Так, де Мартіні?!?! Чого мовчить? Я скоро у Львові буду, то як на форумівку без такої маєчки йти? Якщо відверто, то ніяк. Не сподобалася.
Слабенька. якщо чесно Може б кавові зерна в поєднанні ще з чимось виглядалиб краще.А одне зернятко...слабувато
Пояснюю. В старій частині Львова є багато кав'ярень, магазинів, музеїв, які стилізовані під ретро. Вивіски, меню, якісь плакати - саме такими старими шрифтами. Дивишся на ті букви і переносишся в старі часи, в часи панянок з капелюшками і парасольками, конних бричок.. (ну як в рекламі Львівського пива) А коли дивишся на шрифт, який от у Вашому варіанті, то асоціацій таких нема. Максимум - асоціація з титулкою курсової роботи.
Він вже пояснював. Як на мене досить детально. І приклад показував в цій темі. Якби міг сам все намалювати, то би і форумчан не просив. Якби це був жіночий варіант, я б пішла Не знаюсь на шрифтах, але пошукаю.. Таких шрифтів багато, тематика - ретро.
Значить ще не було того варіанту, на який би адміністратор міг сказати "о, саме те, що треба!". Це напевно і не ретро, бо серед таких шрифтів не знаходжу нічого подібного.. Навіть не знаю як такі шрифти називаються..
як на мене, останній варіант, який запропонував shumik найкращий. хіба що фону додати імхо. і на футболці з горням файно дивляться
Цікаве горнятко. В мене з ним 2 асоціїації: 1. Буква "У" (Україна, як варіант). 2. Жіноча туфелька Хоча попередній варіант горнятка трішки більше подобається. Але в останньому какова пара над "й" є, а в першому горнятко більше чайове нагадує. Я вже, здається, колись писала, що в мене горнятко без пари з чаєм асоціюється, а з парою - з кавою.
Я признаюсь - це моя пропозиція. Спроба "одягнути" горнятко в одну з літер. Я б казала зачекати, що на це шеф скаже, а потім продовжувати, бо shumik і так досить зайнятий, то навіщо витрачати час впусту...