То якщо відноситися безвідповідально - тоді ви праві. Але я намагаюся все робити так, як мені хочеться
Відео недоступне У цьому відео є вміст стороннього власника (Mosfilm), який заблокував його показ на цьому сайті або в цьому додатку.
Почнемо лікбез з єврейської музики у піснях та танцях. Для чого? - На всяк випадок)) ХАВА НАГІЛА - дослівно означає "радіймо" Танець. Запальний))) Народна у вільному перекладі (дивно, що тут про сонце співають... але ж то росіяне) Для вершків патріотичної громади
Ле хайм! Перекладається як "Будьмо!" )) або "За здоров'я!" Легенда Традиційне єврейське Танець "лехаім тевьє". Що гуцульське відчувається в смаку)) Неочікувано, але прогнозовано) від кого пішов гріх, той і його носій Бонус (кошерний) за прослуховування
Фрейлекс Щось таке, наче гра "хустиночка" на українських весіллях)) Але відео якесь підроблене, хрча принцип той самий) Тута натурано наче. Ну і мої тут 5 копійок з Конотопу)) Не чекали!
Шабатние песни Нигуны Нигун – песня без слов или мелодия души. Без музыки евреи жить не могли. Она сопровождала каждое важное событие: свадьбу, бар-мицву, праздник, похороны. В общем, Хасидише нигуним можно отнести к трём базовым категориям. (Позднее хасидим добавили ещё несколько типов). Это нигун рикуд(нигун для танца, хоровода), тиш нигун (нигун который поют за столом Любавического Ребе) и девейкус нигун (медленная мистическая мелодия). Нигун рикуд - обычно весёлая мелодия, созданная специально для танца. Тиш нигун - обычно медленная, которую поют за столом, например во время трапез на Шабат.