Скажіть, будь ласка, навіщо Вами створені вище подані дописи? Враження, що усі каліки та недоумки, безрукі та без відповідної науки, бездари та закулісні гравці... А десь там, у фантомній далечині майорить проста відповідь на усі питання та пошук кінцевого результату. Вам - в облом, усім решта в "кайф"! Це звикле явище - зрізати всі під корінь пагони мистецтва, творчого пошуку і не лише у даному напрямку людської діяльності... Ніхто не претендує на роль кінцевого авторства тієї чи іншої розробки. Тема створена для сумісної, спільної діяльності, порад, а не їжакових зверхностей. Враження - усі просто профі, а тут таку дурницю обговорюють. Вибачайте, просто не всі можуть бути прямолінійними - мене дістало, правда. Було б просто цікаво зустрітись з Вами, поспілкуватись, щоб дійсно відчути Ваш емоційний порив, творчу наснагу, межу амбіційності, людської вдачі... "Художника обидеть может каждый..." - от і не слід своїми словами безпідставно когось звинувачувати, якщо натомість не надати конструктивного аргументу у свою користь. Без образ і з повагою, Leopolis. P.S. Щодо рекламних блоків ЛФ - заробляти на хостинг комусь потрібно, чи хтось повинен за свої кошти утримувати всю цю структуру та купу нісенітність у ній? Якщо хтось володіє альтернативою - прошу, зголосіться! Форум немає нічого спільного до структури та дизайну звиклих сайтів. Як правило та у більшості випадків у форумах усе "пиляно-тесане", машинно-програмне, блочне, але ж саме його наповнення, його постійні відвідувачі створюють неповторний колорит, дух жвавості та єства. Створіть графіку (оболонку) хоч від Давінчі, але якщо внутрішній зміст буде моторошним - все піде за водою...
цей хтось - ваш покірний слуга а рекламні блоки мені в тому допомагають і знову цей хтось - це я слідкуйте за анонсами, альтернатива скоро буде
на мою щиру конструктивну критику, - цілком повноправну, коли вже дописувачі, більшість яких не працюють в графічних програмах, сімнадцять сторінок написали своїх критик, відчуваючи, що вона може й буде "серпом" , Ви щиро відповіли - це приємно. я ж відразу написала "соррі" й "волонтерам - браво ". і чому це Вас дістало ?, і де там звинуваченя ? адже, думаю, Ви давно навчилися своє приватне відділяти від професійного. Ви відповіли, як приватна особа, а мій допис стосувався професійної діяльності. вже рік рівно ! як існує ця гілка. горнятко виводити можна день. можна два. можна й тиждень, якщо дуже сильно постаратися - варіантів буде безліч. можна здерти й змодифікувати своє. ніхто нікого не примушує малювати, але коли вже існує гілка й обговорення, то зрозумілю, будуть різні думки, треба бути до них готовими й вміти захищати свою роботу. про мене, та справа не вартувала відкритих дискусій, - прийшла ідея, зробили швидко й забули. хоч, повторюю, не горня вимагало змін. якщо Ви вважаєте, що Ваш варіант кращий й вартувало вносити ті зміни - так і скажіть. ми ж не рідних дітей обговорюємо... хоч може з певної точки зору, й рідних....
Реклама рекламою, а сторінка сторінкою Реклама це добре, але вона не повинна бути першоплановою і псувати вигляд сторінки. Реклама повинна мати своє місце
доброго жнф якщо будуть пропозиції в мене , куди надсилати?чи залишати на форумі? ---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ---------- пропрзиції логотипа ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ---------- Доброго дня,а є на форумі дизайнери інтерєрів? ---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- я працюю в програмах векторних та растрових, а також, можу зробити 3D візуалізації ванної кімнати, зараз починаю малювати інтер’єри та екстер’єри. Фірма спеціалізується виготовленні декорів з керамічної плитки. Кому цікаво або потрібна допомога звертайтесь, зробим хорошу знижку.