Відповідь: Є дизайнери на форумі? Горнятко б темніше чуть чуть.. І менше тих рисочок для об'єму ззовні горнятка.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Ну ясно )) Тобто, все поміняти Додано через 6 хвилин Чи горнятко теж темно-коричневим?
Відповідь: Є дизайнери на форумі? А чому б не обіграти варіянт Ксані? Мені він найбільше сподобався. Тільки би вдосконалити...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Вдосконалити можна, без питань. Лише нижній "хвостатий" шрифт тут дійсно не підходить, про це я згадував у попередніх постах (чи він вже зареєстрований юридично?). У варіанті від Ксані вдало замінено букву "і" хвилькою пари, лишень заг.контур горнятка приблизити до сприйняття букви "о", а також замінити "~" над буквою "й", на цьому все. Вкарбовування початкових букв ЛФ у горнятко - не креатив, такий підхід використовують на початковому рівні варіантних лого-розробок. Дизайн повинен бути не лише вдало виконаним графічно, але й нести логічний зміст. Упереджене ставлення до митців теж не на користь творчості.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Мій варіант - це скромний внесок у колективний мозковий штурм Було трохи часу, ну і от. Зрозуміло, що я не дизайнер і якщо хтось візьметься за вдосконалення мого варіанту - буду рада.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Знаєте що трапляється коли знавців більше за митців? Дякую, Ваш варіянт мені довподоби, навіть дужче за леополісовий (Леополісе, не в образу). Але, нажаль, не ми обираємо....
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Вирішив внести свою лепту! Додано через 2 хвилини Вибачте за розміри!
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Щось усі про цю гілку забули, а тут мені брат якраз ескізик поштою кинув. От ділюся... або http://img67.imageshack.us/img67/3866/logolfos0.jpg Додано через 40 хвилин Забула додати, що є ще одна версія. Із написом Львівський форум. Завтра докину той ескіз також.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Іще один ескіз, із повним написом. Це лише ескіз, його можна допрацювати. Крім того, бажано написати коментар, що саме не пасує, інакше конструктивна співпраця неможлива й гілка знову буде забута...