Відповідь: Є дизайнери на форумі? громадяни! то навіть близько на логотипи не претендує: типографіка взагалі ніяка, малюноцок тупо «накаляканий». Я коли намалюю щось серйозне — скажу. Покищо нема про що говорити. Ідея з двома філіжанками, що утворюють літеру «Ф» недороблена, і, по-моєму, слабенька. Градієнтів взагалі-то не люблю, тут дав бо бавився. Фірмовий стиль завжди повинен бути таким, що брацював без градієнтів, тіней і навіть кольору. Щоб навіть коли по факсу висилаєш все чудово читалося і впізнавалося. Бум працювати. Але то мусить дозріти ще
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Я радий, що уже є людина, яка адекватно розуміє, що саме потрібно Далі дрібниці - реалізація
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Якби я не був таким ледачим, намалював би щось на зразок такого ...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? є горнята з двома ручками.... можна використати замість літери "ф", а не "о"... Додано через 2 хвилини чи горня з двома ручками -- "ф", друге -- "р" (з однією).....
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Бува, зранку, мені треба саме горня з двома ручками ... delirium tremens ...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Якби не були такі ледачі? Можна і з парою: Борисе, я і з сухариками можу, але ліньки
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Справа не в цьому.Просто до веб-дизайну я ще не доросла.Намалювати я можу, а от що далі робити...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? веб-дизайну і не треба, я ж пояснив - ДЛЯ ДРУКУ фотографічні зображення чашок і напівпрозора пара не годяться
Відповідь: Є дизайнери на форумі? а чим старий логотип не подобається? Я б тільки чашку замінила б , все інше і так нормально
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Пару я зробив спеціально для Alias. А чашка не фотографічніша за Вас. Ось вона у векторах. Зображення годиться для друку, оскільки я вибрав тональність так, щоб при друці одним кольором зображення залишалося натуралістичним. Не схоже на просте лого, тут я згоден. Але, не подобається - не беріть ... Додано через 37 секунд Вирізав, ліньки було ще й його трейсувати ...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? я б був дуже вдячний для цього і гілка створена ідеальний логотип це такий, який пересічна людина може відтворити на запотілому вікні пальцем.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? тут не муза потрібна, а просвітлення, візія якась, бац - і табло Мендєлєєва ... ось, сиджу, чекаю ...