Відповідь: Є дизайнери на форумі? По вушку з низу на обох ескізах важко здогадатись, що це вушко чашки. Нам видно, бо ми тут вже давно. Я показала ескізи чоловікові. В нього асоціація з першим ескізом - український тризуб, з другим - графіті. По кількох хвилинах він не придумав навіщо там те вушко. Навіть після того, як я сказала, що це типу горня, він не побачив. Може це не вушко горня? :shy: Додано через 46 секунд Може в кольорі і гамі з тінями горня буде більш помітне. Було б добре, якби хтось спробував втілити ескіз в кольорі.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Дякую, Нірванко. Перекажу це братові. Це була лише спроба. Він навіть не пам"ятав, що то ЛьвівСЬКИЙ форум. Передивиться цю гілку й спробує ще щось.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Іще кілька ескізів. Тільки зробіть скидку на те, що це лише ескізи, які ще треба оформити у кольорі. Ідеться про саму ідею. Мені ось ця ідея дуже сподобалася. А це жарт. Забавний, тому теж розміщаю тут.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Перший - цікавий вигляд букв у формі горня і капельки. Мені взагалі подобається, коли букви у логотипах і надписах формуються з символічних речей. І ще мені сподобалась різноманітність висоти і форми літер, воно надає буквам радісного вигляду. Другий - перше враження - сум. Не знаю чому, зараз вже кілька разів на нього глянула і нормально сприймається.. Може через цей акцент на випитій каві?.. Прочитав назву, випив каву і якась пустка. Все таки горня посеред букв краще. Третій - просто кумедний І ще скажу. Мені чомусь це горня асоціюється з горням для чаю. Але може коли воно буде в кольорі, то буде кавовим.. Ще така ідейка. Замість крапельки з горня може падати кавове зерно у букві "О" у слові "форум".
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Третій, то дружній шарж. Просто йому наше теперішнє горнятко гальбу пива нагадує... Тому зробив горщик... Без образ. О, знайшла аналог.
Іще дві спроби. Кажіть, якщо наприклад, варто щось поміняти і тоді би підійшло. Мені чомусь видається, що в цих літеру "л" варто зробити на два рядки. Або змінити трохи шрифт слова "львівський". Або зменшити його розмір. Дуже вже високі ті літери... Очевидно, що це вже можна обіграти, розтягнути, зменшити тощо...
То не мої спроби. У мене до таких речей руки не з того місця виросли... Це в мого брата мрія на архітектурний в політех поступити. От вчиться. Це взагалі його перший раз. Він тільки купив собі спеціальну мишку до малювання просто на моніторі. Ну, чи як воно там називається. Тому йому всі коментарі дуже цінні.
Бачите як зле виходить - поки я Вам купу неприємностей наговорив - Ви мені за попередній допис дякували... Ще одна специфічна думка, або ж інакше - важливий принцип. Будь-який образ, навіть не дуже вдалий, якщо він став знайомим - стає "їстівним" і нормальним. Саме тому частина форумлян "сварилася", коли почалися зміни у структурі і дизайні форуму загалом. Саме тому чоловіки з часом можуть не помічати краси чи недоліків своєї дружини. Саме тому ми "не бачимо" безпорядку у своїй хаті. Я не агітую за то, щоби припиняти розробку. Просто попередня розробка - така звична й домашня... Колись давненько, років так може з 4-5 тому і І-неті був сайт Артема Лєбєдєва. Думаю, що він далі висить і працює. Там для початкуючого дизайнера було дуже багато хороших порад. Можливо, навіть не порад - а заявлені принципи і вказано типові помилки. Загалом - Вашому братові рекомендую більше спецлітератури читати. І ще порада - якщо у Політех - то вчитися архітектури. А для розробки реклами і принципів роботи з візуальним продуктом - це в інший навчальний заклад. "Дизайн" у Політесі дуже й дуже слабкий.