і занадто пряма, але у вас вона просто відсутня: вяжете речі які не звязані, і не бачите звязків там де вони просто очевидні. Або не хочете бачити. То може справа не в расизмі, а в тому, що себе й поводили так? Щось ви плутаєте СРСР і США. Расизм це в них був (і є), а не в нас, на жаль. Подужав все, що необхідно для комплексного і незашореного бачення суті питання. А от висмикувати нічого не потрібно: суть сіонізму як різновиду нацизму можна зрозуміти тільки при цілісному прочитанні їхніх "священних книг". А для чого їх тлумачити? - там все вже розтлумачено. Потрібно тільки прочитати.
Відповідь: Єврейське щастя. ото нам, неписьменним - розтлумачте? Бо щось я не дуже зрозумів теоретиків нацизму - видно, таки просто знання букв недостатньо Київська думка для нас, провінціалів - пріорітетна, і ми обов'язково її переймемо! то як, кажете - "бєй жидов спасай Рассєю!"?
Відповідь: Єврейське щастя. Президент України своїм Указом № 1004/2007 “з метою забезпечення реалізації передбаченого статтею 35 Конституції України права громадян на свободу світогляду і віросповідання, керуючись Законами України «Про свободу совісті та релігійні організації» і «Про Національний архівний фонд та архівні установи» та відповідно до частини другої статті 102 Конституції України доручив Кабінету Міністрів України опрацювати у місячний строк питання щодо передачі в установленому порядку іудейським релігійним громадам України сувоїв Тори, що перебувають у Національному архівному фонді України. Відповідний текст указу розміщено на офіційному сайті глави держави. http://www.unian.net/ukr/news/news-218639.html А хто знає історію, коли і хто їх відібрав до архіву?
Відповідь: Єврейське щастя. В завищеній оцінці не євреями євреїв, та завищеній самооцінці самими євреями. Не маю бажання як писав Шевченко нагинатися перед «жидами поганими» .
Відповідь: Єврейське щастя. не в этом вовсе дело... Не думаю, что в Израиле так уж и занимаются взаимовыручкой евреи, там где их большинство... Так же мои родители жили на о.Сахалин и на о. Кунашир, то там украинцы были удивительно дружны между собой. Соседка же наша была из Душанбе и то же самое рассказывала о украинцах там проживающих. Она думала, что переедет в Украину, а тут все друг другу помогают и выручают... А вот подход к учебе у евреев мне очень нравится, они просто молодцы.
Відповідь: Єврейське щастя. Я бачив по ТБ сюжет про те, що хоча сувої визнані юдеями некашерними їм видали їх для ознайомлення. Це з дозволу сказати ознайомлення щось надто довго тривало і коли хтось з працівників згадав про повернення раптом ! не долічилися кілька метрів довжини сувоїв. Може усушка, утряска ? Цікаво нащо їм потрібно вкорочувати НЕКАШЕРНІ тори ? Може заради оригінального матеріалу, щоб зпгодати або на ньому написати кашерну тору і тоді зпгодати !
Відповідь: Єврейське щастя. А що ж там не розуміти? Червоною ниткою "священних писань" іудеїв є чисто нацистська ідея вищості, виключності євреїв, яка є ніби то результатом їх богообраності. Причому всі інші народи повинні або бути рабами євреїв, або бути знищені євреями, про що прямо вказується в торі. Ви там десь писали, що прочитали Майн кампф - ну тоді вам все повинно бути зрозумілим, і знайомим: той самий нацизм, тільки замість арійців - євреї. Ні, кажемо, що іудаїзм, як різновид нацизму повинен бути заборонений на території країни, раз ми вже такі борці з нацизмом, ксенофобією і іншими фобіями. А якщо ж не забороняти іудаїзм, то тоді непотрібно забороняти пропаганду нацизму неіудейського, а то у нас бачте є статті за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, але вони чомусь не стосуються іудеїв-нацистів.
Відповідь: Єврейське щастя. Цей Ваш допис, на моє переконання краще зносити у кошик, до добра ці паралелі не доведуть, хоч я і не читав тори, здається все це якось спрощено. До того ж якщо підставити замість слів єврей скажімо "ісламіст", або "лісовий брат", дуже скидається на російську пропаганду. Дивись мій перший допис у гілці.
Відповідь: Єврейське щастя. Эко вас понесло, однако.... Если не касаясь веры, то, могу сказать то, что слышал от своих друзей - евреев (с 1990 - на земле Обетованной), . Есть ЕВРЕИ, а есть -ЖИДЫ. Самое интересное, что это высказывание подходит к любой нации, где-бы она не жила.
Відповідь: Єврейське щастя. 12 октября в ходе пресс-конференции, которую транслировала государственная радиостанция, Лукашенко заявил, что тяжелая ситуация в Бобруйске является прямым следствием деятельности проживавших там ранее евреев, которые "превратили город в свинушник". :8: При этом он отметил, что ситуация в городе улучшилась после того, как евреи его покинули, и призвал "евреев с деньгами" вернуться в Бобруйск. Израиль после этого отозвал из Белоруссии своего посла. Госдепартамент США осудил высказывания президента Белоруссии Александра Лукашенко относительно еврейской общины Бобруйска. В заявлении Госдепа белорусского лидера обвинили в антисемитизме и призвали отказаться от своих слов, передает радио "Свобода". http://grani.ru/Politics/World/US/m.129075.html
Відповідь: Єврейське щастя. Это явление не только еврейское. Представители любого народа, проживающие за пределами своего национального государства обычно умнее тех, кто живет на родине. Это мое субъективное мнение. Я не скрываю, что я еврей. Что касается высказывания Лукашенко, я не знаю, как в Бобруйске, а жители Израиля действительно мусорят и загрязняют среду отчаянно.
Відповідь: Єврейське щастя. Большинство евреев говорят на языках тех стран, в которых живут. Показова річ. І це не я вигадую . Джерело Всі російськомовні українці "мотають на ус".:D
Відповідь: Єврейське щастя. На мою думку Майн Кампф в порівнянні до Талмуду є підручником з гуманізму. Только евреи являются людьми, неевреи — это животные (Баба Мециа 114а — 114в) Все дети неевреев — животные. (Йевамот 98а) Даже лучшие из неевреев должны быть убиты. (Вавилонский талмуд), і так далі, і тому подібне.
Відповідь: Єврейське щастя. А ви прочитайте, а вже потім приймайте рішення: заносити допис в кошик, чи може все ж не треба. Тору обовязково прочитайте, читання першоджерел позбавляє нас нальоту пропагандистського пилу, який заважає нам бачити світ таким яким він є. А ви що, хочете, щоб я на форумі захишав дисертації? Я в кількох реченнях сформулював суть, якщо ж вас цікавить питання глибше - джерел (у т.ч. першоджерел) достатньо.
Відповідь: Єврейське щастя. От на тобі. Назвав гілку "Єврейське щастя" - тобто "гросен гедили", а таке люди знаходять, таке пишуть, що виходять нажаль суцільнй "гросен цуріс". Даруйте, якщо неправильне написання слів, десь таке чув від євреїв. Додано через 4 хвилини А Ви володієте івритом, а може ідішем? Чи російський "незаангажований переклад" читали? "Подвєргай всьо сомнєнію" (С) Пропоную трохи позитиву. Мицкевич, Адам