реєструйся ще раз під новим ніком і з аватаром, які відповідають темі "диканька", але подивися які там вже є... і зроби один допис в темі гри..
Реєструєш наново собі клона, клона вибираєш в тему гри, тема гоголівська, з циклу "Вечорів", потім під цим клоном відписуєшся у цій от темі (подивишся, як там народ робить): Темка для заявок на гру
а чого там не можу автар встановити? ---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ---------- та блін, я клона собі забацала, а не можу ні постити, ні свої аватарку встановити, навіть ПП відправити не можу... що за фігня...
не знаю... в мене не було таких проблем. А ти активувала того клона? тобто на пошту прийшло підтвердження про реєстрацію? Ти маєш скайп чи аську Твістер? Вона краще може допомогти
Люди, які ж ви молодці, що допомагаєте один одному! Вибачте, що того не зробила я - щось закрутилася дуже.. Якщо щось термінове - можете навіть телефонувати +38-067-909-46-57
О, люди! Дякую, що ви тут мені навідповідали.. а я щось і не заглядую... Все нормально.. вже була ніч, я хотіла спати, і клона хотіла зродити, бо зявилася ідея з персонажем.. а я коли одразу не зроблю, то потім пів ночі не сплю... Ну, коротше, була сонна і в тому листі активіційному не на ту ссилку натиснула.. і не активізувала його... ось такий я тормоз... а вже думала, що щось не то, написала ПП модераторам, тут запитала... тормоз є тормоз... * одразу згадується одне ну дуже (цвірінь при цвірінь) прислівя.. "Дай дураку х*й стеклянный, так он и х*й разобьет, и руки порежет!" Ось так і я з тим клоном...