Є дизайнери на форумі?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 4 бер 2008.

1. shumik

shumik Well-Known Member

Та я також не вмію зовсім малювати :) Це все вони... :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

У тому горнятку можна відійти від гострих куточків, і як варіант зробити плавними та заокругленими. Товщину ліній лише у деяких місцях можна збільшити, і це задля того, щоб тим самим створити ілюзію тіней. Нижня тарілочка чимось нагадує лого Nike...
    Неправда!

• Подобається Подобається x 3
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я не стільки навіть про горнятко, скільки про напис.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

може таки попрацюєте із тим далі ? Мабуть краще, коли свою ідею буде розвивати автор, а не я (вивчаючи паралельно корел дров) :)

5. shumik

shumik Well-Known Member

А хто автор? :)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

На эскизе чашечка была изящнее.
    Хочется её немного развернуть по оси против часовой.
    Это лично мне хочется.
    Можно и не разворачивать, естественно.

• Подобається Подобається x 5
  8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

перше що впало в око при вході на форум - "круглий" дизайн чашки на такому гоструватому загальному дизайні
    не знаю як то професійною мовою сказати, але чашка не вписується в загальний дизайн
    то або чашку треба змінити, або весь дизайн під чашку

ну то моя думка, а вступати в подальшу дискусію про чашки не буду :)

• Подобається Подобається x 6
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На мою думку горня гарне, а шрифт "ЛФ" не той. Чом би не легко-каліграфічний (ну такий писаний) спробувати? Бо горня таке веселе, легке, танцююче, а шрифт тупо простий, якийсь дубовий поруч з горнятком..

• Подобається Подобається x 7
  10. mavka

mavka Well-Known Member

:) "художника образити може всякий, а от допомогти......"

ось моя думка, - думка професіонала - горня шкарадне. соррі. :) шрифт з засічками - нічого, правда букви трохи доліплені одна до одної. але читається зрозуміло. горня - нижче всякої критики. разом з тим дурацьким блідо-рожевим кольором, яким його залили. лінії не вишукані, особливо там, де нижня лінія переходить у вушко, світлотінь гуляє на горнятку в інший бік, ніж на тарілочці.
    але мені робити - в облом. :) тому - браво кожному, хто докладеться волонтерськи !.

• Подобається Подобається x 2
  11. MARTINI

скромно
    гідно "професіонала"

• Подобається Подобається x 7
  12. mavka

mavka Well-Known Member

кажу правду, а що ви хотіли ? :) щоб малювала? мене й попередня влаштовувала - око до неї звикло. не те міняєте. ;)

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не сприйміть як повчання, це просто нагадування.

Малюнок для шапки не дорівнює автоматично малюнку для футболки, кружки ітд. Мусить бути рівновага в кожному випадку.

Як приклад:

• Подобається Подобається x 3
  14. mxa

mxa Well-Known Member

Не ображайтесь панове але маю сказати своє маленьке фе.
    Якщо вже щось змінювати то на мою думку тре змінювати всю шапку тому що там купа різних елементів, які ніяк не об'єднано і контрасту нормального вони теж не роблять:
    1. Логотип має бути таким самим як і форум, тре витримувати стиль на сайті, себто має бути з прямими лініями і гострими кутами. Якщо вже робите логотип з овальними формами, то зробіть його великим, таким щоб в очі кидався, інакше всі будуть і далі скаржитись. Якщо хочете щоб горнятко виходило за краї шапки, то воно має виходити чітко і на велику відстань, зазвичай роблять на 50%, та сторона що на світлому фоні має бути темною, щоб нормально сприймалась оком.
    2. Меню що в шапці знаходиться має бути вирівняно чи то вправо, чи то вліво, але не по середині. Зараз виходить так що воно ніби весить в повітрі само по собі. Для нашого мозку це не є добре. Якщо вже має висіти, то має бути підкреслено чимось по краях, так щоб там не було пустого простору
    3. Той напис групи львівського форуму в контакті теж тре змінити, та велика синя буква В там якось не клеїться взагалі. Я би рекомендував приїднати цю ссилку до меню в шапці. Тоді і місця більше вільного з'явиться для лого.
    4. Шапка буде глядітись краще якщо вона буде вищою, а не такою вузенькою

• Подобається Подобається x 8
  15. shumik

shumik Well-Known Member

Саме так, погоджуюсь

16. syavych

syavych копач

+1. і без того градієнту у чеколядовому фоні

17. mavka

mavka Well-Known Member

в справі дизайну важко догодити всім одразу, але , на мою думку, коли використовується готовий шаблон, хоч хтось має відповідати за естетичну частину й головну ідею. не пригадую, щоб за історію існування львівського форуму особливо хтось тим переймався й вдосконалював обличчя Форуму.
    ось й зараз,- погляньмо,- що бачить незареєстрований випадковий читач :
    пасивним невиразним кольором маленький "Львівський форум", на фоні якого динамічний банер АЛЛО, УКРАЇНА ! просто кричить не своїм голосом й контрастом синьо-червоного.
    далі: "для перегляду дописів виберіть розділ, що знаходиться нижче". а нижче знову знаходиться "як купувати", "як продавати"....

читачеві треба долі секунд пробігти очима й піти собі геть, а на додаток, по праву руку дві величезні площі дорогоцінного місця взагалі порожні.

отак використана площа. :sorry:

щодо горнятка, то його початковий ескіз ніс досить цікаву ідею, хоч й чужу для текстового напису. але вона остаточно втратилася в кінцевому результаті. це - з моєї точки зору . ще трошки, й кавове горнятко буде подібне до чашки чаю якогось москалика. :mocking:
    щодо використаних кольорів, то це теж наука, яку треба знати.

"...... а в остальном, прекрасная маркиза, все хорошо, все хорошо !..... "

:)

18. MARTINI

писати - не мішки тягати, в тому я теж "професіонал" :)

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ну то що - зустрінемося на овочевій базі, на розвантаженні вагонів?

20. mavka

mavka Well-Known Member

я ж не можу мішки тягати 24 години на добу ! :))) і чудово знаю всі тонкощі "закулісні", невідомі, так би мовити, простому юзеру. тому мені особисто, наприклад, в цьому випадку важливе спілкування, а не вигляд горнятка. я можу обійтися. бо сама для себе є суворим критиком, особливо тепер, після "інтеграції" в чужу культуру й чуже суспільство, де в комп"ютерній графіці працює стільки талантів. і де вчать малювати на комп"ютері в школі з першого класу, павер-поінт використовують в п"ятому для власних виступів перед класом, де школярі молодшого шкільного віку роблять фільмики й виставляють їх на ю-тубі.

а де твій аватар? :)