Але я каністра Як мені соромно, ви просто не уявляєте :shy:. Це ж і буква У . Щось я вже автоматично за букву "о" сприймаю.. :shy: Якщо коричневий.
Я мала на увазі лишень спотворене У, тобто мою пропозицію перетворити у філіжанку саме цю літеру, змінивши попередній варіант. Ідея, звісно, належить Мартіні, для чого б я тоді голову ламала... ))))
№149 - для заставки мне очень нравится. Последний вариант с "У" тоже классный. Я бы в майке с ТАКИМ логотипом за счастье по Львову прошвырнулся бы.
Здрастуйте всі Два дні жив без інтернету, а тут саме ця тема активізувалася. Це добре. Власне, потреба створення нормального логотипу якраз і виникла тому, що пора уже нам робити всякі фірмові штучки (футболки, чашки, кепки, наклейки на авто і тд), однак логотип, який маємо зараз, як на мене, не достойний того, аби ми його виводили в оффлайн Пан Шумік (дякую, що забуту тему знову підняв) рухається ніби у вірному напрямку, але все-одно поки що не можу сказати "це воно". Щодо горнятка, яке ніби-то не асоціюється із Львовом, а отже і на "Львівському форумі" його не треба. Треба, бо наш форум ми завжди називали віртуальною кав"ярнею. Панове художники, давайте активніше
Знайшла "жирніше". А тепер дозволю собі декілька зауважень і пропозицій. Martini, мусите вказати чітко, чи хочете міняти повністю шапку, залишиться лого там, де воно зараз є, що саме вам не сподобалось, і що б ви поміняли. Або залишити шуміку простір для фантазії. Бо те, що воно "не воно" знаємо всі. Наразі я тішусь, що ми хоч вловили ниточку.
Дякую, а мені ні. Скажу Вам як дизайнер полковнику - в тому просто нема люксусу. Але Шумік доведе до пуття усе. )))
MEFIS100, цікава ідея! Тільки трошки важкувата, як на мене.. Для донецького форуму підійшло б . І ще має нема напису "Львівський форум"..
Пане шумік, а спробуйте но ось цей варіант але в тому шрифті, який є зараз І ще би спробувати лінії горнятка зробити жирнішими
Це далеко не донецька бруківка. Цікаве, стильне рішення щодо логотипу, хоча таки переобтяжливе у сприйнятті.