Я,не всегда права?:ireful: ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- я права всегда
Стародавній китайський вислів говить: «Скромність приносить людині багато користі, а самовдоволення — багато шкоди»http://www.epochtimes.com.ua/articles/view/4/11962.html( почитала дуже сподобалось). Матеріал з Вікіпедії Скро́мність — невід’ємна межа культури взаємостосунків. Ця межа виявляється в умінні людини бути самим собою, не виконувати будь-якої не властивої йому ролі. Скромність означає природність поведінки, відсутність надуманості. Разом з тим вона не повинна бути джерелом скутості в поведінці. Скромність тісно пов’язана з простотою, яка зовсім не пов’язана з відмовою від прийнятих в суспільстві норм етикету. Скромність - десь посередині між безсоромністю і сором'язливістю (Арістотель) Скромність - це можливість почути від інших все те добре, що ми самі про себе думаємо (Лоренс Пітер) Скромність - найбільш надійний спосіб задовольнити наше марнославство (Філіпп Дормер Стенхоп Честерфілд) Але я думаю кожна людина індивідуальна. І взагалі визначити добре чи погано, що людина скромна мабуть важко.