если мы будем массово праздновать 7-го я тебя еще раз приглашу) Стара вера была до того , как вы все весело крестились молясь еврейскому Богу, хоть погугли это у вас такого праздника сотни лет не было, а люди знающие, что такое Наследие Предков всегда отмечают РОДные праздники это у вас в вашей религии все финансируется , у нас все добровольно, по воле сердец а я то думаю, что в вас не так!
пардон, якщо Ви не в курсі -- ґуґл з’явився через кілька тисяч років після того, як Богом Єговою було створено світ... :rolleyes:
який Ви, в задницю, християнин !?. :ireful: ПЕРЕПРОШУЮ. й Дункан туди ж, - не можна ж як в підкидного дурня бавитись й й козирі один одному в масть класти , імхо. де любов до ворогів, де - до ближнього ?... от того християнській церкві й капут, бо побудована на лицемірстві.
Відкинемо задницю - і я згодна на 100%! Проти всіх законів християнства, хлопці...Насмішка, погрози, ворожість, навіть агресія.
ви як педагог напевне маєте розуміти ,що теологічний світогляд ,це не політичні вподобання ,і туть не може бути ніякого примирення[OFFTOP] і маловірогідно, що ви досліджували закони християнства[/OFFTOP].[OFFTOP]до речі ви членом КПРС часом не були, бо так виглядає, що їх система цінностей вам близька[/OFFTOP]
1. Знайдіть, буть ласка, в цій темі мої слова про примирення. Мова йдеться про християнську етику, заповіді, які Ви як християнин сприймаєте дивним чином. З одного боку - вони є Законом, з іншого - Ви самі їх не дотримуєтесь. 2. Ні, не досліджувала. Взагалі, я не можу назвати себе людиною, освіченою в цих питаннях...Але якщо дитина помилиться, помножуючи два на два, Вам не потрібна педагогічна освіта, щоб це зрозуміти. [OFFTOP]3. Ні, я навіть до комсомолу не встигла вступити за віком, вічний піонер. Тому про КПРС краще поговорити із тими членами КПРС, які чомусь сьогодні цього дуже соромляться і надто зі штанів вискакують як активні борці з повітряними млинами.[/OFFTOP]
Христианский обычай не при чем. Не имеем мы в себе ничего от тех славян, до принятия христианства, давно это было, не знаем как они в своих языческих божков верили, не помним, нет традиции, украинцы давно другие. Можно возразить, что масленица, и т.д., но так это, в том виде, как дошло, и так все знают. А славянское язычество - это нововыдумки, игра такая просто.
Не, ну готический фестиваль к нам реально имеет бОльшее отношение Так как с организацией, возьмешься?
Согласна. Но ЭТИМ людям интересно язычество, они сделали для себя и своих единомышленников. Если Вам ближе готический фестиваль, по-моему, говорить "лучше бы..." по меньшей мере странно. Просто организуйте СВОЙ