Еще один " последователь" Форы..Блин, не думал, что глупость так заразна... Это тебе таксист анекдот рассказывал...причем с бородой... Александр Пушкин- Сашко Гарматний... Лев Толстой- Левко Гладкий... Кащей Бессмертный - Чахлик Невмирущий.... И т.д и т.п.....
Ну так повторите этот анекдот. Будь ласка Если это так то у украинцев отличное чувство юмора, ну или у тех кто такие анекдоты придумывает
звісно не зрозумію, як так можно принижуватись ти людина, яка повзає в ногах у "пресмыкающегося" П.С. а ще я дописую хвостом ) іди вже дудому, трудяга, на цьому тижні навіть на тарілку баланди не напрацював на наступний тиждень готуйся краще, монгол-шудан )
світ таких принижених дятлів як ти мені не потрібен. П.С. марш додому кажу, все одно керівництво премію не випише )
Спасибо. Для меня большая новость, что в Англии, откуда в русский и украинский язык пришло слово лифт, жили в юртах и пили кумыс. Очевидно это новейшие ученые изыскания, известные очень ограниченному кругу посвященных. Тянет на Нобеля.
Називай її правильно - "руську" чи "москальську". Зате, на відміну від вас, в англо-саків є розвинуте алегорійне мислення та відчуття гумору.
Я так розумію, що петросянщина остаточно зруйнувала в угрофінів здатність до сприйняття жартів та ще й логіку покалічила... Біда...... Я Вам про альфонса бурановскіх бабушек, тобто про Фауста розповідав, а не про етимологію слова "ліфт", шляк би його трафив... На мою думку це очевидно навіть для оленеводів. Тому я не розумію до чого тут Англія, Нобель... та й, по великому рахунку, взагалі присутність суздальців на форумі ? )))
Вы на предыдущие вопросы отвечать будете? "Цитата: Сообщение от Minni У нас милиция Шо это меняет? У милиции други функции?"
Чия б корова мичала, але тільки не твоя, феесбешний kацапура! Тебе, мабуть, саме за маячню у званні понизили до молодшого подавача кумису шаманам і вислали на ОФ позитивну карму напрацьовувати...) Не спиняйся монголоїд - тринди далі! ) На "родінє" тебе чекає нагорода - ушат водкі, да дєвкі-матрьошкі))))))))
Та яке там "плющит"... :o Хіба що трошки голова крутиться від легкого отруєння твоїми чудьскими від прокислих щєй випаруваннями... (сором'язливо) Це я радію. Поясню: ... я хлоп простий, з провінції, зоопарку в нас немає, то я радію від нагоди безкоштовно спостерігати як тупе феесбешне москалятко за ковток водкі "плющиться" на гілках берези у форумному вольєрі, виділеного для помилки природи під назвою "татаро-фін"... "Эх! Лейся песня...") RU. Завидуешь, сцуко? Всё же лучше, чем так как ты - упорол ушат водки, занюхал верблюжьей промежностью, и айда леткоеньковый западномонгольский словесный понос гнать... UA. Заздриш, тварюко? Наразі піст. Завтра наїмся! А сьогодні парою-трійцею москаликів поласую!) І ти, удод суздальський, перший на черзі! Піди у солі поваляйся...