Класно тобі вдалось об'єднати горнятко та початкову літеру - креативно! Приємно мати справу з колегою "по цеху". Молодчина. Зі сумісністю шрифтів можна ще побавитись, але враховуючи їх кількість... P.S. Є ще така думка, а може слово ФОРУМ перенести нижчим рівнем і використати (трансформувати) його під підставку (столешню), на якій і буде знаходитись паруюче слилізоване горнятко з елементом переходу в Львівський. Назву веб-сторінки пізніше підбереться куди розмістити, аби не обтяжувало загальну композицію.
нічого зайвого, просто і геніально а те перекручене і переплетене то дуже вже треба приглядатися щоб побачити там чашку... а тим більше, коли воно вплетене в текст
Але "хвостик" пари з горнятка можна взяти з попереднього макету від shumik, я просто спішив, не вгадав зі згином та радіусами. Ще одна ідея зійшла щодо попереднього зображення де горнятко переходить у слово: ФОРУМ можна написати вертикально, а на літері Ф зверху зробити стилізований контур невеличкого вогню (мов від свічки). Львівська Кава та при свічках... ммм... )) Все це, як приклад.
Щойно звернув увагу ось на що: скільки я вже на цьому форумі, то зовсім не помічаю що в цієї сторінки є лого. Якось звично дивитися на блідо-коричневий фон із надписами і табличками, і хіба інколи бачу, що лого таки є, але коли його спеціально пошукати. І ця сторінка в мене асоціюється суто з тим коричнуватим фоном. Не судіть строго. п.с. реклама швидше кидається в очі ніж все решта
зате 1. не треба вглядатися, що ж то таке намальовано 2. ГОЛОВНЕ, що це наше ексклюзивне зображення, не стягнуте з інтернету, а намальоване руками Леополіса еспешилі фор ЛФ... Як на мене, те що треба, абсолютно відповідає заявленому завданню. Можливо, трохи можна підправити, "вилизати", бо я з векторами не дуже маю досвід роботи, але на 80-90% це готовий продукт. Втім, у бажаючих ще є зовсім трішки часу, щоб запропонувати ще краще
Ой, щось мені теперішній перекошений стан лого асоціюється з одним словом - карамба! Але в мене рюки-крюки й малювати не вмію. Шумік, поможіть будь ласка форумному народові!