Єврейське щастя.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 24 жов 2007.

1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ой, нам би, українцям, так соромитися, як вони, хіба вигляд роблять. Сама була свідком, як бабуся вчила 4-річного шмаркатого онука, щоб не підходив близько до наших дітей, "патамушта ані негодниє, а ми другіє, лучше іх." І це при тому, що той малий першим ділом повідбирав у дітей іграшки і кидався на кожного, хто просто повз нього проходив, а як тільки хтось не витримував і давав здачі, летів плакатись бабульці.
    Є така бояниста байка, як хто вчить дітей: єврейська мама - ти ж моє гарненьке, ти ж моє нарозумніше! А українська: баран-баран-буц!
    І щось у тому є.... :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Психологічий момент. Євреї внушають змалечку своїм дітям, що вони найкращі, наші ж, часто, що навпаки! А це дуже важливий момент усвідомлювати з такого віку, виховується самоповага, впевненість в собі, чи, нехай, самовпевненість !!! А це дуже важливо в наш час...

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

terrible Well-Known Member

так... евреї дуже зневажали німців, коли ті їх як скот покірних, гнали на убой :))) а потім придумала лохокост...
    воїстину, богоізбарна нація, яку чомусь ненавидять у всьому світі. чому? за що?

• Подобається Подобається x 3
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Власне, те, що Ви описали, то:
    а не національний ;)

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Серед євреїв є інтелектуальні люди (як і в нас), але я гадаю, що саме те, що ми бачимо полягає у вихованні дітей. По-друге, євреї підтримають свою молодь, навіть в радянські часи, євреї соромилися своєї національності, але трималися один одного.

У них виховують дітей, що вони найкращі, найліпші, для дітей усе.

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Знаєте, що сказав Ейштейн Полюю: "Що це Ви за народ русини (українці), що не маєте навіть власної держави, хто за вами стоїть?"

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І так було завжди. З давніх давен. Вони розумніші тому що сотні років тримали всих інших в дураках. Не хочу зачіпати зараз таку болючу на форумі тему релігії, але то не останній важіль, яким вони користувались...

Звичайно вони проспонсували свій піар.
    Своїм світоглядом євреї мені чимось нагадують німців з їх "чистою арійською расою". Але ті доводили це грубими методами, а ці - хитрими. (знов чомусь в згадались ЯВФ і ЮВТ:haha::haha: )

• Подобається Подобається x 3
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Много букв (с)

Они умные, потому, что глупые просто не выжили. :dntknw: И пока славяне будут бороться за то, что бы у соседа корова сдохла - ситуация не поменяется.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бо вони фашисти!, Ні, - нацисти!, Ні, націоналісти! Теж ні. О! - вибраний народ... :)

треба ж! І за що їх Гітлер Бив?

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Жид своєму дітьо зразу скрипку, а совєти привчили дітям давати автома-ати, пістоле-ети, - ідіть побавтися :)

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 17 лют 2010
  10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Згадую приказку: "Чого такі дурні, бо бідні!!!"

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

ше є така думка, шо раз цей світ належить дияволу, а євреї - це діти диявола, то вони тому й найбагатші і найсильніші, що найкраще володіють вмінням крутитись і добиватись всього у цьому світі, диявольському.
    але це дуже вже обідна, наклепницька, людиноненависницька думка. І навіть якась містична, бррр.
    Теперо сам придумав:)
    Нє, ну канєшно, такі думки існували завжди. А я згадав:)

12. premium

premium Well-Known Member

Себастіян Кленович, 1584 рік

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Шось сумнівно, шо писано в ХVIст. Мова-то сучасна.

14. premium

Це сучасний переклад з латині.

15. Monya

Monya Member

Кому шо внушают с детсва !Так и живем по жизни все,а шо делать.

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Брудне лайно.
    Не удивлюсь, если тут появятся главы из Mein Kampf.
    Желающим понять, что и как у евреев - желательно съездить в Израиль - тем более - виз уже не надо.

• Подобається Подобається x 2
  17. premium

Ви ще Нестору Літописцю нацизм припишіть

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

А ось цього, гадаю дійсно тут не повинно з'являтися. Перш ніж постити щось, дивіться перший пост. Ця гілка не для расистів, шовіністів, фашистів, неонацистів, антисемітів, педофілів та дебілів. Це для адекватних, виважених форумлян, які мають щось цікавого за душею. А що Вам не сподобалося Дальневосточнік? Це до Себастіяна Кленовича, у 1584 рік. Не всі ж можуть як Ви вільно поїхати до Ізраіля та подивитися на власні очі що і як у евреїв От і поділиться враженнями якщо бажаєте. Було б цікаво. Я не був, а мій батько був. Хоча він не єврей, то була ділова поїздка, тоді навіть ще не було цифрових фотоапаратів.

Останнє редагування: 19 лют 2010
  19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А для чего приводить подобные тексты? Какое это имеет отношение к сегодняшнему дню? О сегодняшних евреях - я написал. В ответ - о древлянах. Это что - намек на предков украинцев теперь? Что еще будет вытащено из широких штанин? ;)

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

це дійсно офтоп.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

в свое время превосходный знаток русского летописания А.А. Шахматов обнаружил, что "Повесть временных лет", написанная легендарным Нестором, за века переписывалась по крайней мере дважды. Более поздние исследования установили пятикратное переписывание отдельных ее фрагментов".

а де твій аватар? :)