У тому горнятку можна відійти від гострих куточків, і як варіант зробити плавними та заокругленими. Товщину ліній лише у деяких місцях можна збільшити, і це задля того, щоб тим самим створити ілюзію тіней. Нижня тарілочка чимось нагадує лого Nike... Неправда!
може таки попрацюєте із тим далі ? Мабуть краще, коли свою ідею буде розвивати автор, а не я (вивчаючи паралельно корел дров)
Один пан, який нині синові допомагає до контрольної готуватися. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=472573&postcount=269
На эскизе чашечка была изящнее. Хочется её немного развернуть по оси против часовой. Это лично мне хочется. Можно и не разворачивать, естественно.
перше що впало в око при вході на форум - "круглий" дизайн чашки на такому гоструватому загальному дизайні не знаю як то професійною мовою сказати, але чашка не вписується в загальний дизайн то або чашку треба змінити, або весь дизайн під чашку ну то моя думка, а вступати в подальшу дискусію про чашки не буду
На мою думку горня гарне, а шрифт "ЛФ" не той. Чом би не легко-каліграфічний (ну такий писаний) спробувати? Бо горня таке веселе, легке, танцююче, а шрифт тупо простий, якийсь дубовий поруч з горнятком..
"художника образити може всякий, а от допомогти......" ось моя думка, - думка професіонала - горня шкарадне. соррі. шрифт з засічками - нічого, правда букви трохи доліплені одна до одної. але читається зрозуміло. горня - нижче всякої критики. разом з тим дурацьким блідо-рожевим кольором, яким його залили. лінії не вишукані, особливо там, де нижня лінія переходить у вушко, світлотінь гуляє на горнятку в інший бік, ніж на тарілочці. але мені робити - в облом. тому - браво кожному, хто докладеться волонтерськи !.
кажу правду, а що ви хотіли ? щоб малювала? мене й попередня влаштовувала - око до неї звикло. не те міняєте.
Не сприйміть як повчання, це просто нагадування. Малюнок для шапки не дорівнює автоматично малюнку для футболки, кружки ітд. Мусить бути рівновага в кожному випадку. Як приклад:
Не ображайтесь панове але маю сказати своє маленьке фе. Якщо вже щось змінювати то на мою думку тре змінювати всю шапку тому що там купа різних елементів, які ніяк не об'єднано і контрасту нормального вони теж не роблять: 1. Логотип має бути таким самим як і форум, тре витримувати стиль на сайті, себто має бути з прямими лініями і гострими кутами. Якщо вже робите логотип з овальними формами, то зробіть його великим, таким щоб в очі кидався, інакше всі будуть і далі скаржитись. Якщо хочете щоб горнятко виходило за краї шапки, то воно має виходити чітко і на велику відстань, зазвичай роблять на 50%, та сторона що на світлому фоні має бути темною, щоб нормально сприймалась оком. 2. Меню що в шапці знаходиться має бути вирівняно чи то вправо, чи то вліво, але не по середині. Зараз виходить так що воно ніби весить в повітрі само по собі. Для нашого мозку це не є добре. Якщо вже має висіти, то має бути підкреслено чимось по краях, так щоб там не було пустого простору 3. Той напис групи львівського форуму в контакті теж тре змінити, та велика синя буква В там якось не клеїться взагалі. Я би рекомендував приїднати цю ссилку до меню в шапці. Тоді і місця більше вільного з'явиться для лого. 4. Шапка буде глядітись краще якщо вона буде вищою, а не такою вузенькою
в справі дизайну важко догодити всім одразу, але , на мою думку, коли використовується готовий шаблон, хоч хтось має відповідати за естетичну частину й головну ідею. не пригадую, щоб за історію існування львівського форуму особливо хтось тим переймався й вдосконалював обличчя Форуму. ось й зараз,- погляньмо,- що бачить незареєстрований випадковий читач : пасивним невиразним кольором маленький "Львівський форум", на фоні якого динамічний банер АЛЛО, УКРАЇНА ! просто кричить не своїм голосом й контрастом синьо-червоного. далі: "для перегляду дописів виберіть розділ, що знаходиться нижче". а нижче знову знаходиться "як купувати", "як продавати".... читачеві треба долі секунд пробігти очима й піти собі геть, а на додаток, по праву руку дві величезні площі дорогоцінного місця взагалі порожні. отак використана площа. щодо горнятка, то його початковий ескіз ніс досить цікаву ідею, хоч й чужу для текстового напису. але вона остаточно втратилася в кінцевому результаті. це - з моєї точки зору . ще трошки, й кавове горнятко буде подібне до чашки чаю якогось москалика. щодо використаних кольорів, то це теж наука, яку треба знати. "...... а в остальном, прекрасная маркиза, все хорошо, все хорошо !..... "
я ж не можу мішки тягати 24 години на добу ! і чудово знаю всі тонкощі "закулісні", невідомі, так би мовити, простому юзеру. тому мені особисто, наприклад, в цьому випадку важливе спілкування, а не вигляд горнятка. я можу обійтися. бо сама для себе є суворим критиком, особливо тепер, після "інтеграції" в чужу культуру й чуже суспільство, де в комп"ютерній графіці працює стільки талантів. і де вчать малювати на комп"ютері в школі з першого класу, павер-поінт використовують в п"ятому для власних виступів перед класом, де школярі молодшого шкільного віку роблять фільмики й виставляють їх на ю-тубі.