Тоді треба було писати: пропонуйте свої уявлення щодо НАШОГО логотипу Та й взагалі - це ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ чи ФОРУМ ЛЬВІВСЬКИХ КАВОМАНІВ?
Все в першому дописі. А ще тут http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=259132&postcount=9 Там однієї фотки не видно, це було ось це. Це форум Мартіні.
Кумедно А взагалі мені Ваші пропозиції (попередні) сподобались. Досить просто і гарно. (і по шклі якраз то горня можна намалювати).
Можна було б виробляти горнятка з логотипом ЛФ і продавати . А ще футболки, в'язані шалики, календарі з фотками форумчан.. :girl_in_dreams: То я так, мрії в слух..
Вот именно, пусть каждый предлагает свой вариант, и не нужно зацикливаться на чашке. Сейчас покажу свой вариант, правда, без чашки, а с зёрнышком (я их грызть люблю, как орешки ). А кто всё это делать будет?
Рибко, ти про який форум? Про Львівський, чи Львіський? Ааааа,Рибка проколаласьвона каву не п"є, вона її їсть!
Може на форумі знайдуться люди, які мають зв'язки і можливість це організувати. А якщо ні, кожен сам собі зможе зробити таке горня, надрукувавши лого в фотосалоні. Шрифт не пасує, на мою думку. Ось такий шрифт, який використав shumik, більше пасує, бо легкий, приємний, і дійсно львівський.
Думаю, тут грамматика не столь важна, я предложила вариант оформления. Это как? А если серьёзно, как сама идея с зёрнышком? (Только не учитывайте комментарий Полковника!)