Новий дизайн неприємний: Фон під "Львівський" такий самий як і на форумі, це би пройшло якби "форум" теж був би з таким самим фоном, інакше для розуму це дуже важко сприймається (виглядає як хаос). І взагалі, якщо у вас на форумі дуже багато елементів дизайну, то робити логотип тре в такому самому стилі, а не в мінімалізмі.
Як хаяти, то кожен гаразд, а як зробити, то нема кому Варіант Шуміка, нажаль, залишився незавершеним Може пані Un.Known долучиться? Бачу Ви адекватно сприймаєте задачу.
Я б з радістю, все-таки дизайнер, але - непрактикуючий... Я вже писала - все буде, зачекайте трішечки. Приїду, і надихну Шуміка на подвиг. ))))
от Ви і попрактикуйтеся, поки не пізно Насправді часу на це маємо дуже мало. Якщо цього тижня не буде заміни, то в тираж піде те, що є.
Це саме те, що попередньо обумовлювалось для логотипу: простота та легкість відтворення (одним рухом, лінією по спітнілому вікні), а блюдечко де поділось?.. Шрифт теж казали раніше не чіпати! У вас вже було чимало "пальцем роблене" і "простакуватих" варіантів, котрі мали право на життя. Шкода, що нічого так і не використали.
Ні, це не зовсім те. Але варіанти, які були, теж не годяться або не завершені А вчорашня зміна лого хороша хоча б тим, що про цю гілку згадали
Все непокидала мене та думка, як от зуміти викрутити неперервну лінію, щоб вона передавала контур горнятка з вушком (якось Мартіні писав, що було б так непогано, мов по спітнілому вікні). Весна надихає... Надаю вам для обговорення ось цей варіант, який при необхідності можна буде доопрацювати, доповнити тощо.
тоненькою лінією воно не дивиться... спробуйте відтворити його в схожих лініях як ось цей http://forum.lvivport.com/images/misc/logov.jpg Верхній лівий варіант теж цікавий
Щось не можу я звикнути до нового дизайну.Наче взяли і обрізали.Більше подобався старий дизайн, а горнятко , щоб було таке як зараз.
Отой намальований ескіз непоганий. Якщо дасте мені його відсканованим, то можна з ним попрацювати (якщо є потреба)
Хлопці, нажаль зовсім немаю зараз часу, щоб скорегувати нюанси, отож, при можливості, подивіться на цей архів з файлами + вектор Corel Draw. Якщо буде потрібно ще узгодити деякі питання для сумісної роботи - маякніть, удачі!
Напис "форум" трохи обтяжує загальну легкість та прозорість. Половина мереживна, а форем - як камінь на шиї трохи.
"Форум" лякає. Але те горнятко треба чимось вивантажити... Зрештою, було б файно, якби Мартіні висловився, чи йому взагалі подобається композиція горнятка з літерою Л.