Відповідь: Є дизайнери на форумі? Авжеж, Мендєлєєв спочатку водку вигадав, а вже потім ... табло. Ну що ж, пішов накачуватися!!! Якщо хтось дорікатиме мені за неадекватну поведінку, я скажу "я не винуватий, мене Мартіні підбурив ..."
Відповідь: Є дизайнери на форумі? В ідеї щось є, реалізація слабонька... видно, що горілки було забагато Але дуже мені подобається ось це горнятко , хотів би, щоб воно, або в тому ж стилі щось було використане в логотипі. Звісно, для цього треба його перевести у криві і збільшити
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Забагато горілки не буває! А що реалізація слабонька, так то ж лише шаблон, необсмоктана, так би мовити, ідея. Недоліків вона має два: руйнйє сучасний стереотипний стиль, але це можна виправити; другий - не має успадкованості, але то справа наживна. Хочте горнятко у кривих? Буде Вам горнятко. Але як його втулити у лого, та ще й так щоб пальцем можна було малювати - не маю жодного уявлення. Раз Ви такий вибагливий замовник, пане Мартіні, то намалюйте хоч від руки що Ви маєте на увазі і скиньте у ПП, доки я маю горівку і дозвілля. Бо незабаром одне або інше хутко скінчиться.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Ага. Але горілка скінчилася!!!! Думатиму. Таким побачив Ваш кухлик я (моя стилізація): У векторах тут. Але і своєї ідеї я не покину
Відповідь: Є дизайнери на форумі? нє , горнятко інше. І я писав на початку що бажано робити на базі теперішнього, якщо нема кльової оригінальної ідеї
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Можна і з теперішніми шрифтами, хоча щодо них у мене є ряд зауважень. У попередніх, поданих мною, прикладах хотілось відійти від стандартного використання відомих шрифтів, для того і було їх видозмінено з творчим підходом і гармонією. Для верхнього - легкість "рукописного" сприйняття букв у поєднанні з "паруючими" елементами кави, як продовження графічного горнятка. Нижній - хотілось відійти від "хвостатих" елементів букви "Ф", тут перетинка ніби нагадує вікно, щось домашнє... контур продовжується в букві "О". Щодо "кльової оригінальної ідеї", то кожна графічна робота має безліч творчих продовжень - це як потік, головне вчасно зупинитись на чомусь одному. Я також не проти стилізації та спрощень, наразі хотів запропонувати своє бачення, якщо щось не так - будемо працювати далі.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Моє бачення: горнятко краще взяти Городецького - воно найпростіше з усіх варіантів, і, дійсно, можна намалювати пальцем по вікні. Шрифти: верхній Леополіса файний, нижній - також непоганий, але мені особисто аж ніяк з нашою кав'ярнею не асоціюється. Фон: теперішній фон (у вигляді двоколірного прапора) відкидаємо - для веб-дизу він хороший тим, що його можна візуально продовжити на усю ширину сайту (як і зроблено на форумі). Але для логотипу таке не підходить - цей фон сприймається як частина великого бекграунду (чашку тоді прийшлось би фарбувати по цілому об'ємі цими 2 полосками, а це накладно ). Фон має бути у вигляді самостійного об'єкта, або (імхо, ще краще) взагалі відсутнім. П.С. Табуретками не кидайтесь
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Тю, я програміст а не дизайнер . Я б з радістю намалював, але руки не з того місця ростуть...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Добре! Малюватиму я - економіст за освітою. Секретар недержавного громадського інформаційного цетру ... робота така. Мартіні, що б Ви там не казали: